Keresés

Budapest Film

2010. január 11., hétfő 13:04
Kedves NickRivers!

Már a harmadik rész után szerettünk volna dobozt kaidni, de mivel mindig bejelentik az újabb részeket, ezért arra gondoltunk, hogy majd az összes részt tartalmazó díszdobozt hoznánk ki.
0
2009. december 1., kedd 23:46
Tényleg? Megígéred? :)
Ha olvassák a fórumot, már ők sem hisznek neked! :D:D
Oly sok embernek ígértél te már! :)
0
2009. december 1., kedd 23:02
Kedves Budapest Film!

Már évek óta keresem a hazánkban önök által forgalmazott Aura moziplakátját, sikertelenül. Nincsen esetleg önöknek egy elfekvő példányuk belőle?
0
2009. december 1., kedd 22:35
Így van, így ezt a fórumot akár ki is vehetnénk a "Kiadól fórumá"-ból, hiszen a Budapest Film csak a neki tetsző kérdésekre válaszol mindig, a többit meg elengedi a füle mellett, pedig arra az alpvető kérdésre, hogy miért nem adták ki a beharangozott Orson Welles: Aranypolgárt azóta sem kaptunk tőlük választ... Főleg, hogy Minden Idők Legjobb Filmjéről van szó, így ez a kérdés közel sem mellékes, vagy elhanyagolható. (A sanghaji asszony csak hab a tortán, és bizonyos szempontból mellékes, hiszen az korábban megjelent DVD-n már magyarul.)
0
2009. december 1., kedd 16:55
Ezt csak ők tudnák megmondani,de nem teszik!
0
2009. december 1., kedd 16:52
no de ha a Sanghaji asszony jogai az FHE-nél vannak, akkor miért harangozta be annó a BuFi, hogy kijön, ha nem is volt náluk még a film joga? :P
0
2009. december 1., kedd 16:49
Szerintem hiába kéred!
A Columbia Klasszikusok közé tartozó Sanghaji asszonyt biztosan nem tudják kiadni.
Szerintem az FHE tudná megjelentetni.Korábban is a Columbia filmek aktuális(akkor InterCom) forgalmazója adta ki.
Az Aranypolgár jogai meg szerintem a Universalhoz kerültek már réges-régen az RKO megszűnésekor.
Egyébként sok RKO-Selznick Pictures film hiányzik itthonról,köztük Hitchcock filmek is.
0
2009. november 30., hétfő 19:20
Kérem a kedves Kiadót, hogy valahogy próbálják már meg megoldani azt, hogy kapható lehessen az Orson Welles gyűjtemény (Aranypolgár, A sanghaji asszony, Othello és A gonosz érintése)!
lehetséges, van még rá esély?
nem lehetne esetleg egy teljesen limitált kiadás formájában kedvenc rendezőm díszdobozát kiadni?
nagyon hálás lennék... és szerintem nem csak én érzek így...
adjuk már meg Welles mester tiszteletét egy ilyen örökérvényű gyűjteménnyel!
és még egy nagyon plusz dolog - amit egyáltalán nem kötelező megtartani, nem lehetne azt hogy az F for fake is a gyűjtemény részét képezze?
Nagyon, nagyon hálás lennék, és akár megfogadnám hogy egy évig, minden hónapban vásárolok az önök kiadványiból több filmet is, még ha nem is érdekel az a bizonyos film!
akár 20e Ft is lehetne az ára a díszdoboznak, csak adják ki kérem!
a Fa alatt pedig különösen szépen mutatna...
0
2009. november 29., vasárnap 1:24
:-) Akkor Európában tilos kiadni. :-) a Dolog elvitte.
0
2009. november 29., vasárnap 0:12
Nincs a Selectnél(sem).
0
2009. november 28., szombat 23:13
A Running Man biztos a Select markaiban kell h legyen, mert a német, az amerikai és a francia DVD kiadásom is Universal-os.
0
2009. november 28., szombat 23:12
Nekem van egy USA verziós és az MGM es. 1999 es kiadás. Megvan a Warneres USA kiadás is. Szerintem csak kölcsönöznek jogot a Warnernek.
0
2009. november 28., szombat 23:09
A fenéket, az Over The Top USÁ-ban Warner, máshol meg MGM, de ezek szerint még az anyavállalatnak sem tiszta a dolog...
0
2009. november 28., szombat 23:07
Ez egy az egyben hülyeség. a Túl a Csúcson c filmet mindenhol az MGM forgalmazza. A Running Man c filmet pedig mindenhol a Universal. Ennyi.
0
2009. november 28., szombat 22:09
A Túl a csúcson(Over the Top, 1986)eleddig azért nem került kiadásra nálunk DVD-n, mert senki sem tudja, hogy mely magyar kiadóhoz is tartozik a film, ugyanis még a film eredeti jogtulajdonosa sem tisztázott.
Ugyanez a helyzet egyébként Schwarzenegger The Running Man című filmjével is.
0
2009. november 28., szombat 22:04
A Warner filmeket már a román Pro Video forgalmazza nálunk.
0
2009. november 27., péntek 20:47
Mármint szerintem rátennék ha kiadhatnák
0
2009. november 27., péntek 20:47
Igen,tudom hogy a Kobra Warner film és a kiadásról is tudok,de a Budapest Film legalább rárakja a filmekre,ha tudja a VICO-s szinkronokat is,és a Kobrá-ra is rátennék a Mokép-es szinkront.Nekem megvan a régi szinkon amiben Bubik István a hangja Stallonénak.
0
2009. november 27., péntek 20:26
A Kobra az Warner film, tehát elvileg az FHE-hez tartozik, de az IMDB-n a company credits-nél ott van a Cannon is. 1999-ben kiadták már feliratosan DVD-n.
0
2009. november 27., péntek 19:35
Ilyenre én is várnék/vágynék :)
0
2009. november 27., péntek 19:26
Tisztelt Budapest film!Az Akció klasszikusok sorozatot mikor fogják folytatni,és milyen filmek várhatóak?Nem várhatóak a következő filmek:
U.S.A Invázió(Chuck Norris)
Túl a csúcson
Kobra(Stallone)?
0
2009. november 27., péntek 19:25
Üdvözlet mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy a Fűrész sorozatból előre láthatólag lesz-e sorozat doboz? Tudom, hogy most jött be a VI. rész, és most forgatják a VII. -et, de ha végre befejezik, akkor van-e valami esély, mondjuk egy gyűjtői slipcase -es doboz megjelenésére ?

Csak azért kérdezem, mert ha nincs akkor elkezdem összeszedni külön-külön, de ha van akkor kivárom a dobozt.

Előre is köszi!

Üdv:
nickrivers
0
2009. november 23., hétfő 17:18
Köszönöm a válasz és sajnálattal hallom.
0
2009. november 23., hétfő 14:30
Köszönöm a választ!

Nagyon örülnék neki, ha változna :-)
0
2009. november 23., hétfő 14:26
Kedves nightrace!

Egyelőre nem szerepel a terveink között, de ez később még változhat.
0