Keresés

Budapest Film

2009. szeptember 11., péntek 18:09
Kedves Musetti!

Megállapodunk a film DVD kiadására, várhatóan a decemberi KultúrSokk sorozatban fog megjelenni.
0
2009. szeptember 9., szerda 20:51
(ezen kívül gondoltam infóra: "Sam Raimi sikerfilmje, a Pokolba taszítva - mozi- és rendezői változat egyaránt lesz a DVD-n")
0
2009. szeptember 9., szerda 20:50
Kedves BuFi!

A Drag Me To Hell-ről lehet valami bővebbet tudni? Ugye itt vágatlan, normális képarányt kapunk? Extrák esetleg?

Köszi
0
2009. szeptember 8., kedd 18:32
Kedves BUFI!

Kérem önöket, hogy adjanak választ miért nem lett semmi a Welles gyűjteményből? :(
Válaszukat előre is köszönöm.

Üdv!
0
2009. szeptember 8., kedd 17:47
Kedves BuFi!

Sikerült esetleg valami közelebbi információval szolgálni a Vademberek című magyar filmmel kapcsolatban? Van esély arra, hogy megjelenik valamilyen formában?

Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. szeptember 8., kedd 11:40
Kedves Judas!

Ha minden igaz, akkor november elején megjelenik.
0
2009. szeptember 8., kedd 11:40
Kedves vape!

Több új ötlet is felmerült a honlappal kapcsolatban, így biztos, hogy a régi formájában már nem fog újraindulni.
0
2009. szeptember 8., kedd 11:38
Kedves tomiboy!

A Remény rabjai nem várható Blu Ray formátumban. Van év végére néhány cím tervbe véve, reméljük minden úgy alakul, hogy ezek meg tudnak jelenni.
0
2009. szeptember 8., kedd 0:34
Nyilván nem hiszen a Cinetelhez hasonlóan a Budapest Film is horrorfilmkiadó lett! :P
0
2009. szeptember 7., hétfő 21:53
BudapestFilm,

Megjelenik idén az Airport 79?
0
2009. szeptember 6., vasárnap 13:46
Igen, és ez jól példázza a hazai DVD-kiadás állapotait is...
0
2009. szeptember 6., vasárnap 13:45
Nem hinném, hiszen úgyis megszűnik a cég!
0
2009. szeptember 5., szombat 21:10
Bufi, a honlapotok újra fog indulni?
0
2009. szeptember 1., kedd 17:58
Az egész Orson Welles díszdoboz igaz története balladai homályba veszett...:)
0
2009. augusztus 30., vasárnap 19:28
itt most nem feltétlenül a CITIZEN KANE-re gondoltam.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 18:10
Csak akkor mondjad meg a másik forgalmazó nevét!
0
2009. augusztus 30., vasárnap 14:23
köszönhető ez a universalnak, amely hajlamos eladni olyan filmeket is, melyek joga tulajdonképpen nincs is náluk, vagy ami még szebb, ugyanazt a filmet eladni két különböző forgalmazónak.
0
2009. augusztus 30., vasárnap 13:37
2006 végén hirdették a Budapest Filmnél a megjelenést, dupla lemezzel, filmcsapószerű díssdobozban. Óriási médiakampánnyal. Azóta csönd van körülötte. Nonszensz...
0
2009. augusztus 29., szombat 22:19
Tisztelt Budapest Film!

Várható e idén A remény rabjai vagy egyéb címek Blu-ray formátumban?
0
2009. augusztus 27., csütörtök 18:13
Szerintem a Selectnél keresgélj inkább.A BUFI-nak csak egy csomagja van a Universal filmekből és ez nincsen benne.
0
2009. augusztus 27., csütörtök 16:18
Aranypolgár mikor jön? Mielőtt végleg lehúzzák a rolót, ezt még igazán bepótolhatnák!
0
2009. augusztus 24., hétfő 5:52
én alkalmazom is :P de ahogy tudom te is ;)
0
2009. augusztus 24., hétfő 3:16
Ááá mi csak örüljünk, hogy ki van adva. Mellesleg a kedvenc kiadóm!
0
2009. augusztus 24., hétfő 2:26
Ezt a panaszt az SPI / FHE jópár filmjére is alkalmazni lehetne, amiket elkúrt képaránnyal hoztak ki... :S
0
2009. augusztus 24., hétfő 1:26
Kedves Budapest Film!

Lehet, hogy más vásárlók még nem jelezték, én most szeretném megtenni - nevezetesen az Árvaház (El orfanato/The Orphanage, 2007) c. kiadványotok az eredetihez (1:2.35) képest csonka képaránnyal került a lemezre, illetve a világon fellelhető többi kiadványhoz képest, melyen spanyol DTS hang található, erre a korongra az eredeti hangból csupán egy 2.0-s verziót sikerült rátenni.

Amennyiben a kiadó ennél kielégítőbb specifikációkat rendelt meg a jogtulajdonostól, javaslok egy adategyeztetést velük.

Ha a megrendelés pontosan ilyen specifikációk mentén zajlott, akkor az extraanyag létének ellenére úgy gondolom, az Árvaház c. kiadvány tekintetében a kiadó nem gondolta komolyan a film magyarországi forgalmazását és a rajongók igényeinek kielégítését; mi több, a fentiek fényében az emelt, 1990.- Ft-os fogyasztói árat is meglehetősen komolytalan és átgondolatlan üzleti lépésnek tartom.

Üdvözlettel:
A.

Ui: a korongot természetesen azon ország piacáról fogom megvásárolni, ahol e konkrét film forgalmazását nagyobb becsben tartották a hazainál, és erre buzdítom azon rajongótársaimat, akik beszélik az angol, vagy akár a spanyol nyelvet.
0