Keresés

Budapest Film

2009. augusztus 4., kedd 15:47
Szia BuFi!

III-IV. negyedéves tervekről tudsz nyilatkozni (sorozatok, nagyobb filmek)?

Köszi.
0
2009. augusztus 4., kedd 15:26
Kedves Bufi!

Most, hogy beindultak újra a válaszok, hadd kérdezzek ismét két kedvenc "vesszőparipámról" : Dan és a szerelem, Mrs. Ratcliffe forradalma - várhatóak-e, és ha igen, mikor?
0
2009. augusztus 4., kedd 15:25
Kedves filmes007!

Nem tervezzük egyik sorozat kiadását sem.
0
2009. augusztus 4., kedd 14:26
szerintem most, hogy a BUFInak sok a vesztesége szerintem nem várhatóak ilyen sorozatok, esetleg a Mr. Bean...
0
2009. augusztus 3., hétfő 22:44
T. Budapest Film!

Nem várhatóak esetleg a közeljövőben Önöktől az alábbi kiadványok? :

- Mr. Bean sorozat
- Majd a komornyik (brit vígj.sorozat, fsz. Hugh Laurie és Stephen Fry)
- Foglalkoznak már Önnel? (brit vígj.sorozat, eredeti cím: Are you being served?)

Előre is köszönöm!
0
2009. augusztus 3., hétfő 22:00
http://www.schnittberichte.com/schnittbericht.php?ID=4974694

Akinek megvan hasoníltsa már össze a mi kiadásunkkal.
0
2009. augusztus 3., hétfő 21:47
Csak agyalok mi lehet:D Össze kéne hasonlítani.
0
2009. augusztus 3., hétfő 19:25
Olyannyira lehet, hogy pont erre gondolok (innentől kezdve nem értem, te mit nem értesz).
0
2009. augusztus 3., hétfő 17:53
Kedves nightrace!

Várhatóan a jövő év első felében jelenik meg a második illetve a harmadik rész.
0
2009. augusztus 3., hétfő 17:19
Nem lehet, hogy a játékidőnél történt elírás?
Nem értem én ezt. Nem lehet hogy amire Te gondolsz a hosszabb az rendezői változat ez meg vágatlan mozis?
0
2009. augusztus 3., hétfő 17:13
A játékidőből, egyelőre nem találtam olyan hitelt érdemlő összehasonlítást, mely felfedné a két változat közötti konkrét különbséget.
0
2009. augusztus 3., hétfő 17:11
Összehasonlítottad creeper a két példányt? Vagy a játékidőből következtettél? csak érdekel, mert szívesen megvenném.
0
2009. augusztus 3., hétfő 17:01
Azaz vágottat. :)
0
2009. augusztus 3., hétfő 16:40
Kedves Budapest Film!

A Dög  (Feast) című film második és harmadik része várhatóan megjelenik az Önök kiadásában?

Válaszukat előre s köszönöm.
0
2009. augusztus 3., hétfő 16:35
Kedves creeper!

Az Éjféli etetés c. filmhez a jogtulajdonostól a vágatlan változathoz kértük az anyagokat és tudomásunk szerint azt is küldték. Az elmúlt években egyetlen egy filmből kértünk vágatlan változatot (Fűrész 4), ahol jeleztük is ezt a fogyasztók felé.
Amennyiben mégis vágatlant küldenének, úgy a tájékoztatást szívesen vesszük, hogy megreklamálhassuk a jogtulajdonos(ok) felé.
0
2009. július 29., szerda 13:09
Hm, nekem ez nem tűnt fel. Mit vágtak ki?
0
2009. július 24., péntek 20:12
The Midnight Meat Train - Éjféli etetés
0
2009. július 24., péntek 19:27
melyik filmről lenne szó? csak, hogy elkerüljem:)
0
2009. július 23., csütörtök 20:43
Kedves Budapest Film!

Amennyiben a jövőben kedvetek lesz olyan horrorfilmet kiadni, melynek besorolástól függően különböző változatai léteznek, kérlek a nyilvános megjelenési tervben egyértelműen jelezzétek azt is, hogy a (vágott) moziváltozatot vagy a rendező által eredetileg elképzelt változatot dobjátok piacra.

Köszönöm!

Egy címbe már sikerült belefutnom, melyet egész biztosan nem vettem volna meg, ha előre tudom, mi a helyzet. Ezt nagyon nem köszönöm.
0
2009. július 22., szerda 19:06
Az azért nem nevetséges,h pl. (V.M.) van egy sorozat ami több mint egy éve kapható odakint magyar vonatkozásal a kiadó behirdeti és még az egyéves csúszást is tovább tetézi még félévvel "technikai okok miatt". Mi az a technikai ok? Mert a lemez már ténylegesen kint van több mint egy éve,tehát a kiadvány nem lehet ok. Csak a hülye huzavonájuk. Ugyanez ez van az Odaáttal is. Mire a kegyes kiadó behozza addigra már senkinek nem kell mert kintről behozatja a kiadó hülye tökölése miatt.
0
2009. július 22., szerda 12:27
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2009. július 22., szerda 11:04
a letöltésnek igenis gerjesztő hatása van, pozitív értelemben a dvdpiacra

Ez nekem is mosolyt csalt az arcomra, mintha csak azt mondtad volna, hogy "Biggus Dickus". :)
most posts by TM
0
2009. július 22., szerda 10:37
*a második évad első fejezete német kiadásának beszerzése után...
0
2009. július 22., szerda 10:31
Ezekre a csonka sorozatok témára remek példa az enyém: itt állok egyévadnyi Twin Peaks-szel. Igaz, akciós, 9990.- Ft-os áron vettem, de ott a boltban találkoztam ezzel a kiadvánnyal először, nézegettem, majd döntöttem. Azt sem tudtam, hány évadra szabták, nem érdekelt, ezt elhoztam. A sorozatot nem láttam régen a tévében. Tényleg egyedülálló élmény a legizgalmasabb rész óta ülni és várni évek óta.

Objektívan azt mondanám, sajnos nem fogyott olyan számban, hogy a Paramount lásson fantáziát a folytatásban, és ezt ez a részem el is fogadja, de szubjektívan azt mondom a második évad első fekezetének német kiadásának (angol 2.0-angol felirat) után, hogy nem kell csodálkozni, ha az ember megunja a várakozást, és olyan eszközökhöz nyúl, amit a piac tisztességes szereplői elítélnek. Ilyenkor nem tudom az illetőket hibáztatni.
Tegyük hozzá, ennél az esetleges magyar kiadványál nem érdekelne sem ár, se semmi, ha egy huszas lenne a második évad, akkor egy huszas.
0
2009. július 22., szerda 10:28
Azt ne felejtsd, hogy a kiadó is pénzből él...
0