Azért, mert e topikba nem írtam (bár inkább ide kellett volna) még nem jelenti azt, hogy tétlenül ülök. :) Szorgalmasan jegyzetelek. A hozzászólásokból ezidáig annyit derítettem ki, hogy két 041-es film is van, az egylemez Taxidermia és az Inland Empire. 056-ból is duplán ádott a BuFi, az egyik az Irina Palm, a másik a Hallam Foe. Ja, és a honlapon sem teljes a felsorolás, mert hiányzik róla a Shortbus című film. Csupán az a gyűjtemény van fenn ("sokkoló díszdoboz"), amiben a Ken Park, a Taxidermia, a Mély harapás illetve a Nyugalom című filmekkel társbérlő.
Szerintem még teljes listát felesleges lenne írni, mivel sok "címszám" hiányzik. Inkább ezeket írom ide.
Kultursokk (sárga)
Tigris a hóban, A bajusz, Transamerica, Kebab kapcsolat, Féktelen Minnesota, Kőkemény, Főfőnök, A porcelánbaba, Párnakönyv, Papa szolgálati útra ment, Cigányok ideje, Emlékszel Dolly Bellre?, Transylvania, Candy, Vízcseppek a forró kövön, Homok alatt, Forró zápor, Külvárosi rockerek, Goodbiye Bafana, Kiálts szabadságért, Mély harapás, Nyugalom, Karamell, illetve az öt Spike Lee-film (Dzsungelláz, Mo Better Blues, Szemet szemért, Nepperek, Crooklyn
Kultursokk-klasszikus (vörös)
A hétköznapi őrület meséi, Ne nyúlj a fehér nőhöz, Dillinger halott, Az öldöklő angyal, Viridiana
Kultúrsokk-doku (zöld)
Medvebarát, Darwin rémálma, Szójáték, Dogora-Ázsia arcai, Megfojtott szabadság, Sicko, Hol az ördögben van Oszama Bin Laden?
Kultúrsokk-színház
Csirkefej, Platonov, A revizor, Übü király, Ivanov, Három nővér, Tartuffe, A talizmán, Fekete tej, Elnöknők
Jöhetnek a számok! :)