Keresés

Budapest Film

2009. március 3., kedd 15:20
Kedves Bufi!

Az lenne a kérdésem, hogy a Csereüvegek,a mozikban általatok forgalmazott cseh film DVD kiadását tervezitek-e, vagy nincs rá igazán kereslet ezért nem?

(Részemről az összes Sverák filmre lenne kereslet, de lehet hogy kevesen vagyunk ezzel így)
0
2009. március 2., hétfő 14:50
Bizony, értem, és olyannyira egyetértek ezzel, hogy szeretném, ha ez tendencia is lenne.
Ha a kiadó előbb tudatta volna Veletek ezen címek joglejárathoz közeledését, akkor Nálatok megvettem volna őket mind soron kívül, most viszont szaladhatok egy boltba délután, és reménykedhetek, hogy kapok is valamit a hiányzó címekből.
0
2009. március 2., hétfő 14:39
Kedves Bufi!

Engem az érdekelne, hogy mikorra várható a Dan és a szerelem DVD-n.
0
2009. március 2., hétfő 14:37
Kértünk egy listát a forgalmazótól azokról a címekről, amelyekből kifogytak, és amelyeknek belátható időn belül nem lesz utángyártás. Ezeket a kiadványkat tettük már nem rendelhető státuszba. Sajnos rengeteg megrendelőnk vár hiába a csomag kiküldésével olyan kiadváyokra, amelyekne beérkezésére már nincs túl sok esély. Úgy találtuk célszerűnek és korrektnek, ha ezt jelezzük azzal, hogy az adott termékeket kivesszük a rendelhető kiadványok listájából.
0
2009. március 2., hétfő 14:31
Viszont akkor nem értem, miként lehet az, hogy pl. a Bilko főtörzs, a Fergeteges forgatás, vagy a Gyerekjáték 2. címeknél az xpress adatbázisa azt jelzi, a termék joglejárat miatt már nem beszerezhető. Ez ezek szerint téves információ, vagy előfordulhat, hogy októberben kiadott filmeknek valóban lejárt a forgalmazási joga?
0
2009. március 2., hétfő 14:26
Kedves BuFi!

Van infó, hogy mikor lesz a Valami Amerika 2-ből DVD kiadás? És a Milk-ből?

Köszi.
0
2009. március 2., hétfő 14:25
Kedves creeper!

A mi megállapodásunk eltér a Universal korábban kötött megállapodásaitól, így a jogok egy darabig nálunk lesznek.
0
2009. március 2., hétfő 14:24
Kedves driller killer!

Nincsenek nálunk a film jogai.
0
2009. március 2., hétfő 14:23
Kedves Gyulus!

Az ötlet nagyon jó, továbbítottuk a filmet gyártó cég felé.

A tervek szerint lesz egy gyűjtői változat is, ami hasonló igényességgel fog készülni, mint az első rész digipakos kiadása.
0
2009. március 2., hétfő 13:51
Kedves Budapest Film!

Általában akkor szólalok meg itt, amikor valami bajom van, egyébként csak csendben vásárolok és ajánlom ismerőseimnek a BuFi-termékeket, sőt, valahogy úgy jött ki a lépés, hogy még ajándéknak is jellemzően Budapest Film-kiadványokat sikerül kiválasztanom.

Láttam példát arra, hogy a Select kiadó informálja a vásárlóit, mely termékei közelednek a joglejárat felé, ezáltal remek reklámot csinál a kiadványoknak, másrészt a vásárló is tud tervezni, melyek azok a filmek, melyek beszerzését előrébb venné.
Mivel a Budapest Film által megvásárolt Universal-csomag egy része (ha nem a nagy része) is ugyanezen stádiumba érkezett, így bátorkodom megkérdezni a fenti példa alapján, hogy vajon megoldható-e, hogy informáljátok a vásárlókat legalább itt a joglejárathoz közelítő termékek címeiről?

Köszi: A.
0
2009. február 27., péntek 16:13
T. Budapest Film!

Szeretném megkérdezni, h van e esély, h megjelentetik
JOHN WATER S PINK FLAMINGOS c. filmjét?
Ha jól tudom Önnök forgalmazták moziban...
0
2009. február 8., vasárnap 20:56
fanatikusoknak!

Számomra környezetszennyező baromság, szűkös polchelyemre biztosan nem venném meg.
0
2009. február 8., vasárnap 20:52
Jó ötlet. :D Én megszavazom. Ja, és egy digipacknak én is örülnék.
0
2009. február 8., vasárnap 15:20
Még egy szavazat! :)
0
2009. február 8., vasárnap 11:48
+1 szavazat :)
0
2009. február 8., vasárnap 11:33
Valami Amerika 2.

Van-e már elképzelés a film megjelenésével kapcsolatban? Számíthatunk-e egy, az első részhez hasonlóan igényes digipack kivitelre?

Mindentől függetlenül bennem felmerült egy érdekes ötlet, ami talán nem is kivitelezhetetlen. Én nagyon tudnám értékelni, ha valamilyen formában - akár a filmhez csomagolva, akár díszdobozban, akár csak külön megvásárolható formában - elérhetővé tennétek a Bűnös város leakciózott DVD-jét is.

Nyilván én magam is tisztában vagyok vele, hogy a Bűnös város nem készült el. Viszont az a filmből is kiderült, hogy a DVD-hez létezik borító-grafika, amit simán fel lehetne használni. Az én elképzelésem tehát egy üres tok, a filmben is látható borítóképpel, lefóliázva, rajta a 499 Ft-os árcimkével, nomeg egy könnyen eltávolítható matricával: "Figyelem! A tok DVD-t nem tartalmaz!"

Én örömmel polcra tennék belőle egy példányt még akkor is, ha külön lehetne megvenni, akár az ominózus 499 Ft-os áron is.

Persze az egésznek éppen az lenne a lényege, hogy a fólia rajta marad az árcimkével együtt, tehát nem egy plusz filmet (ami ugye nem is létezik) kap a vásárló, hanem egy filmes relikviát, ami történetesen egy ál-DVD-kiadvány.

Lát még benne valaki fantáziát?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. január 29., csütörtök 17:04
Még egyszer megnéztem.
A feliratcsúszás inkább csak 2 másodperc,de sajnos ez is pont elég.
Én egyébként nem is vagyok elég releváns ebben a kérdésben,hiszen már százszor láttam,betéve tudok mindent.
Voltaképpen felirat nélkül is meg tudom nézni.
Ezért megmutattam egy másik embernek,az ő véleménye szerint nem jó,elvesztette a fonalat,ha moziban fordulna elő,5 perc után kimenne és visszakérné a jegy árát.
0
2009. január 29., csütörtök 16:58
Köszi az infokat :) A remény hal meg utoljára... :P
0
2009. január 28., szerda 17:29
Tadam hozzászólása a kiadvány fórumában.A 127.Érdemes elolvasnotok.
0
2009. január 28., szerda 17:16
A kérdéses jelenet egy teljes epizód és simán csúszik a felirat, és nem amiatt,hogy többen beszélnek,hanem mert rossz helyre lett felrakva.
Mikor Sybill elhajt az autóval és Basil utána szalad,hol beszélnek ott többen?
Légyszíves legalább ne tévesszétek meg a vásárlókat!
Más is tapasztalta(olvassátok el a kiadvány fórumát),csak nem írt nektek.
Ez a "kis" elcsúszás felirattal nézhetetlenné teszi ezt az epizódot.Vagyis a kiadvány hibás.Lejátszófüggetlenül!
Mással is előfordult már,csak be kell ismerni és a harmadik lemezt újragyártani.Ennyi az egész.
0
2009. január 28., szerda 13:57
Örömmel megvenném a kiadványt, ha tudom, hogy minél kevésbé hibás. Csabaga a film saját fórumán a komplett 11. epizód feliratcsúszásáról beszél. Ha csak egy konkrét jelenetet érint, az nálam még elmegy, szóval most ezen áll vagy bukik nálam a vásárlás, úgyhogy kíváncsi vagyok, mi a Ti álláspontotok.
0
2009. január 28., szerda 13:24
Kedves creeper!

Új kiadást azért nem terveztünk / tervezünk, mert egyelőre ez az egy visszajelzés érkezett. A kollégák több lejátszón is megnézték (hátha valami elkerülte a figyelmüket), ez volt, hogy "nézik a kollégák".

Most szóltak, hogy a kérdéses jelentnél valóban van egy kis elcsúszás, aminek (nálunk nem volt 3 másodperc)az oka az, hogy egyszerre többen is beszélnek és ezt máshogy nem tudtuk megoldani.
0
2009. január 27., kedd 20:52
Szia BuFi!

Képben vagyok, hogy ki adta ki először, de olvastam valahol, hogy mivel joglejárt lett, Ti adjátok ki újra egyben a négyet. Ezek szerint mégsem? :-(
0
2009. január 27., kedd 20:51
Még szarkazmus sem kell ehhez, ez lenne a normális.

Én csak azt nem értem, ha már most megszületett a kiadói álláspont, hogy úgysem várható javított kiadás, akkor minek nézik a kollégák?
0
2009. január 27., kedd 20:40
Bízzunk benne, hogy nem úgy, mint az X-akták...
0