- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 14., szerda 16:38
6925
T.BUFI!
A kérdésemre továbbra is türelemmel várom a választ!
0
2009. január 11., vasárnap 20:38
30
Ide is bemásolom a Kék Bolygó kiadványhoz kapcsolódó hozzászólásomat, hátha valaki a BUFItól tudna rá válaszolni: "Örülök, hogy végre megjelent ez a kiadás is nálunk, de az örömbe üröm is vegyült: az adatlapon felsoroltakkal ellentétben a kiadvány nem tartalmazza a Hullámkeltés és Örvény című dokumentumfilmeket. Az első három lemez a sorozat 8 epizódját tartalmazza, a negyedik lemez pedig 3 BBC-s dokumentumfilmet, aminek vajmi kevés köze van az eredeti sorozathoz. Ez utóbbi még nem is lenne baj, de a külföldi (pl. brit) kiadványon az első két lemez tartalmazza a sorozatot, a harmadikon vannak a kimaradt dokumentumfilmek, a negyedik lemezen pedig a 3 BBC-s doksi. Kérdésem, ami a BUFI felé, mint kiadó felé szól: miért maradtak le az említett dokumentumfilmek? Ki dönti el, hogy mi kerül rá a magyar kiadványokra? Főleg kellemetlen a dolog, hogy itt, az XPRESS honlapján is a termék adatlapján fel vannak tüntetve a hiányzó dokumentumfilmek (bár a tartalmat valószínűleg az előző kiadás adatlapjáról ollózták át). "Hiányos" kiadással nem először találkozunk Attenborough sorozat esetében: legutóbb az Élet hidegvérrel című sorozatban spórolták meg az epizódok végén található 10 perces, az angol kiadványon "Under the skin" címen futó werkfilmeket. Nem hiszem, hogy nem fértek volna el a lemezeken! Szóval, szeretnék választ kapni ezekre a kérdéskre, mert én úgy érzem, az ezekért felelős kiadó/személy (nem kívánt törlendő) megrövidít bennünket, a sorozatért rajongó vásárlókat."
0
2009. január 10., szombat 15:08
7926
Tisztelt BUFI!
Az érdekelne hogy a Marvel collection,amiből megjelentetni készültök a Vasembert,minden darabja megjelenik?/Ultimate Avengers 1-2,Doctor Strange,Next Avengers/ Lehet hogy esetleg gyűjtődobozban is kiadjátok?Köszi!
0
2009. január 9., péntek 19:53
6697
Tisztelt Budapest Film!
Érdeklődnék egy francia filmről, még Önök mutatták be a hazai mozikban 2006. május 25-én. A film címe: Le Temps qui reste (Utolsó napjaim), Francois Ozon rendezésében. Várható, hogy megjelenik ez a film, már csak amiatt is, hogy Ozon ún. Halál trilógiájának középső darabja, s az első filmet már kiadták (Homok alatt)?
0
2009. január 1., csütörtök 18:43
7252
B.Ú.É.K. BuFi!
Azért "zaklatlak", mert úgy emlékszem, mintha valahol lett volna arról szó, hogy kiadjátok újra Pasolini Élet trilógiáját, csak még hozzácsapjátok a Salo-t is - így az már quadrilogy lesz, ugye! :-D Lesz ebből valami? Mert még be tudnám szerezni az előző kiadást, de inkább akkor a Tiétek kellene... ;-)
0
2009. január 1., csütörtök 17:54
6925
T.BUFI!
A Waczak szállóból lesz javított változat?Itt elsősorban a 11.epizód feliratának 3 másodperces késésére gondolok.
0
2008. december 31., szerda 12:54
759
A vexille megjelenése sokat fog csúszni?
http://www.imdb.com/title/tt0970472/
0
2008. december 13., szombat 22:56
19957
Én a héten beszéltem velük és szóba kerültek a BD-ek is.
Sajnos ők egyedül nem tudják vállalni a BD-et,de most keresnek egy olyan alternatívát,h összefognak több országgal a régiónkban.
Sajnos ez nem egyszerü dolog.
0
2008. december 13., szombat 22:21
2967
Kedves Budapest Film!
Szeretnék érdeklődni afelől, hogy mikorra tervezitek kiadni a Bolygónk, a Föld című Attenborough-os "sorozat" Blu-ray kiadványát? Sok helyen megjelent külföldön, remélem nem haboztok sokáig. :-) Én lennék az első, aki megvenné a megjelenés napján. :)
Egyéb Blu-ray kiadványokra lehet számítani a közeljövőben?
Előre is köszi!
0
2008. december 13., szombat 16:25
32
Kérdezném, hogy az alábbi filmekből lesz-e valaha kiadás itthon?
Eric Rohmer Négy évszak meséi ciklus
Philippe Harel-Benoît Poelvoorde Turisták
Philippe Harel-Tiltott nő
0
2008. december 9., kedd 13:40
7074
Vagy például az Éjszakai rohanás első részét külön.
0
2008. december 9., kedd 9:39
24
Szabó István filmjeit miért nem adják ki? A Budapest Film részéről olvassák-e ezt a fórumot ????
mernok
0
2008. december 2., kedd 16:44
16458
Az a fránya CAPS LOCK :D
0
2008. december 2., kedd 16:40
6925
Tudtommal leghamarabb csak jövőre...
0
2008. december 2., kedd 16:09
7074
Ezen a héten még nem kérdeztem: Kedves Budapest Film! Mikortól lehet majd külön is megvásárolni az Éjszakai rohanás első részét?
0
2008. december 1., hétfő 0:07
7252
Olvastam már kisbetűkkel is...
0
2008. november 30., vasárnap 23:37
16458
A többi kimoderált szövegnél is nagybetűkkel írják.
0
2008. november 30., vasárnap 22:59
17243
egyszerűen csak nem fair az xpresszel szemben, hogy olcsóbb árakról beszélsz, mégha tulajdonképpen elmarasztalásból is írod. ezt a problémát már minden fórumozó ismeri, nem utolsósorban neked köszönhetően; pont fordítva sül el a dolog, ha minden egyes új megjelenésnél megjegyzed, hogy ezt is láttad olcsóbban - mert onnantól kezdve keresni fogják az emberek. máshol.
0
2008. november 30., vasárnap 20:42
13392
Az a furcsa, hogy semmi olyat, ami jobban moderálásra szorulna a még most is botrányosan sok helyen olvasható ámokfutásoknál.
Konkrétumot nem írtam, épp ez benne a durva, az xpress mégis a takarítást választotta magyarázat helyett. Megjegyeztem.
Úgy látszik, itt is pofára megy a dolog, valakinek mindent lehet, másoknak minden mást korlátozva, ennek tudatában ezentúl az egyébként nem túl sok vásárlásomból is csak azt bonyolítom itt, amit nagyon muszáj - nem az alacsony árak tartottak itt eddig sem, hanem a korrektség - most azonban a korrektségnek lőttek, így döntésemben semmi rendkívüli nincs. Kár, hogy a barátaim is hasonlóan gondolják mindezt, de még nagyobb kár, hogy én jöttem rá utolsónak.
0
2008. november 30., vasárnap 20:14
7252
Mit írtál? Mert hogy csupa NAGYBETŰVEL moderáltak ki! ;-)
0
2008. november 30., vasárnap 19:36
13392
Igen, így kell ezt csinálni, ez a korrekt, tiszta megoldás.
0
2008. november 30., vasárnap 19:21
7252
Szia Bufi!
A Kék Bolygó újrakiadásának nagyon örülök - és szerintem itt (is) még jópáran.
Azért "zaklatlak", mert úgy emlékszem, mintha valahol lett volna arról szó, hogy kiadjátok újra Pasolini Élet trilógiáját, csak még hozzácsapjátok a Salo-t is - így az már quadrilogy lesz, ugye! :-D Lesz ebből valami? Mert még be tudnám szerezni az előző kiadást, de inkább akkor a Tiétek kellene... ;-)
0
2008. november 30., vasárnap 18:52
17243
de igen, csak előbb a cirko bemutatja moziban, aztán a cinetel fogja kiadni.
0
2008. november 30., vasárnap 18:49
13392
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.