Keresés

Budapest Film

2008. november 6., csütörtök 21:26
Két év múlva kiég, ahogy Britni is :D :D
0
2008. október 27., hétfő 17:21
:D már mehetne... :)
0
2008. október 24., péntek 12:02
Értem. Akkor én megbízom a számat, hogy mondjon csúnyákat. Ha valakinek nem tetszik, hozzám ne jöjjön!
most posts by TM
0
2008. október 24., péntek 11:57
Jól.
Jól.
Jól.
Jól.
Megtörtént.
0
2008. október 24., péntek 11:54
De legalább a Helyszínelők-sorozat megjelenik - ha majd Tóth Lüszi nyugdíjba megy...
most posts by TM
0
2008. október 24., péntek 11:49
Jól emlékszem, ez az a cég, amelyik azt ígérte, hogy itt is leviszi az árakat 1990-ről 990-re, ha már a multiknál képtelen 990-ről 1990-re visszatornázni?
Ez az a cég, amelyik itt jó áron adja a multiba nem kellő extrakiadványait, s cserébe a hálás vásárlókat ezer forintokra megvágja a sima külsejű filmekkel?
Ez az a cég, amelyik a Darkmant kizárólag trilógiában hozza ide mert itt úgy is gazdagok lebzselnek, s mindenhol máshol 990-ért vannak a különálló részek?
S ez az a cég, amelyik állandóan széttárja a kezét, hogy nem tehet semmiről, mindent az általuk megbízott nagyker intéz, nekik nincs hatalmuk, csak a nevük?
Nos a fentiekkel épp ezt járatják le...
most posts by TM
0
2008. október 24., péntek 11:49
Csodás.
0
2008. október 24., péntek 11:34
Igen és valahol a Komputerkémeket is ennyiért lehet kapni.
0
2008. október 24., péntek 11:32
Remek.
0
2008. október 24., péntek 11:30
Akkor én már meg sem említem hogy szerdán egy offline boltban vettem 990.-ért az Egy amerikai farkasembert...
0
2008. október 24., péntek 11:08
Kedves djk the pirate!

A Perfect Blue-t nem a Budapest Film, hanem a CORNERfilm jelenteti meg: egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy még az idén jön. A film sorsát nyomon követheted a CORNERfilm kiadói fórumban vagy a honlapunkon.

Üdv: Cornerék
0
2008. október 24., péntek 7:36
Ebben a topikban tuti nem. :)
most posts by TM
0
2008. október 24., péntek 6:10
Kedves BUFI

Nem tudom volt e már róla szó, de a Perfect Blue mikor fog dvd-n megjeleni? És mijen kiszerelésben, ha ez nem titok?
0
2008. október 24., péntek 1:42
Kedves Budapest Film!

Azt hittem, én marha, hogy nem kell többet írnom hasonló ügyben, de érdekelne, miként árusíthatja némely online áruház az "Egy amerikai farkasember Londonban" c. kiadványotokat 990.- Ft-os áron? Ráadásul a termék még csak előrendelhető státuszban van, ezért kérlek meg se próbáljatok a felhalmozott készletekről szóló hangzatos, de pofátlanul üres magyarázattal ködösíteni.

Üdv: A.
0
2008. október 23., csütörtök 17:55
Kedves BUFI!

A Universal csomagban egy kicsit figyeljetek jobban a feltűntetett játékidőre.Az utóbbi időben rendre az NTSC változatot írjátok,így sokan vágottnak hiszik a Pal-ban rövidebb filmeket.
0
2008. október 20., hétfő 9:02
Na, akkor majd megy a sopánkodás, hogy ezért nincs angol felirat, meg majd angol hang a magyar kiadásokon...
0
2008. október 20., hétfő 4:17
Egy külföldi megszállott DVD gyűjtőnek bekerült a magyar kiadású Remény rabjai.
Hát ennek örülök, végre nem a balkánon érzem magam! Hajrá Bufi!
0
2008. október 6., hétfő 14:45
Kedves gerbence!

Sajnos azt nem tudom. A tartalma a következő:
Interview with the director (24 mins)
Original concert (62 mins)
Photo Galleries
History of pompeii
Album Covers
Lyrics
Press Cuttings
Poster Images
Random Function
0
2008. október 6., hétfő 14:12
Kedves Tadam!

Várhatóan a jövő év első felében fog megjelenni.
0
2008. október 6., hétfő 12:39
T. BuFi!

Köszönöm a gyors (és örömteli) választ. Van még egy kérdésem, idemásolom a dvdextra.hu-ról:

A Pink Floyd: Live at Pompeii melyik verzió lesz?
A Universal Music által korábban már kiadott "Director s Cut", amin a moziverzió és a kibővített/felújított változat szerepel, vagy pedig az, amit vhs-en adtak ki, és a kettő között van valahol?
Engem ez utóbbi változat érdekelne, egyrészt mert ez is a teljes verzió (azaz a koncertfelvételek közé be vannak vágva a beszélgetések és zenék a Dark side of the Moon felvételéről), viszont nincsenek benne a DC-be illesztett digitális grafikák; másrészt nekem az a dvd már megvan.

Egyébként bármelyik változatot ajánlom mindenkinek beszerzésre, mert a világ legjobb koncertfilmjéről van szó!
0
2008. október 6., hétfő 12:33
Kedves BuFi!

Cápa 4. mikorra várható? Nem láttam sem az októberi, sem a novemberi megjelenések között...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. október 6., hétfő 12:23
Kedves gerbence!

Valószínüleg jövő évben fogjuk kiadni a Soft Parade DVD-t.
0
2008. október 6., hétfő 12:22
Kedves MovieFan!

Sajnos idén nem tudjuk kiadni az Office (USA) DVD-ket. Várhatóan a jövő év első felében jelenik meg a teljes gyűjtemény, egyben. Szeretnénk Digipak + Slipcase csomagolást, de biztosra nem tudjuk ígérni.
0
2008. október 6., hétfő 2:10
T. BuFi!
Tervezik-e kiadni a "Dance on Fire" és a "Live at the Hollywood Bowl" mellett a harmadik Universal-os Doors dvd-t, a "The Soft Parade: a Retrospecive" című tévés koncertműsort?
Mielőbbi válaszukat megköszönném!
0
2008. október 5., vasárnap 17:28
Érdekelne, hogy az Office (USA) évadjai mikor jelennek meg? Mert olvastam, hogy eredetileg még nyáron meg akarták jelentetni az 1. évadot, de aztán úgy döntöttek, hogy majd az első 3 évadot adják ki egyben valamikor ősz környékén. Ebből lesz még valami idén? Nagyon örülnék, ha extrák is lennének a kiadványon. A Digipack pedig hab csak a tortán.
0