Keresés

Budapest Film

2008. szeptember 5., péntek 12:49
A Se7en-t a kiváló FHE fogja kiadni!  :S
0
2008. szeptember 5., péntek 12:21
Hoppá! Ezt nem is tudtam! Kösz a jó hírt.
0
2008. szeptember 5., péntek 12:16
A Kaméleont szept. 16-tól ismétli az RTL, hátha ennek kapcsán megveszik a többi évadot is, és így talán lesz esély a DVD-re is.
0
2008. szeptember 5., péntek 12:09
Helló BuFi!

Az októberi megjelenések között láttam, a Profiler c. sorozatot. Van-e esély arra, hogy ennek kapcsán előbb-utóbb kiadjátok annak testvérsorozatát, a Kaméleont is (két olyan rész is van, aminek az előzményei ebben vannak)? Bár a Kaméleonból csak két évadhoz van szinkron, de én régóta szeretném azt a sorozatot, és hát van az a mondás a reményről meg a halálról...
0
2008. szeptember 5., péntek 12:03
Köszönöm a választ, nagyon drukkolok, hogy legyen előrelépés az ügyben, egyetlen sorozatot kezdtem el eddig gyűjteni dvd-n, a CSI-t, kár lenne, ha nem fejezhetném be a sorozatot. Cujo ügyben is köszönöm a választ, megzaklattam az IC-t :)

A Se7en azaz a He7edik című filmet ha jól tudom, idén jelentetik meg, esetleg hasonló kiadásban, mint az USA-ban is kapható? Első kép Második kép Harmadik kép Előre is köszönöm válaszukat!
0
2008. szeptember 5., péntek 11:55
Kösz. Akkor esélytelen, hogy kiadják.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. szeptember 5., péntek 11:54
New Line = FHE, a többit nem tudom.
0
2008. szeptember 5., péntek 11:51
BuFi!

Lehet már kérdeztem, de nem tudom mi volt rá a válasz.
A New Line csomag végülis kihez került át? Amiben a Legend of 1900 c. film is volt?

Ill. a Leaving Las Vegas (Nicolas Cage) jogai kinél vannak? Universal Pictures ami ezt a részét illeti.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. szeptember 5., péntek 11:51
Kedves fgsuperman!

A Fekete Vipera sorozat várhatóan az év végén fog megjelenni. Úgy tervezzük, hogy egy különleges kiadású díszdobozban adjuk ki az összes részt. Bónuszt valószínűleg nem tudunk feltenni.
0
2008. szeptember 5., péntek 11:49
Kedves Lord Picard!

A CSI ügyében sajnos nincsen előrelépés egyelőre. A Cujo jogai a Paramountnál vannak, így szeritenm az Intercomot kellene kérdezni a kiadásról.
0
2008. szeptember 5., péntek 11:17
Akkor megint mi, magyarok kaptuk a rosszabbik verziót. Hihetetlen, hogy miért fájt nekik ez a kb. 16 mp.
Ha nem írod, valószínűleg felsem tűnik, mert már nagyon rég láttam, de így már kicsit idegesítő. Gyermekkorom egyik kedvenc filmje volt, és így már bosszankodva veszem le a bolt polcáról. Szerencsére nem percekről van szó (legalábbis remélem, hogy több vágás nincs benne), de mostmár csakazértis megvárom míg 990 lesz, holott már nagyon vártam a megjelenést.
0
2008. szeptember 5., péntek 0:37
T. BUFI!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor jelenik meg a "Fekete Vipera" sorozat dvd-n. Lehet-e tudni valamit, hogy milyen formátumú lesz (hány dvd?, az ún. bónusz részek is rajta lesznek-e, stb.)
Előre is köszönöm.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 22:13
Eddig ezeket fedeztem fel:

1. A film 6. percében, amikor a Night Club-ban agyonlövik a japcsi fickót, és lezuhan egy-két emberre, meg mutatják a hulláját is szétterülve a padlón. Itt kivágták a zuhanást meg a hullát (kb. 10 mp).

2. A film 30. perceiben, amikor Moss és Lang megérkeznek egy újabb gyilkosság helyszínére, ha jól emlékszem, egy transzvesztitát öltek meg. Ott kb. 5-6 mp hiányzik.

Mind a magyar hangnál, mind az angol hangnál érezhető a vágás. Azt viszont nem tudom, hogy ezeket a részeket minek kellett kivágni. Az összes külföldi változat vágatlanul jelent meg.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 20:11
Tisztelt BudapestFilm!

A CSI: A helyszínelők c. sorozatról szeretnék érdeklődni, van-e még biztató jele annak, hogy újabb évadok jelennek meg. Illetve korábban érdeklődtem még a Cujo c. filmről mely 1983-ban készült, s bár nem olyan híres film, mint Frank Darabont feldolgozásai, gondolom sokan szeretnénk gyűjteményünkben tudni e remek horror filmet, melyre jellemző Stephen King remek jellemábrázolása és tapintható a rettegés a film atmoszférájában :)
0
2008. szeptember 4., csütörtök 18:47
Kedves DaveDamina!

Nálunk egyelőre csak az egylemezes változat lesz elérhető.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 18:46
Kedves tomiboy!

A Bolgyónk, a föld Blu Ray kiadásán dolgozunk a BBC-vel gőzerővel. Ha sikerül mindent összehozni, akkor decemberben meg tud jelenni. Más kiadvány egyelőre nincsen tervben.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 17:56
MovieFan: Mit vágtak ki belőle?
0
2008. szeptember 4., csütörtök 17:46
Mindez így igaz.
Bár ahelyett, hogy leszereltek volna engem, inkább hallgatnak. Pont ezzel igazolódott be végleg a gyanúm.

Az egyetlen, amit tehetek, hogy dühöngés nélkül várom ki a jelenlegi 1990.- Ft-os filmek 990.-re esését. És ezzel már nem vagyok egyedül, sőt, biztos vagyok benne, vagyunk annyian, hogy az illető, aki kitalálta, hogy a multik vásárlóinak kedvezzenek a félárral, verje a fejét a falba a szavahihetőség végleges elvesztése miatt. Magyarul: marhára nem érte meg a dolog.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 17:32
A Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő az eredeti szinkronnal jött ki,
de sajnos a vágott a film.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 17:03
Igen, az elmúlt hetek, hónapok történései után már én sem igen tudom elhinni, hogy a multik a BuFi tudta nélkül csökkentenék ennyire az árakat. Kérdés, megéri-e a BuFi-nak a hitelvesztés? Nyilván meg, mivel sokan nincsenek képben az árképzést illetően, gondolom közel sem akkora a netről dvd-t rendelők száma, mint akik a multikban vásárolnak, s utóbbiak többsége tisztában sincs azzal, hogy amit ő megvett 990-ért azt valaki lehet, hogy egy nappal korábban a netről megrendelte 1990-ért. Sajnos csábítóbb egy multiban a két kilences után a nulla, hiszen az nincs egy ezres sem, egy 1490-es dvd-t meg kb. ugyanúgy visszaraknának sokan a polcra, mint egy drágábbat :( Még évekkel ezelőtt kellett volna valamit lépni a hazai dvd piacon, bár szerencsére úgy látom, az elmúlt időkben hiánypótló filmek jelentek meg, s egyre több az exkluzív kiszerelés. Remélem kedvenc kiadóm, a Budapest Film ki tud találni valamit, mert tényleg vannak dühítő dolgok itt :(
0
2008. szeptember 4., csütörtök 16:26
Harapni-valóan jó kiscsaj nálatok a recepciós, BuFi :P :P
0
2008. szeptember 4., csütörtök 16:23
A multik önállóan az árat akkor csökkentik, ha már végképp nem tudnak megszabadulni a hónapok óta roskadozó eladatlan készletüktől.

Persze ha a szállító és/vagy kiadó cég jól összebeszél a multikkal az árképzést illetően, akkor találhatsz ki akármit, nem fog működni.

Tudod, hogy Veled az égvilágon semmi bajom, mégis azt mondom: szeretnivaló naivság azt gondolni, hogy a szállító és/vagy kiadó cég nincs a multik ezen árképzésében nyakig benne.
0
2008. szeptember 4., csütörtök 14:55
Nem vagyok szakértő, sem elemző, de tegnap egy elég vad dolog jutott eszembe, miképp járhatna jól a BuFi és a vevők, akik innen vásárolják meg a filmet, vagy fele annyiért a multikból.

Mi lenne ha 1990.- helyett 1490.- lenne az ára az új filmeknek? Valamit csak lehet tenni, hogy a multik ezt az árat már ne csökkentség, ugyanakkor a megjelenéskor vásárlók is elégedettek lennének, ha nem csökkenne ez a már amúgy is csökkentett ár a multikban, nem?
0
2008. szeptember 3., szerda 17:01
Tisztelt Budapest Film!

Most októberben fog megjelenni külföldön a 2007-es Halloween 3 lemezes vágatlan extra változata. Tervezik ennek magyarországi kiadást?
0
2008. szeptember 3., szerda 9:22
Tisztelt Budapest Film!

Várható e még idén újabb Blu-ray megjelenés,ha igen mely filmek?
0