A jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő eredeti szinkronnal jött ki, ugye? (Tudomásom szerint nincs is hozzá másik)
0
2008. augusztus 31., vasárnap 3:38
8977
De mindezek ellenére mégis jelennek meg exkluzív kiadványok... bár nagyon át tudom érezni annak a helyzetét, akik megvették anno 2 ezerért, és pár hétre rá már itt is van a feléért....
0
2008. augusztus 30., szombat 1:02
13392
Én már félve mondok bármit is, mert még a végén megjelenik valaki, akit az zavar, hogy véleményem van, holott elvileg azzal kéne törődni, amiről van...
Kár, emlékezetesebb lehetett volna a BuFi Universal-csomagja arról, hogy milyen sok hiánypótló cím jelent meg, de minden ilyen eseménnyel egyre közelebb lesznek egy olyan azonosító információhoz, mint "ja, Budapest Film? tudom! ez az a kiadó, akinek az új filmjei a multikban két hét után féláron kaphatók voltak".
A legszomorúbb, hogy magasról szarnak rá, a legminimálisabb sajnálkozás vagy a problémamegoldás hajlandóságának legapróbb jelei sem merültek fel el részükről. Persze ha nyakig benne volnék a dologban, én lapítanék, mint aki beszart.
0
2008. augusztus 29., péntek 23:35
85
Folytatom a 990,-ft felsorolást: - Ne folytassa, felség! - Fletch - Fletch 2. - Szenzációs ajánlat
0
2008. augusztus 29., péntek 23:11
16458
:)) most erre mit lehet mondani?
0
2008. augusztus 29., péntek 22:52
13392
A Waterworld (augusztus 13.) is ott hever 990.-ért azokon a helyeken. A bestia (június 2.) pedig halomban 799.-ért. Így kell ezt csinálni, köszönjük, Emese...
0
2008. augusztus 28., csütörtök 14:41
974
T. BuFi!
Láttam az októberi megjelenések között már szerepel a Gyerekjáték 2-3. Most már lehet tudni sikerült e beszerezni az eredeti szinkronokat hozzá?
köszi. üdv
0
2008. augusztus 28., csütörtök 14:23
16458
Kedves Bufi!
A Monk 3. évad 16:9-es lesz? A második évad az előre beharangozottól eltérően 4:3. Ha a harmadik is az lesz, akkor rendelhetem meg külföldről nem-csonkolt kiadásban... :(
Köszi.
0
2008. augusztus 28., csütörtök 13:25
14599
Hali BuFi!
Egy kérdés: az August Rush című filmet nem tervezitek be valamikorra DVD-n? Nagyon jó kis megindító film a komolyabb kategóriából. Amerikában Warner film, de mindenhol máshol független produkció...
Köszi!
0
2008. augusztus 28., csütörtök 12:50
2001
Hali Bufi!
Az októberi felhozatalotok nagyon pipec. Viszont vehetem úgy hogy a Darkman első részét szintén nem tudom megvenni külön, akárcsak az Éjszakai Rohanást?
0
2008. augusztus 28., csütörtök 12:30
4596
Helló BuFi!
Az októberi megjelenések között láttam, a Profiler c. sorozatot. Van-e esély arra, hogy ennek kapcsán előbb-utóbb kiadjátok annak testvérsorozatát, a Kaméleont (két olyan rész is van, aminek az előzményei ebben vannak) is? Bár a Kaméleonból csak két évadhoz van szinkron, de én régóta szeretném azt a sorozatot, és hát van az a mondás a reményről meg a halálról...
0
2008. augusztus 24., vasárnap 14:12
7926
Tisztelt BuFi! Kérdésem lenne hozzátok:A Miss Marple sorozat Gyilkosság a paplakban című epizódja érdekelne.Miért nem rendelhető?Illetve hol tudom beszerezni?Már jó pár hónapja láttam a Média Markt-ban,akkor nem vettem meg,most meg már sehol semmi.Kiszórták az összes többit is turkálóba,de ez már nem volt köztük.Van rá bármilyen esély,hogy megszerezzem? Előre is köszönöm!
0
2008. augusztus 21., csütörtök 2:31
1560
Remélem a Sliders-t azért érte utol a szokásos 1-1 napos tologatás,mert találtak stereo szinkront és most masterelik a lemezre:)
0
2008. augusztus 20., szerda 17:03
3721
Ez abszolút a te dolgod, csak itt már megtetted. Mindenki alaposan beleáshatja magát a dologba az eddigi bőséges hsz-ek alapján, így mérlegelhet és dönthet; most már viszont jó lenne új dolgokért (is) belátogatni ebbe a topicba.
0
2008. augusztus 20., szerda 16:54
13392
Vagy nem. Most fogadtam meg, a Waterworldről és társairól szerzett tapasztalatok tudatában, korábban még reménykedtem, de hiába, mert jól látszik, hogy a folyamat nem állt le. Sőt, nemcsak azt fogadtam meg, amit most megfogadtam, hanem azt is, hogy mindennek hangot adok, ennek eredményeképpen elég sok film példánya már csak az akciós áron fog gazdára találni. Hangsúlyozom, nem rajtam múlt; aki azért hibáztat, mert hangot adok a véleményemnek, az tegye, de inkább gondoljon arra, mennyivel jobb lenne mindenkinek, ha nem lenne minek hangot adnom.
0
2008. augusztus 20., szerda 16:23
3721
Nem értem. Miután megfogadtad - valószínűleg teljesen jogosan - hogy ezentúl mindig kivárod a 990-re való leértékelést, ezzel pontot tettél a dolog végére. Vagy nem?
0
2008. augusztus 20., szerda 16:12
13392
Nem fogok megbocsátani azért, amikor az egytucatnyi mindössze néhány hetes megjelenés leárazása közé keveredett egy cím (1408), melynél egyébként öt hónap telt el a leárazásig.
És akkor miként lehet, hogy ha sokat rendelnek más kiadó filmjeiből, azt mégsem sikerült féláron adni? Több, egymástól független hálózat által elkövetett leárazás - kapaszkodjunk meg - csakis a Budapest Film kiadványait érinti. Nahát!
Aki ezek után nem hajlandó tisztán látni, hogy itt valami nagyon bűzlik, az inkább menjen ebédelni.
0
2008. augusztus 20., szerda 15:53
2062
Gondolom azért kapták olcsóbban, mert sokat rendeltek. Így olcsóbban is tudják adni. De idézek magamtól 3104-es pontból : "Ha félév után leáraznak egy filmet, akkor az még elmegy. Ha két hónap után az már nem korrekt."
0
2008. augusztus 20., szerda 15:40
13392
Az jó, mert én meg egyáltalán nem. Az a Tesco "sárga címkés" magánakciója a hónapok óta náluk heverő eladatlan Bond-készlettel (és néhány egyébbel), ezek pedig vadiúj, néhány hetes vagy hónapos filmek, melyek nem megmaradtak, és kiárusításra kerültek, hanem eleve az olcsóbb áron lettek rendelve, és kirakva a polcra.
0
2008. augusztus 20., szerda 15:01
2062
Ebben nem teljesen adok igazat. Pl. James Bondok 475 Ft-ért.
0
2008. augusztus 20., szerda 11:53
13392
Jobb lett volna, ha tényleg mindent elolvasol, mert akkor feltűnt volna, hogy egyéb kiadók termékeivel a (nem) nevezett multiknak eszükbe nem jutott ehhez hasonlót csinálni. (Erre utaltam a "nagyon kilógott a lóláb"-kifejezéssel).
0
2008. augusztus 20., szerda 1:42
108
teljesen fejreálltak az árak. pont ma vettem meg egy díszdobozt fele annyiért, mint amennyiért itt (kedvezménnyel) adják. nem is értem, hogyan tudják egyes hálózatok ezt megoldani...
0
2008. augusztus 20., szerda 1:16
16458
hát az utolsó mondat sajnos nagyon igaz...
0
2008. augusztus 20., szerda 1:10
2062
Oké, már vágom. Tehát ezt is a multik árazták le. Én ezért a Budapest filmet nem hibáztatom. Szerintem árkalkulációban még mindig ők a legjobbak. Gondolok itt az új megjelenésű közönség filmjeikre. Amúgy is mindenki ott veszi meg a lemezt, ahol akarja. Sok filmet már én sem veszek meg a megjelenés időpontjában. Megvárom, amíg akciós lesz. Ilyen élelmiszer árak mellett nagyon meg kell gondolni, hogy mennyit költ az ember a hobbijára.
0
2008. augusztus 20., szerda 1:01
13392
Érdemes akkor elolvasni mindent onnantól kezdve, hogy képben legyél. A film a hivatalos kiadói akcióba eddig sosem került be, itt sem kapható olcsóbban, magyarul, a 1408 körüli dolgok is úgy el lettek cseszve, mint az összes többi szóban forgó.