Keresés

Budapest Film

2008. augusztus 20., szerda 0:47
Ez a film február 8-án jelent meg. Ha félév után leáraznak egy filmet, akkor az még elmegy. Ha két hónap után az már nem korrekt.
0
2008. augusztus 20., szerda 0:33
A 2930-as hozzászólásban láthatod.
0
2008. augusztus 20., szerda 0:28
Én nem tudom. Mi?
0
2008. augusztus 20., szerda 0:15
ma ellenőriztem a T-ben, a Monkot kerestem, még nem volt, de itt már van :) a szem ott is 1990Ft volt. egyelőre.
0
2008. augusztus 20., szerda 0:02
A 1408 nem Universal-film. Még kartontokot is kapott... Aztán láttuk, azzal is mi történt.
0
2008. augusztus 19., kedd 23:58
Egylemezes, műanyagtok-csomagolású Budapest Film-kiadványért 990.-nél többet? Ez csak egy rossz vicc, legalábbis számomra. A kiadó sikeresen feliratkozott nálam az SPI mellé, akik szerencsére néhány engem is érdeklő filmet jelentetnek meg, de a pofátlan, felelőtlen, és mód felett hanyag, nemtörődöm árképzés és az ezzel járó terjesztés miatt KIZÁRÓLAG a 990.-es árat érdemlik tőlem az egylemezes, műanyagtokos kiadványaikért cserébe.

Nem beszélve arról, hogy a kiadónak többször is adtam lehetőséget egy (vagy több) ésszerű magyarázatra, amikor NAGGGGGYON, DE NAGGGGGYON kilógott a lóláb, kár, hogy a magas labdát nem leütés, hanem a kiadó részéről széttárt karok, értetlenkedés, nemtörődöm, üres parasztvakítás fogadott. Köztünk szólva szartak az egészre.

Hát ezentúl én is széttárom a karom az új, "teljesárú" megjelenéseket elnézve, és csak akkor zárom össze, hogy leemeljek a polcról egy BuFilmet, ha 990.- lesz.

A bestia (1990.-) egyébként már 799.-

Hozzáteszem, nincs/nem lesz olyan társaság vagy fórum, ahol ezirányú véleményemet elő nem adnám, és tapasztalataim szerint senkit nem kell győzködni az információk tudatában.

Hatalmas öngól ez, óriási szégyen, de nem rajtam múlt, mindent megtettem, hogy ez elkerülhető legyen.
0
2008. augusztus 19., kedd 1:32
Tisztelt Budapest Film!

Az iránt érdeklődnék, látva, hogy három, nagyon jó Stephen King feldolgozást is impozáns kiadásban adnak/adtak ki, van-e esély arra, hogy az 1983-as Cujo c. filmet is kiadják-e? Szerintem akik ismerik ezt a filmet és gyűjteményükben szeretnék tudni (jó magam is) beérnék egy egyszerű kiadással is. Előre is köszönöm válaszukat!
0
2008. augusztus 18., hétfő 12:54
Azt mostanában nem fogod. Ez csak a Universal filmeknél van így.
0
2008. augusztus 18., hétfő 12:52
T. Budapestfilm!

David Attenborough - Bolygónk, a Föld című blu-ray vásárlásán gondolkodom. Külföldről tudnám behozatni kb 13 ezer forintért. Természetesen magyar felirat és szinkron nélkül.
Kérdésem: Van-e realitása a közeljövőben a hazai megjelenésnek?
Köszönöm
0
2008. augusztus 18., hétfő 10:59
igen, tényleg. reggel van még :).
0
2008. augusztus 18., hétfő 10:55
Kimaradt egy "ha" .... :))
0
2008. augusztus 18., hétfő 10:54
Én a szemet vettem 1990Ft-ért, de 990Ft-ért meglátom, befejeztem a DVD vásárlást.
0
2008. augusztus 18., hétfő 10:50
Tegnap vettem meg 1990-ért a frissen megjelent Waterworldöt, ma már 990-ért láttam egy bizonyos gazdaságos hipermarketben. ÁÁÁúúúúúúúúú...
0
2008. augusztus 16., szombat 20:07
Veled vagyok, vape!
0
2008. augusztus 16., szombat 18:42
Szia BuFi!

Nem titkoltan Ti vagytok a kedvenc kiadóm, de a héten kétszer sikerült vérnyomást emelnetek.

1., A Jól áll neki a halál című filmhez kellett volna egy szép vaskos extra tartalom, mivel emlékeim szerint a filmben látható trükkök akkor korszakalkotók voltak, az ILM szakemberei nagyon kitettek magukért. A külföldi kiadáson van extra, ezt jó lett volna, hogy ha felkerül a korongra...

2., A második dolog, ami szintén felidegesített, az A szem című film kiadása. A borító hátoldalán ez áll: extrák: hangbeállítás, jelenetválasztás. Ezek miért extrák??

Persze valódi extrák nem kerültek a korongra, amit szintén sajnálatosnak tartok. Gondolom ebből nem lesz egy 2 lemezes kiadás, tehát ha extrákat szeretnék, akkor külföldről beszerezhetem. Az angol felirat hiányán már nem is morgolódok, nem értem, hogy miért marad le folyamatosan a kiadványokról. Ez a film azért egy slipcase-t megérdemelt volna - persze drágább változatban.

Köszi, ha elolvastátok.

Üdv.
0
2008. augusztus 3., vasárnap 18:19
Bátorság azt gondolni, hogy a véleményemhez vagy nem vagyok elég tájékozott, vagy nem itt élek.

Ha már itt tartunk, Te sem vagy hajlandó észrevenni sokmindent, amit írtam: szó volt igen jól kereső kollégákról, kiknek a 2000 Ft-os kiadvány már drága. És nem is csak ezt az egy példát tudnám mondani. Itt aztán végképp nem pénz kérdése a dolog.

Pénz nem vész el, csak gazdát cserél, ezért nem kell folyton a szegénységgel példálózni, vannak itt bőven, akik megtehetnék, amiről beszélünk, de nem teszik. Miért is? Ja, majdnem elfelejtettem: ilyen a mentalitásuk.

Súgdolózni végképp felesleges, elég, ha ránézek a saját számláinkra.

Tudok mondani olyan céget, akik másfélévtizedes magyarországi jelenléte óta a forgalom minden évben nőtt az előző évhez képest, jelenleg, most februárban (ha jól emlékszem) 15%-kal tavaly február óta.
Van itt pénz, csak nem azoknál, akik megérdemelnék. Nem csoda, hogy hangot adnak neki, és a végén elhisszük, hogy más nincs is az országban.
0
2008. augusztus 3., vasárnap 17:40
Én nem háborgok, szerintem jól keresek! ;-) Nem figyeltél és nem olvastál a sorok között, vagy nem itt élsz - ebben az országban - már egy jóideje és esetleg nem látod a lényeget. Ha van "panelproli" ismerősod vagy családtagod, akkor ugyan kérdezd már meg tőlük, hogy mennyit is fizetnek a fűtésért? Ha nincs, akkor súgok egy kicsit:nem ritka a 45-55e Ft-os!! téli fűtés-melegvíz számla. Hogy a többiről ne is beszéljünk...

Ezzel kapcsolatban már kifejtettem a véleményem az "Utánam, kalózok!" topicban, ott lehet visszakeresgélni/olvasgatni. Addig nincs és nem is lesz - a nagytöbbségnél - morál, értékrend, mentalitás meg egyéb blődség, ameddig megélhetési problémák vannak:mert először is enni kell, utána ott vannak a számlák és ha esetleg még marad valami, jöhet a szórakozás. Kinek hogy...

Én sem vagyok gazdag - most a pénzről beszélünk - , valószínűleg már nem is leszek. Az általad említett dologra szerintem igen sokan rájöttek és figyelj, jön a matek:nem kell összeadni, kivonok! Megérkezik a fizum, féreteszem a kajára a megfelelő összeget, félreteszem az összes számlára - de inkább kifizetem hó elején mindet - és ami marad - meg ami esetleg beesik - , abból veszek ezt-azt, pár DVD-t esetleg... ;-) Pénz kérdése? Persze, mi másé lenne?!? Ha van elég pénzem, megveszem a minőségi terméket, ha nincs, akkor a gagyit. És attól még, hogy valaki tisztában van vele, hogy a kevéske pénzéért gagyit vesz, de tudja, hogy a minőségit venné inkább meg, de arra - a megfelelő darabszámra - nincs elég pénze, attól még nem ítélem el. Nem az illető tehet elsősorban a kialakult helyzetről.

Végül - és tényleg befejezem a témát - egy kicsit az értékrendről, a morálról:amikor fiatal voltam, az ált. iskolában eszembe sem jutott, hogy akárcsak felemeljem a hangom, vagy csúnyát mondjak bárkire is. Otthon meg pláne! Ha ugyanis ezt tettem, kaptam egy akkora pofont, hogy majd legurult a fejem. Amikor elmentem otthonról, általában még volt itthon valaki, amikor délután hazajöttem, akkor is. Mindig tudták a szüleim, hogy hol vagyok és mit csinálok. Na jó, nem mindig! ;-) Próbáltak értékeket, a saját tapasztalataikat átadni - hogy tanuljak vagy okuljak belőlük. Mindkét szülőmnek volt autója, minden évben mentünk nyaralni, én még egyéb táborokba is eljártam, egyszóval jól éltünk - mint akkor nagyon sokan. A mostani rohanó világban a szülőknek nincs ideje a gyerekekkel törődni:másfél/két munkahelyen güriznek, hogy legyen egy kis plusszuk. A mai gyerekek - és sajnos sok fiatal kamasz - a TV-ből kapja az "értékrendet" : látjuk, hogy milyen eredménnyel... :-(

Számomra - és sokak számára - természetes, hogy csakis eredeti DVD-ket vegyünk. Ha jónéhány ember több pénzt fog majd keresni, számukra is egyértelmű lesz:minek bajlódjanak a letöltögetéssel/másolással, ha egyszerűen meg is vehetik? Sok egyéb elfoglaltság kerül majd a látóterükbe, amire addig nem is gondoltak. Akik pedig idáig sem vettek, de megtehették volna, azok ezután sem fognak. Tehát mi, akik eddig is csak eredeti DVD-ket vásároltunk és az a réteg, aki megtenné - ha anyagilag tehetné és nem kapott volna már jópár pofont az "akciós áraktól" - , már egy eléggé szép, nagy vásárlói szám lennénk ahhoz, hogy ne legyenek problémák a hazai DVD-piaccal. Na akkor majd beszélhetünk morálról, értékrendről, mentalitásról, meg egyéb blődségekről...
0
2008. augusztus 3., vasárnap 16:23
Felesleges háborogni, én sem blődségeztem le a te álláspontodat. Hozzátenni nem tudok a lent leírtakhoz.
Nem a "szerencsétlen" emberekről beszélünk a 40.000 Ft-os nyugdíjjal.

Mutass nekem egy "olyan autót" vezető embert, akinél legális DVD-t láttál! Na ugye, hogy morálról, értékrendről, mentalitásról, meg egyéb blődségekről beszélünk...

Én nem vagyok gazdag, soha nem is voltam gazdag, de felismertem, hogy a gyenge minőségű, olcsó termék igen hamar tönkremegy, így inkább összespórolom a pénzemet (figyelj: jön a matek, összeadok!), és veszek egy normális minőségű, hosszabb élettartalmú terméket. Pénz kérdése? Nem. Mentalitásé? Jóhogy. Na ugye, hogy morálról, értékrendről, mentalitásról, meg egyéb blődségekről beszélünk...
0
2008. augusztus 3., vasárnap 15:28
Akkor még1szer:sógoréknál 1.000EUR (ez kb. 6EUR órabért jelent!) a minimálbér. Ez ugye azt jelenti, hogy ennél kevesebbet senki sem kaphat. Viszont ennyit se nagyon, mert többet fizetnek:szakterületenként/iparáganként változik. Nálunk kb. 260EUR lehet most ez az összeg. Most jöhet a matek:tessék osztani szorozni, hogy ki, miből, mennyit! Senki ne beszéljen itt morálról, értékrendről, mentalitásról meg ilyen blődségekről, amikor lassan már a fűtésszámla kifizetéséhez is hitelt kell felvennie szerencsétlen embereknek! És nem azért vásárolják a gagyi kínait, mert az jó bárkinek is - a jó az lenne, ha megvehetnék a minőségi, drágább termékeket - hanem mert csak azt tudják kifizetni. Igaz, hogy havonta újakat kell venni, mert egy mosás után annyi mindnek, de havi pár ezer Ft kiadás belefér. Ebből full gazdag az összes kis sárga:elég csak szétnézni a Józsefvárosi piacon és megnézni azt is, hogy a VIII. kerületben milyen autókkal furikáznak.

Néphülyítés helyett:http://bekescsaba.mconet.biz/job_allas_karrier/minimalber_az_eu_ban_jonnek_fel_a_szomszedok_2698_374674.html
0
2008. július 31., csütörtök 18:17
Köszönöm, én is idáig jutottam a nyomozásban, bár reméltem, hogy valakinek eladták a jogot, ezért is érdeklődtem nálatok. Remélve, hogy hátha nem minden moziban általuk forgalmazott filmet adnak ők ki dvd-n, sőt őszinte leszek, azt sem sikerült kiderítnem, eddig miket adtak ki és miket forgalmaztak moziban.
Bizakodom, ennyi marad.
0
2008. július 31., csütörtök 18:12
Kedves Rainbow!

Tudomásom szerint a jogok a Cirko Filmnél vannak. Azt nem tudom, hogy tervezik e a DVD változat kiadását.
0
2008. július 31., csütörtök 17:44
Kedves BuFi,

Vadászom, vadászom az Esküvő után című filmet dvd-n, de még odáig sem jutottam, hogy kiderítsem, kinél esélyes a megjelenése - már ha az. Esetleg nem jön nálatok a Kultúrsokk keretén belül?

Ezer köszönet bármiféle infóért.
0
2008. július 31., csütörtök 17:14
Akkor megnyugodtam, köszi! :)))
0
2008. július 31., csütörtök 16:53
Kedves Mikey-Soft!

A kiadványok minősége nem lesz silányabb.
0
2008. július 31., csütörtök 16:19
De ugye a nívó nem fog ezzel lejjebb menni, hogy olcsóbbak lesznek a Universal-filmek?
0