Keresés

Budapest Film

2008. július 13., vasárnap 10:45
ha jól tudom nincs a csomagban
0
2008. július 13., vasárnap 9:42
Most már aztán végképp kiváncsi lennék a feldolgozására :) Remélem a Budapest Film jó hírrel tud majd szolgálni :)
0
2008. július 13., vasárnap 4:50
Kedves BuFi!

Érdeklődnék, hogy a Beethoven 2-dik részét nem fogjátok kiadni vagy csak később jön?
Előre is köszönöm a választ!
0
2008. július 11., péntek 18:02
Nem.Egyszerűen megjelenítették a naplóban leírtakat.Persze sokat húztak a történetből.
A könyv jóval szívszorítóbb.
0
2008. július 10., csütörtök 23:58
Kicsit megkésve de köszönöm a választ, sajnos mostanában gond volt a nettel.

A lényeg, hogy ez jó hír, mert én úgy emlékszem hozzánk az eredeti változat jött a mozikba - bár mérget nem vennék rá.
0
2008. július 10., csütörtök 17:50
Igen, arra fel vagyok készülve. Kiváncsi lennék arra, hogyan oldották meg a megfilmesítését, talán narrációval?
0
2008. július 10., csütörtök 17:46
A remek regény után a film egy kicsit csalódás lesz.Nem is lehet más,hiszen lehetetlen egy naplót megfilmesíteni.
0
2008. július 10., csütörtök 17:03
Tisztelt BuFi!

Felsorakozok vape és wilczek mellé :) A Charly és a Virágot Algernon-nak dvd kiadása nagy hiányt töltene be, főleg az előbbi, hiszen a címszereplő Cliff Robertson Oscar-díjat nyert alakításával. Nem ismerem egyik filmváltozatot sem, a regényt olvastam, ami letehetetlenül szenzációs lett. Esetleg egy 2 lemezes, egyszerű kiadást el tudnék képzelni e két filmből (persze a két film lenne egy kiadásban) :)
0
2008. július 10., csütörtök 15:53
Sziasztok!

Én ezt a változatot szeretném látni DVD-n, de úgy tűnik még sehol sem adták ki:
http://www.imdb.com/title/tt0210044/

Üdv
0
2008. július 10., csütörtök 10:01
Kedves BuFi!

Én ugyanazt kérdezném a Sliderssel kapcsolatban, amitkevin_spacey kérdezett.
0
2008. július 10., csütörtök 0:03
Kedves Budapestfilm!

Feltettem egy kerdest, de sokan itt bajcsevegnek a forumon igy ertheto, ha nem latta(d) a hozzaszolasomat, sajnos igy pont a topik lenyege veszik el.
Tehat: azt szeretnem tudni, hogy lesz-e diszdobozos, az osszes evadot tartalmazo kiadasa a Miert eppen Alaszka-nak vagy csak kulon-kulon, evadonkent lesz megvasarolhato? Ezt a Mylord miatt kerdezem mert ott egyesevel vettem meg, aztan jott a meglepetes.
Koszonom.
0
2008. július 8., kedd 19:59
Elvileg elment a levél...
0
2008. július 8., kedd 18:44
Kedves creeper!

Elnézést kérek, hogy a hozzászólásra nem reagáltam.

Az árakciókat az áruházak a saját árrésük terhére is szervezhették, illetve előfordulhatnak olyan akciók is amelyben az adott bolt magasabb rendelési darabszámot adott le és ezért nagyobb kedvezményt kapott (Mi nagykereskedőn keresztül szállítunk be a láncokba).

Eddig sem volt célunk (és ezután sem lesz), hogy a fogyasztóinkat "átverjük" és egy - két hónapos filmeknél radikális árcsökkentést alkalmazzunk. Ettől függetlenül sajnos előfordulhatnak ilyen esetek, de igyekszünk ezeket elkerülni.
0
2008. július 8., kedd 16:49
Kedves Budapest Film!

Ajánlom figyelmetekbe a 2930-as számú hozzászólásomat.
0
2008. július 8., kedd 16:29
Kedves L.M.!

A kiadvány a moziban látható változat lesz (sajnos azt nem tudom megmondani, hogy ez melyik verzió).
0
2008. július 8., kedd 16:27
Kedves Mikey-Soft!

Kérlek a www.budapestfilm.hu oldalon írjál nekünk egy levelet a hibás termékkel kapcsolatban. A levél beérkezését követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.
0
2008. július 8., kedd 11:11
Az Ellenséges vágyakkal kapcsolatban lenne egy kérdésem a kiadóhoz. Azt szeretném tudni, hogy a kiadvány az amerikai és ázsiai picra újravágott verziót, vagy az "eredeti" rendezői változatot tartalmazza majd (azt hiszem hozzánk az jutott el a moziba)?
0
2008. július 7., hétfő 17:46
A Saturnban velem még az is előfordult,hogy csak az extralemezt mentem cserélni és az is összejött.Ugyan húzták a szájukat,de elfogadták azt az érvet,hogy minek cseréljek egy hibátlan első lemezt.És nem akarom újra megnézni,hogy a cserelemez is hibátlan-e.
Ráadásul a filmet már egy hónapja vettem.
Még azt is elfogadták,nem lehet mindent azonnal megnézni,főképpen az extralemezt.
0
2008. július 7., hétfő 1:15
Én is így cserélgetek, hogy "ideiglenesen" kettőt tartok belőle, és naná, hogy a szart adom vissza, amikor reklamálok, de ezt nem mindenhol lehet eljátszani sajnos...

MM-et nem javaslom nyugodt szívvel, a Saturn-ban viszont mindig nagyon készségesek, ha probléma van, ott eddig egyszer sem küldtek el a f*szba...

vape, asszem a 3. eshetőséget választom, nem vagyok az az agresszív állat típus. :)))
0
2008. július 7., hétfő 0:17
Mikey:

1., visszaviszed a DVD-t a blokkal, és elmondod mi a probléma -> kicserélik.
2., visszaviszed a DVD-t a blokkal, és elmondod mi a probléma -> nem cserélik ki
2.a -> felemeled a hangod -> kicserélik
2.b -> felemeled a hangod -> nem cserélik ki -> megfenyegeted a fogyasztóvédőkkel -> kicserélik
2.b -> felemeled a hangod -> nem cserélik ki -> megfenyegeted a fogyasztóvédőkkel -> nem cserélik ki -> írsz a fogyasztóvédőknek, a www.panaszfal.hu oldalra stb.

3. telefonálsz a BuFinak, és ők szerintem kicserélik
0
2008. július 6., vasárnap 23:49
Ugyanígy jártam a Média Markt-ban.Nem akarta a vevőszolgálatos/vagy mi/ kicserélni.Vettem egy Miss marple dvd-t ,kb 2 perc után megállt/felhős lemez volt!!!!!!/ nem ment tovább sem gépben sem asztaliban.Közölte a gyerek nem veszik vissza.Felhúztam magam,bementem mégegyszer,megvettem újra mert a gyereknek ez volt a tanácsa.Majd visszamentem,mondtam nézzünk bele.Belenéztünk kb. 2 perc után megállt.Ott volt a blokk,a hülyegyereknek eszébe sem jutott hogy tíz percel előbb ezért reklamáltam.Persze hogy a régit adtam neki.Visszaadta a pénzt.De ugyanezzel a sorozattal már megjártam,mert itthon kallódik egy másik Miss Marple is,ami szintén felhős és lejátszhatatlan.Csak az a szomorú,hogy így ügyeskedni kell,nem lehet a jogaidat érvényesíteni,mert ha nem csapsz az asztalra,szarnak rá!És ez nem csak a multiknál van így! Sajnos.
0
2008. július 6., vasárnap 22:59
Attól, hogy ők ezt írják ki, az Uniós jogaid érvényesek. Tehát ha másnap visszaviszed, kötelesek cserélni mindenképpen! Ha nem, nyugodtan megmondhatod nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulsz és majd jól megbasszák őket pár ezer forintra :)
0
2008. július 6., vasárnap 22:55
Az EU-ban kötelesek kicserélni, hiszen ez fogyasztói jogod. Auchanban is kicserélik gond nélkül.
0
2008. július 6., vasárnap 22:54
Ezért kell az Xpress-en vásárolni és kész!!!!!  :)
0
2008. július 6., vasárnap 22:30
Kíváncsi lennék, a megfelelő felügyeleti szerv milyen felügyeleti intézkedéssel fogadná ezen önkényüket?
Ugyanis törvényesen ezt nem tehetik, a 990.-es (299.-es, 99.-es...) filmre is ugyanúgy garanciát kell vállalniuk. Az, hogy kiteszik a táblácskát, azzal sajnos a nagy többséget lehengerelik ugyan, de természetesen aki tisztában van a jogaival, azt nem lehet így félrevezetni.
A saját vásárlójuk meggyanúsítása pedig rágalmazás, melyért szélsőséges esetben polgári peres eljárásban fel is lehet őket jelenteni.

Egyéb akadály?
0