Keresés

Budapest Film

2008. július 6., vasárnap 22:19
Na igen, csak éppen újabban azzal védekeznek, ami ki van írva a DVD részlegen, hogy turkálós lemezt nem vesznek vissza, sem pedig másnap visszavitt terméket, mert azalatt fennáll a veszélye, hogy lemásoltad.

Elmennek a k*rva annyukba... kár a gőzért SZVSZ.
0
2008. július 6., vasárnap 22:16
Nem szeretnék általánosítani, hisz felesleges, de ne feledd: még véletlenül sem az az irányadó, ami a fancsaliképű, olykor köszönni is képtelen vevőszolgálatos maca számára a lehető legkényelmesebb (vagyis minél kevesebbet kelljen tenni), hanem ami a jogszabályainkban olvasható.

Mútkor az egyik a túlszámlázás miatt szó nélkül elémbaszta a pénzt (mondjuk nem is úgy mentem oda, hogy "jaj, jaj, jaj, tessék mondani, mit lehet most csinálni?", hanem kedvesen közöltem: "pontosan 1035.- Ft-ot kérek szépen"), egy másiknak pedig fizikai fájdalmat okozott lepecsételni az mp3-lejátszóm garanciáját.
0
2008. július 6., vasárnap 22:08
Két lépést ajánlok a figyelmedbe:

1, megkérdezed a vevőszolgálatostól, ugyanígy gondolja-e, ha a Vásárlók könyvébe feljegyzed a történteket, kiemelve az ő saját nevét is?

2, odahivatod az ő felettesét, majd felhívod a figyelmét, hogy a tapasztalataid azt mondatják veled, hogy jelen esetben mindenképpen elkerülendő a Vásárlók könyvébe történő beírás, de ha nem hajlandó veled együttműködni, a világon semmi problémát nem okoz számodra kettő tényszerű, bővített mondatot leírni.

Szép világ is lenne, ha egy nyilvánvaló ügyben csalódottan el kéne kullognom egy multi vevőszolgálata elöl. Inkább a halál.

Azt, hogy a forgalmazóhoz irányítanak (ami magyarra fordítva természetesen kb. annyit tesz, hogy "menj a picsába!"), szépen ki lehet kerülni azzal, hogy nekik kötelességük felelősséget vállalni az általuk árult termékért, nem csak közvetítő szerepet töltenek be. Hiszen ha romlott a hús, akkor sem a tehén egykori gazdájáhnak fogsz reklamálni.
Úgyhogy Te reklamálsz, és ő, mint árus, majd szépen elrendezi a forgalmazóval, az már nem a Te gondod, hanem az övék.
0
2008. július 6., vasárnap 22:08
fellépés kérdése az egész. :) legközelebb mondd azt a mélyen tisztelt vevőszolgálatisnak, hogy tegye azt, ami a feladata, azaz szolgálja ki a vevőt, jelen esetben téged, vagy sziveskedjék a hajára kenni a dvd-t, meg amit még a kezébe adsz. :) de kérheted a vásárlók könyvét is.
0
2008. július 6., vasárnap 21:48
Sajnos az Auchan-ban nem így működik, ahogy megtapasztaltam. A Lecsóban meg méginkább nem, ők azonnal a forgalmazóhoz irányítottak egy másik lemezzel...

Nem rinyálnék, ha mondjuk Xpress-en, MM-ben vagy Saturn-ban vettem volna, mert ezeken a helyeken mindig segítőkészek...

Azért én megvárom, BuFi mit fog mondani. :S
0
2008. július 6., vasárnap 21:32
módosítok: kötelesek ellenőrizni, hogy a dvd működik-e, s ha nem, akkor kicserélni/visszafizetni az árát.
0
2008. július 6., vasárnap 21:19
Gondolod?

Tavaly novemberben InterCom-os karcos lemezt nem voltak hajlandók becserélni, ez meg annál is olcsóbb volt, így az esélye nulla, de tényleg...
0
2008. július 6., vasárnap 21:04
ha megvan a blokk, akkor kutya kötelességük kicserélni.
0
2008. július 6., vasárnap 21:02
T. BuFi!

Ma délután megvettem a Nulladik óra (The Breakfast Club) című kiadványotokat,  és sajnos lejátszóba betevén eléggé lehervadt a mosolyom, ugyanis nem indult el a lejátszás. Kipróbáltam az összes asztali gépünkben (három is van), semelyikben sem megy. Számítógépben is csak kerreg-kattog...

Mit lehet ez esetben csinálni? Ahol vettem (Auchan), szinte a nullával egyenlő az esélye, hogy becserélik...

Köszönöm!
0
2008. július 6., vasárnap 21:01
Én meg azt várom, hogy fémdoboz és 2-3 lemez... Velem lenne a baj? :-)
0
2008. július 6., vasárnap 19:12
:D
0
2008. július 6., vasárnap 19:06
Aztán CTRL+A meg CTRL+C ... :))
0
2008. július 6., vasárnap 19:03
natürlich :) mint ezt megcsinálják, máris megyek a jogdíjért, mert én találtam ki :D
0
2008. július 6., vasárnap 18:50
Nekem főleg akkor durran el ilyenek láttán az agyam,mikor isten tudja mennyit várok,hogy végre egy film megjelenjen itthon,mert mondjuk a forgalmazói jogok nehezen kerülnek az országba..addig ahogy lehet,megszerzi az ember..de amint végre megjeleneik és ilyen bagóért,mint a mostani BuFi Universalos filmek..akkor örömmel teszem a polcra..hogy na végre..erre utána a csapból is azok folynak...jobb esetben...rosszabb esetben nem is tudok róla,mert valami ugrubugri kiadja a filmet rögtön multiknak,én meg csak véleltenül futok bele fórumon vagy a multiban,hogy messze ne menjek pl a jogdíjlejárt,de utolsó eresztésként kiadott Intercomos Universal filmekről..amiket ha nem látok meg kenyér és a wc papír között,akkor sehol:))
0
2008. július 6., vasárnap 18:34
Színezhető borító, színezhető szitázással, hm? :)
0
2008. július 6., vasárnap 18:32
Jama, ha jönnek a színezhető borítók, nekem szólj elsőként, légyszíííí :)

Zacskós Blu-rayt vegyenek (ez is eljön pár év múlva)!
0
2008. július 6., vasárnap 18:21
Addig nincs baj ezekkel a zacskos szarokkal amig mellette létezne egy normálkiadás. Nem azt várom, hogy fémdoboz vagy digipack és 2-3 lemez. Csak legalább legyen normális kép, normál hang + eredeti szinkron, legyen a film vágatlan egy normális igényes amaray tokban. Mint mondjuk, ahogy a Dolog fog jönni. De ilyen zacskos dvd-ket nem vennék.
0
2008. július 6., vasárnap 18:12
csak egy újabb szeg a koporsóba. a 300 forintos filmek már a 990 ft-os dvd-ket is kezdik kétvállra fektetni (idén kb. fele/harmadannyi lemezt lehet eladni ebben a kategóriában, mint tavaly), nem hogy a "teljesárú" (=röhejes 1.990 ft-os) filmeket. a románok egy lépéssel előbbre tartanak: ott szinte már csak zacskós lemezek vannak szarért-húgyért; viszik is őket, mint a cukrot.
0
2008. július 6., vasárnap 18:02
ebben igazad van.
sajnos ott ment el a dolog amikor szabadárasitották a dvd-ket is. amig kötött árak voltak addig senki nem merte sajátszakálra se megtenni.
0
2008. július 6., vasárnap 18:01
mert valamiből meg kell élniük. sajnos mint köztudott a turkálos filmeken sokkal (!!!!) több a hasznuk mint egy "normál" kiadáson.
0
2008. július 6., vasárnap 18:00
Tőlem adjanak ki így, ha máshogy nem megy, de ne azt a címet, ami két hónapja jelent meg, és kétszer annyit adtam érte.
0
2008. július 6., vasárnap 17:44
Kedves BUFI!

Egyáltalán miért adtok ki filmet turkálós árkategóriában?Főképpen,ha egy olyan alkotásról van szó,mint a Sophie választása.
Ez a film a multikban tényleg a turkálóban lelhető fel.
0
2008. július 6., vasárnap 17:28
szomorú lennék, ha a BuFi is a turkálóba termelne filmeket...
0
2008. július 6., vasárnap 17:12
Ez a korrekt hozzáállás. Ha meg lehet valamit venni olcsóbban, miért is ne? Én is így vagyok ezzel.
0
2008. július 5., szombat 21:39
Kedves Budapest Film!

Szeretném jelezni felétek, hogy már egy harmadik üzletlánc is bekapcsolódott több, csupán néhány hete vagy hónapja (Démonlovag, 1408) megjelent kiadványotok félárra leértékelésébe, vagyis ezek a kiadványok már három, egymástól független üzletláncban 990.-ért kaphatóak.
Nem tartom életszerűnek, hogy mindhárom bolthálózatnak hirtelen ugyanezekből maradt túlkészlete, vagy mindhárman ugyanazokra a kiadványokra számolnának el veszteséget saját szakállukra.
Így nem életszerű az a reakció sem, hogy széttárjuk a karunkat, és a multikra mutogatunk.
Szeretném a figyelmeteket felhívni minderre, hátha valaki elbökött nálatok valamit, és a szállításkor rossz árat adott meg.

Ha pedig mindez szándékos lépés, akkor is maradok a hívetek - ám természetesen szigorúan 990.-ért, egy fillérrel sem többért. Ez utóbbi esetben a barátaim figyelmét is felhívom e jelenségre, ők is tudnak két hónapot várni, nemcsak én.

Üdvözlettel:
A.
0