Keresés

Budapest Film

2008. május 21., szerda 18:43
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. május 21., szerda 18:35
Kedves JUBEI!

Egyelőre csak a Frankenstein-t adjuk ki.
0
2008. május 21., szerda 17:37
A Többi klasszikus Universal horror is megejelnik újra? a Frankenstein, A farkasember stb.? Legalább a jobbaknak örülnék. Drakula díszdoboz van csak meg a többiről lemaradtam.:(
0
2008. május 21., szerda 17:15
A Bestia régi kiadása 2.35:1-es volt, 16:9 anamorf kivitelben.
0
2008. május 21., szerda 16:59
...és a Bestiánál nem lesznek extrák a lemezen.
0
2008. május 21., szerda 16:50
Köszi, akkor megbeszéltük, rendezői! :)
0
2008. május 21., szerda 16:49
Úgy látom a Bestiának 4:3-as a képe. Nem tudom, az előző milyen volt, de így nem az igazi.
0
2008. május 21., szerda 16:48
Kedves A.!

A Fűrész 4 Rendezői változata végül két lemezes lesz. Az első lemezen a film rendezői változata lesz a másodikon pedig számos extra (olyanok is amik nem lesznek a másik kiadáson).

A "sima" Fűrész 4 rövidebb lesz, kevesebb brutális résszel és kevesebb extrával.
0
2008. május 21., szerda 16:44
Kedves Budapest Film!

Miben különbözik a Fűrész IV. rendezői változata a moziváltozattól? Lesz-e kivitelkülönbség a két verzió között?

A Bestia rendelkezik valami bónusszal az előző kiadáshoz képest, megéri lecserélni?

Üdvözlettel: A.
0
2008. május 21., szerda 13:09
Engem a júniusi kínálatból csak a Fűrész 4. - Rendezői változat érdekel, de az nagyon :)
Bár még 1 hónap a megjelenés...
0
2008. május 21., szerda 12:36
Megígértem magamnak, hogy nem adom fel: azért is rendelni szeretnék itt júniusi BuFi-kiadványokat! ;-)
0
2008. május 19., hétfő 15:08
Kedves Budapest Film!

Nagyon várom/várjuk a júniusi filmözön rendelhetőségét! ;-)
0
2008. május 19., hétfő 12:50
Az mit jelent, hogy színes, magyarul beszélő dél-koreai vadkelet, vígjáték....
Mi az a vadkelet, ez valami stílus, vagy mi? Nem értem, de elég tájékozatlan vagyok a keleti filmekben, szal nem tudom....:)
0
2008. május 19., hétfő 12:32
Egy válasz "odaátra"

Northern Exposure első évad - 8 rész és nem 10, valamint 2 dvd nem pedig 1.
most posts by TM
0
2008. május 15., csütörtök 17:56
Kewdves BUFI!
Próbáljatok odahatni a gyártónak,hogy a lemez ragasztása jól sikerüljön(A Sakál napja), ill. az igen hosszú rétegváltást(Szerelmes Shakespeare) ne egy párbeszéd kellős közepére rakja.
Utóbbiban a werk feliratozása is furcsa.Nem hiszem,hogy a Rose(Rózsa) és a Courtain(Függöny) színházneveket le kellett volna fordítani magyarra.Főképpen,hogy a film felirat viszont(gyakran indokolatlanul) mereven ragaszkodik a szinkronhoz.
Köszönöm.
0
2008. május 8., csütörtök 19:21
Lehet, hogy nem újdonság, de én csak most láttam meg a BuFi honlapján:
http://portal.budapestfilm.hu/hazimozifilm.php?oid=T029018159176651183b5a1e32c697f3;cmssessid=T5271f0f2b519590816f91867bd9f3cc393b19c5efa72249aadffee4da6eaa4e
Szerintem ennek Brumi különösen fog örülni :)
0
2008. május 8., csütörtök 15:12
Igen, Catherine új hangját még-még elfogadom, időnként olyan, mintha nem is lett volna váltás, de a doki új hangja... brrr... nagyon nem illik hozzá. Én megnéztem az S1 és S2-t angolul is, tényleg szokatlan s egyet értek abban is, hogy karakteresebbek a hangok, főleg Griss esetében. Kb. olyan ez nálam, mint a Maffiózók, utolsó évadot angolul nyomtam le, de Kőszegi Ákos és a többiek nagyon jól illenek a karakterekhez, sokkal jobb szeretem szinkronnal :)) Ennek ellenpéldája meg a Lost :) De kétségtelen, hogy a CSI, sőt a CSI: Miami és CSI: NY szinkronja profi munka :)
0
2008. május 8., csütörtök 14:49
Szerintem is jó a szinkron, az első hét évadot azzal láttam. Furcsa is volt eredetiben, mert például Grissom figurája nekem karakteresebb a magyar hangjával, de aztán megszoktam az angolt is. Egyébként példás a CSI szinkron abban is, hogy a hét évad alatt csak két szinkronhangváltozás történt, Catherine és a doki kapott új hangot, ha jól emlékszem, mindketten a 6. évadban, de abszolút nem zavaró az új hangjuk.
most posts by TM
0
2008. május 8., csütörtök 14:46
Sajnos amik a héten jelentek meg szint mindegyik ebben a hibában szenved!  :S
0
2008. május 8., csütörtök 14:14
Ez nekem is feltünt. Szerintem azon is múlik, hogy az 1990 ft-os lemezeket a Sony készíti (ezeknél pl nincs az alant reklamált megfolyás probléma stb), lásd Sárkányszív, Ovizsaru, mig a 990 ft-os flmeket máshol készittetik, lásd Dilidiák, Charlie kettős élete, Nulladik óra. De biztos hogy más szempontok is figyelembe jönnek és nincs is meg nekem mindegyik 1990 ft-os BuFi-Universal film.
0
2008. május 8., csütörtök 14:14
Sorozatjunkie-n azt mondják, tényleg nem árt megnézni a 5x09 és 5x16-os részt, bár amit tudni kell ezekből, azt állítólag elmondják ebben a részben is :))
0
2008. május 8., csütörtök 13:49
Mi is a "Viasaton nézzük", de most előrébb ugrok, bár, ahogy látom ez a rész "Previously on Two and a half men" dumával kezdődik. Lehet, hogy az eggyel korábbi részt is meg kell ehhez nézni...

Két és fél pasi - ez sokkal jobb cím, mint a magyar Két pasi meg egy kicsi (júúúúú :S)
0
2008. május 8., csütörtök 13:39
Én is Két és fél pasi-ként jegyeztem meg amúgy :)) Sírva röhögős most nekem, előtte egy nosztalgikus Jóbarátok epizód, utána meg ez :)) Annyira hülyék, hogy már fáj :) Viasaton nézem mind kettőt, de kívételesen azt hiszem megnézem ezt a 1-1, "crossover" epizódot :))
0
2008. május 7., szerda 9:32
A Két és fél pasi az egy remek sorozat (tudom, nem ez a magyar címe, de nekem ez :D)... írógárda csere a CSI-vel? Hmm...
0
2008. május 7., szerda 0:39
Hát igen, azért szép, hogy 8 és fél évadon át minden fontosabb karaktert megtartottak, Miami-nál alig több, mint 2 évad, New York-nál pedig alig egy évad után volt személyi változás. Én csak a 6. évadot töltöttem a Grave Danger után, de inkább bevárom a Viasat-ot, a nyílvánvaló hibák ellenére is szeretem ezt a sorozatot szinkronnal nézni :)) Most lesz USA-ban az, hogy a CSI egy epizódják a Two and a Half Men (Két pasi meg egy kicsi) író gárdája írt meg, míg a TAAHM egy epizódját meg a CSI írói :)) Érdekes lesz, állítólag mindkét gárda átmenti a saját sorozatára jellemző hangulatot :))
0