Keresés

Budapest Film

2008. április 13., vasárnap 19:20
Ezt remélem nem gondoltad komolyan!!??
0
2008. április 13., vasárnap 19:15
Dömi, kösd össze a PC-t a tévével :P ;)
0
2008. április 13., vasárnap 18:37
PC-n
0
2008. április 13., vasárnap 17:18
Egy megfelelő software-rel rendelkező lejátszónak nem jelentenek gondot ezek a "forced" feliratok.
0
2008. április 13., vasárnap 16:20
Kedves Budapest Film!

Az áprilisi megjelenési tervben szerepelt "H.G. Wells: A világok háborúja" várhatóan mikor jelenik meg?

Köszönöm a választ!
0
2008. április 13., vasárnap 16:00
Kár... köszönöm a választ!
0
2008. április 13., vasárnap 15:00
Szia BuFi!
"Törjön ki a frász!"-ból a háromlemezes digi esetleg esélyes? Vagy ennek valószínűsége igen csekélyes?!? ;-)
0
2008. április 13., vasárnap 14:31
XDD ez fájt
0
2008. április 13., vasárnap 14:29
Felétek van a híres Szalonnás Orbit? A dizsibe is traktorral jártok, mi? Ez még nem is lenne baj, de azért az ekét le kellene kapcsolni róla... ;-)
0
2008. április 13., vasárnap 13:47
Mondhatjuk úgy is, hogy ennek technikai oka van: ne lehessen külföldön eladni belőle egy példányt se (mivel "forced" feliratot tartalmaznak)...
0
2008. április 13., vasárnap 9:04
Mivel ez a film az Universal csomag része,ezért nem lesz rajta Angol felirat. Ugyanis az Universal csomagban szereplő fillmek egyikén se lesz Angol felirat,mint ahogy az InterCom-nál lévő Universal-okon sincs,persze ez alol kivételek az új filmek amik nemzetközi megjelenések.
0
2008. április 13., vasárnap 4:34
Üdv Budapestfilm!
A Halálsoron extra változata tényleg nem tartalmaz majd angol feliratot?Tudom, hogy a kiadó filmjeire általában nem kerül fel eredeti nyelvű felirat (hadd jelezzem most az igényt rá: vagyunk, akik hiányoljuk!), de egy ilyen kiemelt megjelenésnél számíthatunk-e rá? A Remény rabjaiból kiindulva nem tűnik lehetetlennek: szóval egyelőre rabja vagyok a reménynek.:)
(választól függetlenül vevő vagyok rá; csak jobb előre tudni, hogy később ne csalódjak a saját elvárásaimban.)
0
2008. április 10., csütörtök 18:51

Már régen kinőttem az egyetemista korból.A szüleim orvosok.Pontosabban az egyik csak volt,sajnos...
0
2008. április 10., csütörtök 17:47

én is csak a jól áll neki a halálra vártam:(
0
2008. április 10., csütörtök 17:34
Én meg már a hét elején elindithattam volna. A pöcs kivan!!!
0
2008. április 10., csütörtök 16:33
Még jó, hogy elindítottam a csomagom és nem vártam rájuk.
0
2008. április 10., csütörtök 16:21
Sajnos erre a hétre igért Universal filmek kb. 1 hetet csúszni fognak!!!!!!   :((((
0
2008. április 10., csütörtök 15:14
Kedves flic!

A doboz hátoldalán az információs lap nincsen rögzítve, csupán a fólia és a doboz között van.
0
2008. április 10., csütörtök 13:49
Lás még: Indiana Jones-doboz, Transformers steelbook, GitS, Akira, Idő Urai, Sztjánosbogarak sírja.
0
2008. április 10., csütörtök 13:47
Jézusom, nehogy visszaragaszd!Az ilyen lapokat direkt csak "mellékelik", simán leszedhetőek, és berakhatóak a dobozba/kidobhatók/falra szögelhetők (satöbbi, igény és ízlés szerint).Szóval ez nem hiba, hanem így oldják meg az ilyesmit, amikor a csomagolás vn olyan szép és igényes, hogy ne kerüljön rá az információ szöveg, de vásárlás előtt a vevő mégis elolvashassa a még bontatlan terméken.Szóval ne szidd ezért a BuFit, és ne csúfítsd el a dobozt!
0
2008. április 10., csütörtök 13:01
Véleményed alapján szerintem egyetérthetünk abban, hogy ezek az esetek elkerülhetők lennének, ha a kiadó minden forgalomba kerülő terméket a kibocsátás előtt ellenőrizne, és az ilyen trehányul csomagolt példányokat számon kérné a csomagolókon.

(Nem akarom védeni a csomagolókat, de ha kapnak pl. egy olyan utasítást, miszerint minél előbb legyenek készen határidőre, akkor esetleges túlterheltség miatt a mennyiság sajnos a minőség rovására mehet.)

Úgyhogy a magam részéről azt gondolom, exkluzív, igényes kivitelű kiadványokra van igény, de inkább csak úgy, hogy a minőségellenőrzés sem kerül háttérbe.

Biztos vagyok benne, hogy a szóban forgó, hibás kiadványt az Xpress kicseréli Neked egy olyanra, mellyel Te is elégedett lehetsz.
0
2008. április 10., csütörtök 12:51
Nemrég megrendeltem a PIAF című DVD díszdobozos kiadását, melyet ma reggel vettem át. Még ki se bontottam a dobozt, máris nagyon csalódott vagyok. A díszdoboz hátuljára ugyanis valami elképesztő trehány, ocsmány, hányingerkeltő stb. módon van felragasztva a magyar adatokat tartalmazó öntapadós lap: félig csálén áll, ráadásul nem arányosan ragasztották fel, hogy valóban rá is férjen a hátsó oldalra, ezért nagy része lelóg, és a felesleget egyszerűen a doboz aljára visszahajtották. Szóval gusztustalan az egész. Fogalmam sincs, sikerül-e valahogy úgy leszednem, hogy a doboz meg ne sérüljön, és van-e esély arra, hogy normálisan újra felragasszam. Nem tudom, ha ennyi szépérzéke és türelme sincs annak, aki ezt a munkát végezte, a T. Kiadó miért nem mellékelte inkább külön az öntapadós lapot, hogy a T. vásárló igényeinek megfelelően maga ragasza azt a dobozra. A végeredmény a mostaninál garantáltan jobb lenne. Nemrég mellesleg ugyanezt az igénytelenséget figyeltem meg a barátom számára beszerzett fémdobozos TRANSFORMERS díszdobozon is. Az Xpresszen rendszeres sopánkodás folyik arról, hogy a sok igénytelen vásárló miatt miért nem érdemes díszdobozokat, extrás kiadványokat kiadni. Jelen soraimat kis adaléknak szánom ehhez a vitához, hogy az ilyen kiadványokat például miért nem érdemes megvásárolni, főleg teljes áron. Ismerem a sok süketelést arról, hogy a film a lényeg, meg örüljünk, hogy megjelent stb., stb., de számomra a kiadói igénytelenség egyik fokmérője éppen az, amikor már az ilyen minimális odafigyeléssel elkerülhető, viszont elképesztően ronda esztétikai hibára sem figyelnek oda.
0
2008. április 9., szerda 20:20
chat!
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 20:09
Kár azért a +12 percért.
0
2008. április 9., szerda 20:02

Köszönöm a választ! Megnyugodtam.
0