Keresés

Budapest Film

2008. április 9., szerda 20:02
Ne is mondd :)

A probléma ennél egy picit nagyobb, de nem kívánom a fórumozókat leterhelni vele (najó max egy picit, de akit nem érdekel, az itt fejezze be az olvasást), így is elég bajom van az egésszel.
Szóval adott két csaj:
- egyikkel hosszabb ideje vagy, de az érzések fakulnak és az érdeklődési kört tekintve nem vagy biztos benne, hogy Őt akarod... nem vagy biztos benne, hogy működik a kapcsolat... mindemellett nem akarod megbántani, mert mégis egy kedves, aranyos valakiről van szó, aki oda-vissza van érted, szóval nem akarod összetörni a szívét.
- a másikkal meg mindig keresitek egymás társaságát, érdekes témákról beszélgettek, értékeli a humorod, megnevetteted, közeledtek egymás felé, flörtöltök, de igazából egyikőtök sem akar lépni, mert te dilemmázol, Ő meg tudja, hogy van nőd. De igazából benne sem vagy biztos, mert már megszoktál valaki mást, továbbá, ha a kapcsolatodnak vége van, nem biztos, hogy újat akarsz egyhamar kezdeni.
Te mit csinálnál? Én konkrétan semmit nem tudok :) Ja és a megcsalás nem ér.
Na az offot befejeztem a kedves kiadó topikjában...
0
2008. április 9., szerda 19:52
Kedves Joe Cornelius Hallenbeck!

Sajnos nem tudjuk közzé tenni az éves megjelenési listát. Kb. 250 filmet tervezünk még idén kiadni, de a megjelnés sok tényezőtől függ. Kb. 2 hónapra előre tudjuk a biztos megjelenéseket, ezeket folyamatosan közöljük.

A Széftörők filmet anno a Budapest Film forgalmazta, de a jogok kb. két éve átkerültek a Soundcard Kft-hez.
0
2008. április 9., szerda 19:43
Amilyen nagy darab vagy, rajtad elfér két nő is. :) Ha meg a libidód is akkora, mint a szád, akkor már csak az erkölcsi aggályokat kell levetkezned, de hát lassan annak is be kell következni, ha eredményesen akarsz a pályádon boldogulni. ;))
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:40
csabaga és te is orvosin nyomod? lehet ismerjük egymást :D
0
2008. április 9., szerda 19:40
Grétsy László sem igazította volna ki szebben ezt a hatalmas bakit.
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:39
Azért szólok most, mert így talán őszre lesz is belőle valami :)))

Csajhegyek? Hát, nem tudom :) Nem vagyok a poligámia híve. Egy csaj biztos, a másodikkal vagyok gondban :) Pontosabban ördögi körbe kerültem (döntésképtelenség) és etikailag húzom-halasztom a dolgot, ameddig tudom. Aztán majd kialakul.

Piával meg csínján. Idén tervezzük, hogy a piálást tartalmasan töltsük el: kirándulás a Gellért-hegyen, kocsmatúra, vidéki kirándulás kelet felé, hasonló finomságok...
Meg lesznek nagy party-k, amikre már most hivatalos vagyok :) De például ezen a héten is volt egy bulisorozat (3 napos), de arra nem vállalkoztam, mostanában sok a dolgom. Sok tanulás, hajráidőszak... pont ezért sajnálom a mozifanatikusok éjszakáját :S
De nyár végén lesz újra moziünnep reményeim szerint :)))
0
2008. április 9., szerda 19:38
Tényleg eltévesztettem,pedig orvoscsaládból származom és memóriazavaraim sincsenek.Sajnálom.
0
2008. április 9., szerda 19:25
Neked nem mindegy? Őszig úgyis csak pia- meg csajhegyek lesznek, nem? Minek dolgoztatnád feleslegesen szegény kiadót.
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:22
Nekem annyi elegendő, hogy jön a Monk, meg a Waczak szálló. Időpont nem is kell, elég a tudat, hogy jön :D
0
2008. április 9., szerda 19:21
Szerintem meg tökéletes lenne informálódás céljából. Nem lenne sok felesleges kérdés. Minden filmnél kint lenne a státusz (előkészületben, tervezve, jogok tisztázandóak, stb.), amit persze lehetne változtatni mindig.
Mert hiába, ha néha eszembe jut 1-2 hiányzó film és még ki tudja mennyi, ha nincs egy ilyen lista...
0
2008. április 9., szerda 19:14
Túlbecsülöd a fórumozókat. Egy ilyen listával azt érné el a kiadó, hogy hónapról hónapra morcosan szembesítenék azzal, ha valami megváltozna az előre jelzett tervben, s ez a ricsaj túlharsogná az elégedettség dorombolását.
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 19:00
Szia BuFi!

Nem akarjátok közzé tenni (mondjuk egy honlap felületén), hogy miket terveztek kiadni ebben az évben? Vagy legalább a filmek státuszait fel lehetne tüntetni egy ilyen honlapon. Csakmert akkor mindenki megnyugodna és legalább látnánk, hogy mik várhatóak.
További kérdésem: A kezembe akadt a Széftörők c. film párszázforintos papírtasakos példánya (Blikk filmklub). Ezt a kiadói utat komolyan gondoljátok?

Üdv,
JCH

Köszi a választ előre is!
0
2008. április 9., szerda 18:42
Kedves DaveDamina!

A mozikban látható verziót fogjuk kiadni DVD-n.
0
2008. április 9., szerda 18:37
nem csak csabagának szól, hanem a többi alulinformáltnak is: ha egyszer említitek egy gyógyszer nevét, akkor azt tudjátok már helyesen leírni!

CAVINTON (nincs benne G betű)

ez a post szólhat az összes butaparaszt muszályosnak meg banbenbabekeverőnek is.
lehet a földet is túrni írás helyett.
0
2008. április 9., szerda 18:30
Tisztel Budapest Film!

Olvastam lentebb, hogy a Halloween remake csak halloweenkor lesz esedékes. Kár, hogy a mozi premiertől számítva 1 évet kell várni a megjelenésre.
De mindegy, ami engem érdekel, hogy a 2 lemezes vágatlan rendezői változat fog kijönni (mint külföldön), vagy csak a sima mozis verzió?

Köszönettel,
D.Dávid
0
2008. április 9., szerda 18:08
Ha KORN itt lenne, azt mondaná, hogy ez az oláhslipcase :)
Kár, hogy nincs itt.
0
2008. április 9., szerda 18:06
Azt lónyálnak hívják, nem üdítőnek :P
:)
0
2008. április 9., szerda 18:05

Köszönöm.
0
2008. április 9., szerda 18:03
Miért szídjátok a Blikkes slipcase digit? Elvégre papírtokos nem az igénytelen műanyag. :-)
0
2008. április 9., szerda 17:58
Én a másfél literes ice-teára gondoltam. :)
0
2008. április 9., szerda 17:35
Pár ilyen blikkes példányom nekem is van, nem örülök túlzottan, hogy így jelentek meg, de tény és való, például A kis buddha már nem is kapható, ahogyan a Bűnvadászok sem. Egészen biztos, hogy én is majd átültetem őket rendes tokba, borítóval, mert maguk a lemezek tényleg igényesek, nem lettek kevesebbek a külsőségek által. S csak remélni tudom, hogy ez nem lesz tendencia, látható, hogy van igény az olyan kiadásokra, mint például a Piaf, A remény rabjai, Halálsoron. Amíg lesz az Xpress és más netes áruház, illetve igényes könyvesboltok, addig szerintem nem kell félni, hogy az ilyen kiadások elárasztják a piacot, remélem.
0
2008. április 9., szerda 17:23
Nálam az üdítő 199 Ft-ot ér, max. 220 Ft-ot.
A sör pedig 200 Ft-tól 350-ig játszik nálam :)
De egyet értek veled. Nagyjából nekem is ez a véleményem.
0
2008. április 9., szerda 17:19
*misztifikálom
0
2008. április 9., szerda 17:17
"Az nem akció, ha az addigi 2 lemezes papírtokos kiadványt 3 ezer helyett 2 ezerért adják."

Egy üdítő esetében én annak is tudok örülni, ha 289.- helyett 269.- Ft-ért adják.
Ezeknek a papírtokos kiadványoknak az én szememben körülbelül annyi értékük van, mint egy üres üdítős flakonnak, pedig én sem misztikálom túl a kiadványokat.

Az még okés, hogy az is vehessen olcsón filmet, akinek nincs igénye a kivitel minőségére, mert legalább nem tölti le, hanem egy minimális hasznot is hoz (bár ezen gondolat leírására azért igencsak kellett győzködni magam), de mindezen "jótékony" lépésnek idővel egy eredménye lesz:
a DVD árusító helyek nagy részén 80%-ot tesznek majd ki ezen kiadványok, s az 1990.- Ft feletti filmeket is bojkottálják a multik.
0
2008. április 9., szerda 17:17
Dehogynem a legjobb megoldás dvd tárolására hogy két kartontok közé teszik a lemezt és azt össze tűzőkapcsozzák!!! Figyeld meg pár év múlva úgy fogsz venni pl: a matchban Blu-rayt, hogy nem is lesz hozzá semmi csak a korong a közepén lévő jukon keresztül lesz feltéve egy tüskére! Legalább majd nem foglal sok helyet!
0