Én meg a szimpla tokokat kedvelem, amelyekben nem megy szarrá a filmem, amit megveszek. Mert ha megveszek egy filmet, azt azért teszem, mert kedvelem a filmet és nem szeretném, ha mondjuk 5 év múlva már nem tudnám megnézni, mert korrózió útján olvashatatlan lett a lemez... És meg kell hagyni nem valami dizájnos ez az új rendszer :(
0
2008. április 9., szerda 17:09
6403
Az nem akció, ha az addigi 2 lemezes papírtokos kiadványt 3 ezer helyett 2 ezerért adják. itt kimaradt egy rész: 1 lemezzel papírtok nélkül , gagyi tokban. Még jó ha fekete, akkor nem ordít az igénytelenség, mint az átlátszónál.
0
2008. április 9., szerda 17:07
14599
Így legyen máskor is igazam...Ezek már nem teljesen BuFi-s kiadványok.
0
2008. április 9., szerda 17:05
6403
Én örülök ennek.Nem foglal el nagy helyet a lakásban.Nem kell görcsölni ha tönkremegy, fillérekért van új, azaz értékén. Én nem misztifikálom túl a kiadványokat.Csak a specifikáció is jók legyenek. 16:9 5.1Az nem akció, ha az addigi 2 lemezes papírtokos kiadványt 3 ezer helyett 2 ezerért adják. A sorozatoknál is szvsz járható út, ha csinálnak ilyen papírokos olcsó, már már promós kiadványt.Ebből mindenki el tudja dönteni érdekli-e a sorozat.Az összes részt meg csak egyben lehetne megvenni és akkor már lehetne bohóckodni a megjelenéssel is, mert akor már biztosan akarja mindenki is a kiadványt, a lehető legtöbb extrával.Szvsz abból nem lesz sikeres eladás, ha ezerért megvehető 2 részt tartalmazó lemez 4:3 képaránnyal és mire mindett megveszed benne van 10ezerbe is és szinte hányinger ahogy kinéz, marha sok helyet foglel és semmi de semmi extra nincs rajta. Tényleg ha A hivatal című sorozat összes részét megveszem kijön majd gyűjtői dísztokban is? :)
0
2008. április 9., szerda 16:57
9368
Kiadó: Budapest Film Kft. Terjesztő: SoundCard Kft.
Mindkét név ismerősen csenghet.
0
2008. április 9., szerda 16:56
14599
Néhány BuFi-s kiadványt a Soundcard Kft. (IPH) újra kiadott, az eredetivel megegyező speckókkal, csak éppen lényegesen olcsóbban, a Betty nővér és a Széftörők asszem benne volt ezek között. Az elsőben biztos vagyok, mert nekem az a kiadás van meg. Gondolom, most ezeket szórják ki "papírtokban", szarért-húgyért...
0
2008. április 9., szerda 16:52
52685
Gusztustalanok a papírtasakos filmek, akárki adja ki őket. Ráadásul tönkrevágják a lemez olvasandó felületét is. Most pár filmnél ott tartok, hogy netről kell lekalózkodnom az eredeti borítót, zarándokolhatok egy normális fénymásolóba, hogy tokban legyen a korong, mint minden más valamirevaló film esetében.
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 16:47
9368
De a lemez specifikációi ugyanolyan jók, mintha innen rendelném az xpressről 4200 Ft-os áron. Annyi a különbség, hogy ez egy papírtasak tok helyett. 5.1-es magyar szinkronnal.
0
2008. április 9., szerda 16:41
14599
Fredó, azok a kiadványok szerintem nem nekünk szólnak, hanem a pórnépnek. :)))
0
2008. április 9., szerda 16:40
14599
A Lorimar-ral közösen gyártotta a Universal, ami most ha jól tudom, a Warner alá tartozik (mivel a Dallas is Lorimar sorozat volt). R1-ben Universal DVD-n jött ki, ennyit tudok.Remélem, tudtam valamit segíteni...
0
2008. április 9., szerda 16:38
9368
Még egy kérdésem lenne, kedves BuFi!
A kezembe akadt a Széftörők c. film párszázforintos papírtasakos példánya (Blikk filmklub). Ezt a kiadói utat komolyan gondoljátok?
0
2008. április 9., szerda 16:35
6403
Én kezdek hisztérikus lenni? Ó jaj! Én kezdek hisztérikus lenni!!!
0
2008. április 9., szerda 16:33
9368
Szia BuFi!
Nem akarjátok közzé tenni, hogy miket terveztek kiadni ebben az évben? Csakmert akkor mindenki megnyugodna és legalább látnánk, hogy mik várhatóak.
Üdv, JCH
0
2008. április 9., szerda 16:31
668
Kedves Mikey-Soft!
Keressük a filmet egy ideje, de sajnos nem sikerült megtalálni (sajnos a Universal sem tud róla).
0
2008. április 9., szerda 16:23
9368
tchabee, nem is neked címeztem azt a kommentet :) attól, hogy jobbos vagy, még bírlak :) főleg a vicceidet :) ne haragudj, ha félreértetted, talán te vagy az utolsó ezen a fórumon, aki bárkit is csesztetne.
0
2008. április 9., szerda 16:20
52685
Hé! Ne lopd el a nekem szánt hozzászólást! :)
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 16:18
6403
off ez úgy jött elő részemről, hogy ismét kerestem a csengetett üres dobozt, és megláttam hogy írta fórumán nekem , hogy van az itteni bufi topicban infója számomra.Megkerestem és az volt amit a hangszórónál látsz, hogy Odeon ,Hollán Ernő u. erről beugrott, hogy mikor láttam a balhéról képeket feltünt, hogy ott van az Odeon portál, mint vidéki suttyónak ez nem volt számomra természetes, most jött össze a két dolog. Nem csabagát sem az odeont nem csesztettem,mert nem ismerem őket, utcát írtam és raktam smilet is.lenni.:) Nem hordok nagymagyarországos kitűzőt, csak a kocsin matricát.Kezdesz megint hisztérikus lenni.:) off
0
2008. április 9., szerda 16:16
9368
Igen, a BuFi talán a legszimpatikusabb kiadó, legalábbis számomra. Egyáltalán nem szenvedek amnéziában :) Csak felesleges ez a sok feszkó :)
0
2008. április 9., szerda 16:13
52685
Naná, hogy tudod. Bár igaz, az amnézia nálad visszatérő jelenség. Ezzel együtt egyikőtökkel sem kívánok végnélküli üzenetváltásba bonyolódni, a BuFi van annyira jó fej, hogy ne piszkítsuk tele az udvarát.
most posts by TM
0
2008. április 9., szerda 16:08
9368
off tudom, hogy xpresses fórumos szokás b*szogatni a másikat, de csabaga semmi olyat nem írt/tett, amiért megérdemelné ezt. a dekorált lufit nem ő fújta, hanem ti csináltok állandó jelleggel bolhából elefántot. off vége
0
2008. április 9., szerda 16:06
14599
Kedves BuFi!Újabb cím, ami még nem merült fel: Az utolsó csillagharcosValamikor várható esetleg? Odakint Universal-film tudtommal...
0
2008. április 9., szerda 16:04
6403
Ebben az utcában kiszolgálnak engem nagymagyarországos kitűzővel?:)
0
2008. április 8., kedd 20:28
52685
Miért írnék neked levelet, nem vagy a babám. Amit közölni akarok, itt is megtehetem. A kényszeres, "ha kell, ha nem" minősítést pedig ha nem látod, nincs mit mondanom. Caesar Filmet nem újabban szokás szidni, hanem amióta megalakult, de az egy másik sztori. Már rég túl vagyok az ezerszázhuszonhatodik hozzászólásomon, s ha neked csupán az jött le itteni ténykedésemből, hogy nem bírok önálló véleménnyel illetve csak humorizálok, akkor eléggé felületesen szemlélődsz. Most kiszállok, s hagyom, hogy egyedül fújd tovább a saját magad által dekorált lufidat.
most posts by TM
0
2008. április 8., kedd 20:11
6925
A netes címem hozzáférhető,így kérlek legközelebb személyesen minősíts! Az egyes vélemények alatt azt értettem,hogy másnak is ez a véleménye(mivel érdekelt a filmkiadásban és sokra tartom és nem akarom,hogy őt is kiosszad,csak levélben írnám meg a nevét) sőt még roszabb,mint az enyém.Vagyis vállalom a véleményemet és a rosszra ezután sem fogok jót mondani és a keveset nem tűntetem fel soknak.Ugyanez fordítva is igaz.Csak egy filmbarát vagyok,mindenféle elkötelezettség nélkül.Régen mikor az InterCom előrébb tartott folyamatosan védtem őket...Rövid az emlékezet. Mostanában a Caesart divatos szídni.Alkalmanként alpári stílusban.Hát ez sem viszi előrébb a dolgokat,ha már igazságosak akarunk lenni.Utoljára megvédtem őket.Nem volt valami nagy sikerem... "Köpködés".Nem hiszem,hogy a megfelelő szót használod.Nem hiszem,hogy a tényeknek megfelelő normális mondat fölös indulatokat szítana. Én mindenesetre az ezerszázhuszonhatodik vicces hozzászólásodat is megjegyzés nélkül olvasom majd el,pedig az xpress inkább szól a filmekről és a kiadókról,mint a humorizálásról.
0
2008. április 8., kedd 18:43
52685
Nincs itt semmiféle "felsorakozás". Azért mert két ember véleménye bizonyos dolgokban összecseng, az még nem jelenti azt, hogy egymás f... sz.... Pláne nem Madonna-témakörben. :)) Épp erre jártam, s olvastam a százahuszonhatodik "nagy kiadós" hozzászólásodat, s vettem a bátorságot, hogy reagáljak rá magam is. Önálló véleményem az, hogy aki a kiadók munkatásrsait "egyes vélemények" mögé bújva így minősíti, ahogyan te, az egyáltalán nem segíti információval a többieket, annál inkább mondható róla az, hogy fölös indulatokat szít. Mindezt ráadásul a BuFi topikjában. Lehet úgy is ajnározni egy céget, hogy közben kihagyjuk a többire irányuló köpködést. Próbáld ki, meglásd, előnyödre fog válni.