Ezzel a véleményeddel egyetértek.Talán te is viszonzod egyszer.:)
0
2008. április 8., kedd 18:23
6925
Jamamura eleve sokkal fajsúlyosabb egyéniség nálam,teljesen felesleges ismételten felsorakoznod mellette.Bár nem lep meg...Csak egy kicsit uncsi.Lehetne egyszer valami önálló véleményed is. A megmondóember-vicces fiú státusz mellett te is hozhatnál valami újat.Bár én mindig meg tudtam állni,hogy közbeszóljak.És soha sem minősítettelek. Sokszor még akkor is egyetértettem veled,mikor azért annyira nem...Udvariasságból. Hogy téged idézzelek,"irodalmi munkásságom ennél sokrétűbb".Szerencsére még nem kell Cavingtont szednem és a matek is megy még. A sómenkedés pedig igen távol áll tőlem,pozitív véleményeimet és segítő hozzászólásaimat(99%) pedig alighanem nem veszed észre.Mondhatnám vegyél szemüveget.De ezt az utóbbi mondatomat visszavonom.Most sem minősítek. Mindenesetre szétoffoltátok a fórumot(más mit kap ilyenkor!)csekélységem miatt,én viszont(minő borzalom!),csak segíteni akartam.
0
2008. április 8., kedd 15:11
9368
Szia BuFi!
Nem akarjátok közzé tenni, hogy miket terveztek kiadni ebben az évben? Csakmert akkor mindenki megnyugodna és legalább látnánk, hogy mik várhatóak.
Üdv, JCH
0
2008. április 8., kedd 12:14
668
Kedves S83!
Várhatóan ősszel fog megjelnni a film.
0
2008. április 7., hétfő 21:31
3025
Nem tud mindent a BuFi kiadni.
0
2008. április 7., hétfő 20:38
52685
Don t worry be happy! :)
most posts by TM
0
2008. április 7., hétfő 20:12
52685
Vagy a memóriáddal van baj, vagy a matekkal. Mindenesetre ez a negatív sómenkedés már elég uncsi, kitalálhatnál valami újat.
most posts by TM
0
2008. április 7., hétfő 19:47
6925
Legfeljebb minden századik hozzászólásomban írok erről...Egyébként egy kérdésre próbáltam a valóságnak megfelelő választ adni.Tárgyszerűen és szélsőségektől mentesen,kultúrált nyelvezettel. Egyébként lehet cáfolni(szemmel láthatóan ez nem megy),vagy akár nem elolvasni!Ha már annyira zavar pont ez...Talán a BUFI-nak is írhatnál,ugyanis ők is gyakran említenek ilyet...
0
2008. április 7., hétfő 18:12
17243
most komolyan, muszáj MINDEN EGYES HOZZÁSZÓLÁSODBAN ezt olvasni?
0
2008. április 7., hétfő 18:06
6925
Egy asszony illata-Universal,nincsen benne a BUFI Universal csomagjában. A Rómeó és Júliát már írtam. Óceánjáró zongorista-New Line Cinema,vagyis Fórum lehetne. 12 dühös ember-United Artists(MGM könyvtár-InterCom) Aranypolgár-A Universal szerezte meg a jogokat,de a csomagban nincsen benne.
Sajnos az FHE 1990-nél régebbi filmet egyáltalán nem vállal be és az InterCom is csak ül a jogokon.Több nagy klasszikusnak van már cseh és lengyel változata,amiről mi sikeresen lemaradtunk.Ők legalább néha a 70 évekig visszamennek.A két "nagy" sajnos szabad jogú mozikat sem ad ki,a kicsik még igen,de a minőség gyakran nem az igazi. Egyes vélemények szerint,mindkét céget,filmeket nem ismerő és nem is szerető emberek irányítják.
0
2008. április 7., hétfő 16:47
2
Köszönöm a gyors választ. :(
0
2008. április 7., hétfő 15:37
44
Egy korábbi hozzászólásra reagálva: a Birodalom (Riget) tényleg nagyon jó lenne! És Lars von Trier mester többi régebbi műve is, neki sajnos eddig csak az újabb filmjeit adták ki. Egy Hullámtörés, Európa, A bűn lélektana, stb. kiadásnak nagyon örülnék. :-)
0
2008. április 7., hétfő 15:02
801
Kedves BuFi!
Ha jól emlékszem a Sleepers is hozzátok került. Nagyságrendileg melyik hónapra várható a megjelenés? :)
0
2008. április 7., hétfő 14:45
668
Kedves Shine!
Jelenleg nincsen tervbe véve további SpongyaBob kiadvány.
0
2008. április 7., hétfő 14:44
668
Kedves Diablo69!
Elméleti szinten vannak tervbe véve a BR lemezek. A saját gyártású lemezek nagyon drágák, ezért megrpóbálunk több országgal közösen összeállva kiadványokat készíteni. A kelet európai partnereink azonban egyelőre szkeptikusak, így nem tudok sajnos konkrét információt adni.
0
2008. április 7., hétfő 14:41
668
Kedves Peter1!
Egyelőre ne tervezzük ezeket a sorozatokat kiadni.
0
2008. április 7., hétfő 14:40
668
Kedves vape!
A Fox-os filmeket az Intercom adja ki, talán Ők tudnak választ adnia kérdésekre.
A Szívdobbanás borítója hamarosan felkerül az oldalra. Terveb vannak további Steele filmek is.
0
2008. április 7., hétfő 14:38
2
Kedves BuFi Tervezitek a maradék SpongyaBob évadok kiadását, és ha igen, akkor kb mikor?:)
0
2008. április 7., hétfő 14:09
511
Kedves BuFi! Lassan eltelik az év egyharmada, de még semmi hír új Blu-ray lemez(ek)ről.. Bízom benne, hogy nem csak két darabot fogtok kiadni idén is, mint tavaly! Olvasgatva több fórumot is, láthatóan növekszik a HD lemezeket vásárlók tábora, még itthon is. Mire számíthatok (számíthatunk)? Üdvözlettel: Diablo69
0
2008. április 7., hétfő 12:33
16458
Dömi, tudom, hogy Intercom, de egy-két film azért "becsúszhat".
0
2008. április 7., hétfő 12:29
19957
Vape! A FOX-os filmeket a BUFI? Remélem ezt nem gondoltad komolyan!?
0
2008. április 7., hétfő 12:27
26
Tisztelt Kiadó! Tekintettel arra, hogy már igen sok BBC sorozatot kiadtatok, van-e remény arra, hogy az Absolutely Fabulous (Pusszantlak, drágám!), és a Little Britain (Angolkák) című sorozatok is megjelennek nálunk?
0
2008. április 7., hétfő 12:12
9368
A kloáka nem tud kiáradni :) LOL :)
Azért néha lehet örülni, amikor jön egy-két klasszikus :)
0
2008. április 7., hétfő 12:08
16458
Szia Budapestfilm!
Fox-os régi filmeket nem terveztek kiadni? A Maradok hűtlen híve (Unfaithfully Yours) Dudley Moore-ral, Nastassja Kinski-vel és Armand Assante-tal megérne egy hazai kiadást...
A Szívdobbanásnak van már publikus borítója? Esetleg további Danielle Steele filmek (nem én vagyok a törzsközönség, de sokan örülnének neki)?
Köszi.
0
2008. április 7., hétfő 12:04
668
... a Passiót újrakiadását szeretnénk, de egyelőre a jogtulajdonos nem akarja. A bajnos nincsen a csomagban.