Keresés

Budapest Film

2008. április 7., hétfő 12:03
Kedves K!

Szívesen felkarolnánk a Zeffirelli filmek DVd kiadását, de sajnos az általad felsorolt filmek szinte mindegyiket más - más forgalmazónál vannak, leginkább stúdióknál. Ezért sajnos nem tudjuk kiadni Őket. Tudtommal egyedül a Hamlet van független cégnél, de a jogok még nem jártak le a korábbi kiadónál.
0
2008. április 6., vasárnap 23:59

A ZSeniális Birodalom (Riget) című sorozat http://imdb.com/title/tt0108906/ -ra van esély? Azon nagyon kevés sorozat egyike amit megvennék.
0
2008. április 6., vasárnap 23:26
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 6., vasárnap 22:46
Kedves K!

Jó a felsorolásod, viszont A Bajnokot kihagytad!
0
2008. április 6., vasárnap 18:28
Miért szeretnél annak újrakiadást? Esetleg extrákkal megtömve?
0
2008. április 6., vasárnap 18:18
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. április 6., vasárnap 17:58
A Rómeó és Júliát én is nagyon várnám,de Paramount mozi.Vagyis InterCom...Ők éppen most kezdenek el szinkronos újrákat kiadni,de talán rájöhetnének,hogy azokon kivül is van még jó néhány,itthon még felirattal sem megjelent klasszikus.
Bár a Foxos kiadványaik(évek óta semmi valóban régi-új)alapján én erre nem sok esélyt látok.
Sajnos.
0
2008. április 6., vasárnap 15:37
0
2008. április 6., vasárnap 15:36
0
2008. április 6., vasárnap 15:33
no és minek öltözzön, dr evilnek vagy austin powersnek? :)
(a keresett személy neve michael myers.)
0
2008. április 6., vasárnap 15:19
Ó,hogy Mike Myers látogasson meg titeket !
0
2008. április 5., szombat 12:38
Kedves Budapest Film!A rossz hír hiánya jó hír, úgyhogy én szorítok, hogy az is jó kezekbe kerüljön.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. április 4., péntek 16:55
Kedves okidoki!

A film várhatóan októberben fog megjelnni, Halloweenkor... :-)
0
2008. április 4., péntek 16:54
Kedves Gyulus!

Sajnos ezt egdig nem sikerült kinyomoznunk...
0
2008. április 4., péntek 16:40
Végre egy kiadó aki ,válaszol a gyűjtők kérdéseire.
Tisztelt Budapest Film !
Önök jelentetik meg Rob Zombie Halloween-remake-t ? Ha igen, mikor ?                                                  
0
2008. április 4., péntek 16:01
Kedves Budapest Film!Ezt érthetem úgy, hogy ti is kiadhatnátok? Egyáltalán kihez tartoznak a Menekülő ember forgalmazási jogai?
0
2008. április 3., csütörtök 17:55
Kedves Gyulus!

Egyelőre nincsen tervbe véve a film kiadása.
0
2008. április 3., csütörtök 17:53
Kedves keekc!

A film a New Line csomag része volt, így annak a joga is elkerült tőlünk.
0
2008. április 3., csütörtök 17:53
Kedves keekc!

A filma New Line csomag része volt, így annak a joga is elkerült tőlünk.
0
2008. április 3., csütörtök 15:34
Budapest Film!Köszönöm a választ.Az közel fél év, de sebaj, türelemmel várok. Úgy látom, érdemes.Nem tudnátok a Menekülő ember jogait is megkaparintani valahogy? A Junior után már - néhány régebbi filmet, és tv-filmet leszámítva szinte - csak ez az egy Schwarzenegger-film hiányzik a hazai megjelenések közül.
0
2008. április 3., csütörtök 15:23
Kedves BuFi!

Lehet, hogy nem jól emlékszem, de mintha tavaly egyszer szó lett volna róla, hogy jön az idén Az óceánjáró zongorista legendája valami szép megjelenésben. Csak kérdezném, hogy valóban így van?
0
2008. április 3., csütörtök 15:09

jajjjbaszki tegnap azt hittem a hangra írtad h csúszik XDDDD
0
2008. április 3., csütörtök 15:01
Kedves Gyulus!

Köszönjük a kedves üzenetet. A Junior várhaóan ősszel fog megjelenni.
0
2008. április 3., csütörtök 14:52
Kedves Dömdödöm!

A kiadvány gyártása jelenleg folyamaban van, jövő héten már megjelenik. Sajnos előfordulhat még, hogy néha egy - egy kiadvány nem tud arra az időpontra megjelenni, mint ahogyan szeretnénk, de ezek számát szeretnénk minimálisra (vagy nuullára csökkenteni). A mostani késésért pedig mindenkitől elnézést kérnük.
0
2008. április 3., csütörtök 14:48
Kb. Szeptember.  :))))  Nagyon várom én is!
0