Keresés

Budapest Film

2008. április 1., kedd 19:30
Kedves kekec!

A film sajnos nincsen a csomagban.
0
2008. április 1., kedd 19:30
Kedves driller killer!

A Tremors első részének jogai az Intercomnál vannak. A New Line filmek kiadása másik forgalmazóhoz került.
0
2008. április 1., kedd 18:05
Kedves BUFI!
Az Anna ezer napja és A szénbányász lánya része esetleg a csomagnak?
0
2008. április 1., kedd 18:05
Több, mint egy éve semmi fejlemény. Nem tudom, ennyi idő után vajon mitől változna meg bármelyik fél álláspontja is, így lefordítom a választ: mi szeretnénk=nem lesz.
most posts by TM
0
2008. április 1., kedd 15:54
Köszönöm a választ.:(
0
2008. április 1., kedd 15:22
Kedves Budapest Film!

Érdeklődnék, hogy Spielberg Sugarlandi hajtóvadászat című filmje esetleg nincs-e a csomagban (ha jól tudom, az is Universal)
0
2008. április 1., kedd 15:20
Kedves BuFi!
Tervbe van e véve a TREMORS újbóli megjelentetése (szinkronnal persze)?
És egyidőben elindult a New Line-os filmek kiadása. Lehet e a közeljövőben számítani a Rémálom az Elm utcában filmekre?
köszi. üdv:V
0
2008. április 1., kedd 15:17
Kedves Noémi!

A film nincsen az általunk vásárolt filmcsomagban.
0
2008. április 1., kedd 15:17
Kedves téglagyári megálló!

Sajnos még mindig nem történt előrelépés a sorozat folytatásával kapcsolatban. Remélem nem tűnik lebegtetésnek az, hogy Mi szeretnénk kiadni a többi részt, de egyelőre a jogtulajdonos elvárása és az általunk vállalható teljesítés között óriási a szakadék...
0
2008. április 1., kedd 15:12
... a Kalandorok várhatóan májusban jelenik meg.
0
2008. április 1., kedd 15:12
Kedves Niwrok!

Nemt tervezzük a filmet kiadni.
0
2008. április 1., kedd 15:11
Kedves jajlis!

Joglejárat nem fenyegeti a kiadványt mostanában, viszont a 7 lemezes digipak és slipcase utángyártása nem nagyon éri meg, így elképzelhető, hogy a készlet lefogyása után márcsak sima tokos változat kerül a boltok polcaira.
0
2008. március 29., szombat 16:40
Kedves BuFi!
Érdeklődni szeretnék az iránt, hogy tervezik-e kiadni a HARVEY c. James Stewart filmet. Azt az infót kaptam, hogy nagy valószínűséggel az Universal-nál vannak a jogok, ezért fordult meg a fejemben a dolog.
Előre is köszönöm a választ!
0
2008. március 26., szerda 18:04
Lehet, de most ez hogy a túróba jön ide? BuFinak azért írok, mert veszi a fáradtságot és visszaír. A "lustábbakat" más módon intézem.
most posts by TM
0
2008. március 26., szerda 17:36
és ráadásul pont avval a kettővel van a legtöbb gond
0
2008. március 26., szerda 17:23

Próbálnál meg egy másik kiadótól bármit kérdezni itt a kiadói fórumon,bármilyen választékos nyelvezettel.-)
Sajnos pont a két "nagy" mellőzi a vevőkkel való kapcsolattartást.
0
2008. március 26., szerda 10:41
Szépen megfogalmazott kérdés, grat TM az udvarias, választékos nyelvezetért.A válasz engem is érdekelne, mivel a polcomon az első két évad. És hol is tart a sorozat? 8. évad? :)
0
2008. március 26., szerda 9:26
Tisztelt Budapest Film!

Több hónap telt el azóta, hogy utoljára nyilatkoztak Helyszínelők dvd kapcsán. Mielőtt végképp kikopna az első két évad az üzletekből, szeretném, hogy ha válaszolnának arra, folytatnak-e akkurátus tárgyalásokat a sorozat további részeinek kiadásáról, vagy végképp befellegzett a hazai kiadásnak. Szerintem a rajongók vannak annyira felnőttek, hogy utóbbit is megértenék, viszont a NLC-féle "lebegtetés" senkinek sem jó. Kérem, nyilatkozzanak végre! Mint már említettem, szívesen ruháznék be a korábbi évadokra, ha biztos lehetnék abban, jönnek a további részek is. Láttam az eddig elkészült összes részt, ennek ellenére a polcomon akarom tudni, méghozzá magyar szinkronnal! Egy másik, kevésbé népszerű kiadó 14ezerért is árul sorozatévadot, szerintem a BuFi- és a CSI-hívek felfognák a manapság sokat hallott "nincs ingyenebéd"-helyzetet, s hajlandóak lennének áldozni kedvenceikre. De esetleg járható út lenne az is, hogy az első évadhoz hasonlóan két részletben jelenjen meg egy szezon. Mekkora lenne az az összeg, amennyiért megérné a kiadónak folytatni a megjelentetést?
Szerintem illdomos lenne végre előjönni a farbával, vajon mire számíthatunk ezügyben?
Válaszukat hőn áhítva, tisztelettel:

TM
most posts by TM
0
2008. március 26., szerda 8:25
Helló BuFi!

Tervezitek, hogy a Magyar szépség c. filmet kiadjátok a közeljövőben DVD-n? Meg kérdésem, hogy a Kalandorok DVD mikorra várható?

A választ előre is köszönöm.
0
2008. március 25., kedd 21:17
Kitartó munkával hozzá lehet jutni információhoz még náluk is. Némileg idetartozik (bár nem te említetted), hogy a New Line filmeket még felesleges előre temetni, hiszen azokról eddig semmi hivatalosat nem tettek közé, úgyhogy bármi megeshet. Szerintem annyi címet biztos kihoznak majd, mint amennyit az előző jogtulaj. Kicsit viccesnek érzem ebben a topicban sopánkodni NLC-ügyben. :)
most posts by TM
0
2008. március 25., kedd 19:43
Köszi a gyors választ, akkor aszem (szinte) mindenütt zárt kapukat fogok döngetni...
0
2008. március 25., kedd 19:04

A teljes nevük FHE.Itt az xpressen Warner néven futnak még mindig.Bár oda felesleges írni,nem válaszolnak.A telefonszámuk bármelyik filmük hátoldalán megtalálható.Bár,aki ott felveszi,szintén nem tud majd válaszolni a kérdéseidre.
Esetleg próbáld meg a dvdextra.hu honlapot.Ezt,ugye õk tartják fenn...Itt sem õk válaszolnak majd persze,de talán lesz valaki.
0
2008. március 25., kedd 17:31
Fórumnál? Akkor pontosan hol kellene érdeklődnöm? Sorry a tudatlanságomért...de annyira nem vagyok járatos ezekben a dolgokban.
0
2008. március 25., kedd 16:30
Köszi a gyors választ!
0
2008. március 25., kedd 14:41
Kedves BUFI!
Köszönöm a választ, most nagy bajban vagyok, mert kétszer nem veszem meg ezt a nagyszerű kiadványt, viszont inkább Blu Ray korongon tenném szívem szerint, de ha terve van véve, de nem tudni mikor hogyan stb akkor marad ez. vagy várjak? És ha közben ez joglejárt lesz? Hát nem tudom. Bocsi hogy itt dilemmázom.
0