Keresés

Budapest Film

2008. március 21., péntek 17:24
Kedves ELECTRIFY!

Tervbe van véve az új-kiadás, de egyelőre nincsenek konkrét információink.
0
2008. március 21., péntek 17:22
Kedves csabaga!

A film várhatóan már májusban megjelenik.
0
2008. március 21., péntek 17:22
Kedves Remo!

A film sajnos nincsen a csomagban.
0
2008. március 21., péntek 17:21
Kedves Blitz!

Sajnos nem tudjuk a trilógiát kiadni, mert az első rész nincsen a csomagban (csak a 2. és a 3.)
0
2008. március 21., péntek 17:20
Kedves jajlis!

Megtennéd, hogy újra felteszed a kérdést?
0
2008. március 21., péntek 16:47
Szerintem,aki hamar és teljes áron megvette külön-külön a lemezeket,ingyen díszdobozt érdemelne,postán kiküldve.Mivel,ugye a díszdobozos változatról eredetileg szó sem volt...
Ha van rá lehetőséged,nézzél be a Hollán utcai Odeon-téka üzletébe.Esetleg tudnak segíteni.
0
2008. március 21., péntek 9:30
Bocs itt nem derül ki mitől van szó.
Ez a Csengetett, MyLord? üres díszdoboz.http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=7742&VID=R94974337861790598
0
2008. március 21., péntek 9:28
Kedves Xpress és BuFi!
Ismét eltelt 1 hónap!Ismét megkérdezem.
Mikor lesz rá lehetőségem, hogy beszerezzek egy ilyen dobozt?November óta folyamatosan támadtam e-mailben (egyszersem válaszoltak) telefonon a BuFi-t és a folyamatos igérgetések után arra jutottak, hogy itt az Xpressen lehet majd hozzájutni.Mivel én nem itt vettem meg a sorozatot, nem kapom meg automatikusan a dobozt. Felajánlottam az Xpressnek, hogy televásárolom a dobozt (4 dvd), főleg olyan filmekkel amit máshol olcsóbban is be tudnék szerezni, de Ők nem éltek a lehetőséggel, akkor.Most kíváncsian várom, hogy közösen mit sütnek ki, milyen konstrukcióban lehet majd és mikor hozzájutni?
0
2008. március 16., vasárnap 10:03
Tisztelt Bufi!
A 1408 c. film DVD-jén az angol hang keverése egyértelműen hibás, halk, dinamika nélküli és a hátsó hangszórók egyáltalán nem szólnak! Nem ez az első rossz hangkeverésű Bufi-DVD, a Flyboys-t később javították, itt is egy új kiadás kellene!
0
2008. március 16., vasárnap 0:48
Persze, mindennap! De szóltam a boltosnak, hogy a következő beérkezőt is tegye el. Ha lesz, szólok. :)
most posts by TM
0
2008. március 15., szombat 22:02
És látod még?
0
2008. március 15., szombat 21:58
Bizony szép! Pár hónapja futottam bele, azt hittem, ufót látok! :)
most posts by TM
0
2008. március 15., szombat 21:09
Most kerestem csak rá... emlékeimben Universal logo-val élt... egészen idáig! ;-)
0
2008. március 15., szombat 20:52
A Csúcsfejek Paramount, így kizárt...
0
2008. március 15., szombat 20:08
És még egy kérdés:a Kék bolygó már elég régóta joglejárt. Az InterCom tuti, hogy nem adja ki újra:Ti esetleg nem gondolkoztatok el rajta? Az a digipack-os kiadás csodálatos... jópáran lemaradtunk róla... :-((((
0
2008. március 15., szombat 19:54
Szia BuFi!Lehet, hogy volt már róla szó, de most nem olvastam vissza:CSÚCSFEJEK érkeznek hozzánk?!?!
0
2008. március 14., péntek 16:20
Ezt még nem is vettem észre, hogy van telefonszám a kiadványaikon :) Jó tudni :D Most hogy így mondod... majd lehet, hogy felhívom őket, de egyelőre mást kell hívogatnom majd még legalább egy hétig, amíg kiderül az, ami :)
0
2008. március 14., péntek 15:28
Minden kiadványukon rajta van az elérhetőség, a telefonszám ráadásul ugyanaz, ami a Warner Home idején is volt. Ha semmilyen lemezed nincs egyiktől sem, akkor még mindig ott a tudakozó. Te mondtad, hogy úgyse válaszolnak levélre, épp ezért írtam a telefonos megoldást. A levélírás a dolgok legkevésbé hatékony elintézési módja. Egy ekkora cég naponta egy csomó levelet kap, ebből kifolyólag még a leglelkiismeretesebb kiadónál sem biztos, hogy mindenre válaszolnak. Valamelyik topikban például a BuFit is kritizálták amiatt, hogy nem írtak vissza. Nyilván a telefon az nem ingyen van, mint egy mail, de ha el akarsz intézni bármit, akkor egy hívásra nem szabad sajnálni a pénzt. Ellenkező esetben megeshet, hogy nem érsz el semmit, neked kell eldöntened, mi az, ami fontos, mi az, ami nem.
most posts by TM
0
2008. március 14., péntek 14:24
Nem tudom a számukat. Meg amúgy sem lenne kedvem telefonon zargatni őket, hogy a New Line filmek közül kihozzák-e a Detroit Rock City-t. Nehogy feltartsam őket a nagy munkában. Az e-mailre meg lehet válaszolni 1-1 ebédszünet előtt vagy után. Szóval azért annyira nem fontos a kérdés, hogy telefont ragadjak.
0
2008. március 14., péntek 13:49
Feltalálták a telefont.
most posts by TM
0
2008. március 14., péntek 13:44
Akkor nekik nem írok, úgyis b*sznak válaszolni.
0
2008. március 14., péntek 11:45
FHE
0
2008. március 14., péntek 10:07
Kinél vannak a New Line Cinema jogok? BuFinál vagy az FHE-nél... csakhogy tudjam kinek írjak :)
0
2008. március 12., szerda 11:16
Persze én is örülnék neki, ha anamorf lenne, de ha mégsem, akkor sem fogok eret vágni magamon.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. március 11., kedd 20:43
...és sehol nem jött ki anamorf képpel, hacsak azóta nem csináltak hozzá HD transzfert (amit kétlek, hogy lebutítanának DVD-minőségre)...
0