Az egy kissé pesszimista hozzászólásomat kiegészíteném.
Az Attenborough-kiadványaitok tényleg csodálatosak. Örülök, hogy mindegyiket digi-be rakjátok, és külön öröm, hogy a Bolygónk, a Föld ilyen hamar kijön. Annak is örülök, hogy oda került mellé a Bolygónk a Föld - A jövő című három részes doku is, mert abban is érdekes dolgok vannak. Például, hogy az alap sorozatban bemutatott tájak mennyire eltűnőben vannak, ezzel kiemelve, hogy ezeket még egyszer soha nem fogjuk így látni, és ha nem teszünk valamit egyszerűen semmi sem marad a Föld sokszínűségéből. Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ezek az epizódok is szinkron-felirattal kerültek fel a lemezre?
A New Line-kiadásokkal magasra tettétek a lécet, és kiváncsi vagyok, hogy az FHE megugorja-e.
A másik a Universal-filmek. Igaz még nem találkoztam velük, de a Rózsaszín Párduc borítóját már láttam egy honlapon és ha az lesz a végleges az csodálatos lesz. Egyszerűen szégyen amit az Intercom csinált azzal az öt szinkronos újrával. A Kutyám Jerry Lee-t vettem csak meg, de ha kiadnák normális kiszerelésben azt is megvenném újra, a többit pedig csak úgy. Pedig a Törvényszéki héjákat tényleg kedvelem.
És hát persze Remény rabjai, Piaf, Fűrész-filmek, CSI-digik, Spongyabob, Grindhouse stb.
Remélem az igényesség terén most már nem adjátok lejjebb és remek kiadványokat kapunk tőletek. Itt még megjegyezném, hogy személy szerint az extra-hegyek nem igazán érdekelnek (igaz, ha egy kiadványból van extra változat inkább azt veszem meg), de a szinkron igen. Én személy szerint többre tartom, ha egy filmhez több szinkron van akkor azok vannak a lemezen, mint az extrák. És ha van inkább az eredeti hangból + dts legyen, mint extra. Ez az én rangsorom. :)