Keresés

Budapest Film

2008. február 25., hétfő 11:39
Na igen, ha az angol kiadáson rajta lennénk felirattal, már berendeltem volna, bár azért jó lenne egy klasszikus szinkron is rá Láng Józseffel...
0
2008. február 25., hétfő 10:08

Kedves Bufi, érdeklődnék hogy az Attenborough - Life on Earth mikor jelenik meg dvd-n?
A választ előre is köszönöm!
0
2008. február 25., hétfő 1:08
Az tényleg jó film volt!
0
2008. február 25., hétfő 1:04
BuFi!

Egy újabb Universal-cím eszembe jutott, ami jó lenne:

North Sea Hijack - itthon 25 millió fontos váltságdíj címmel futott, Roger Moore és Anthony Perkins főszereplésével. Ez netalán benne van a megvásárolt csomagban? Szinkron is létezik hozzá, még a Pannóniában készült... :)))
0
2008. február 24., vasárnap 22:46
Nem gond. Törlöm a memoriámból az előző párbeszédünket.. :-))  

0
2008. február 24., vasárnap 22:33
Akkor bocs.:)
0
2008. február 24., vasárnap 22:32
Ezek szerint tényleg ők hibásak. Én simán betudtam a film jellegéből adódó hibának. :-)) Eddig nem is zavart volna...
0
2008. február 24., vasárnap 22:28
Kétszer láttam moziban, angolul. Nem szándékos (legalábbis ha Tarantino szándékát nézzük).Amúgy én pont egy külföldi kiadáson töröm a fejem, hogy meglehessen teljes valójában is a film (a teljes eredeti hangsávval meg angol felirattal), úgyhogy remélem, hogy ha már el van b.va, akkor a Budapest Film b.ta el.
0
2008. február 24., vasárnap 22:24
Tényleg.. én is most vettem csak észre. És ha ez szándékos? Csak a szinkronstúdió nem tudott róla??  :-))

De komolyan, kíváncsi lennék egy külföldi kiadásban is ilyen-e.
0
2008. február 24., vasárnap 21:54
A magyar hangsáv hibátlan. Legalábbis állítólag, mert én azok közé a perverzek közé tartozom, akik angolul néznék. Az angol hangsávon az első 5-6 percben kb. minden második mondatnál elmegy a hang.Angol felirat nincs is, szóval számomra nagyon nem százas a kiadvány, de szinkron-kedvelőknek persze lehet tökéletes.
0
2008. február 24., vasárnap 21:42

Hali! Hol van a hanghiba? Mert én magyar dts-ben néztem,, és semmi panaszom nem volt.
0
2008. február 24., vasárnap 18:38
A Halálbiztos hanghibája nálam is kivágta a biztosítékot.És furcsa, h ha nem digi lenne a héja (meg nem lett volna akkora felhajtás körülötte), akkor már rég agyonszarozták volna a kiadót ezért... de legalábbis a kiadványt. És tök jogosan.
0
2008. február 24., vasárnap 18:27

Tudja valaki, hogy a Kampókéz mikor jön?
0
2008. február 21., csütörtök 22:55
Sajnos minden nem lehet tökéletes. Bár az érthetetlen számomra, hogy alapvető authoring és masterelési hibáktól hemzsegő kiadványokat miért és hogyan lehet egyáltalán kiadni!?Bár az UPH új szinkronokkal látta el jópár kiadványát, de szvsz a hazai DVD kiadványok legszebb darabjait is ők hozták ki (Jurassic Park, Gladiátor, Veszett a világ,...)!Szerintem meg inkább legyen tisztességesen elkészítve egy kiadvány akár új szinkronnal, vagy szinkron nélkül, mintsem hiányozzon a gerincről a cím, másodpercekre eltűnjön a hang, recsegjen, búgjon, kongjon, elcsússzon a hang, vagy kapjuk forradalmi egyoldalas menüt, förtelmes, magyartalan feliratokat, irritáló betűtípussal, büdös gagyi 5Ft-os műanyagtokot a 15 forinttal drágább minőségi helyett, a feknihez képest 2-3 mm-el alacsonyabb belsőrész stb. stb.Oké, velem született rendellenesség az igényesség (családban marad ;), de az eredeti szinkron megléte és a digipakkos kiszerelés, nem nem elég. Vagyis nem ez tesz egy kiadványt értékelhetővé/értékessé. Sokan persze azonnal ömlengenek itt a fórumon, ha már digit kap egy film.A Piaf, a Remény rabjai és a Grindhouse esetében ez számomra inkább tűnik parasztvakításnak; vagy lehet, hogy csak elfecsérelt igyekezet!?Hajdan az egekig magasztaltalak Titeket (2002-2004), mert volt miért, azóta csak árnyékai vagytok régi mivoltotoknak! De hajrá! Menni fog ez! Ha tényleg akarjátok...
0
2008. február 21., csütörtök 22:41
Kedves Bufi, érdeklődnék hogy az Attenborough - Life on Earth mikor jelenik meg dvd-n?
A választ előre is köszönöm!
0
2008. február 21., csütörtök 22:17
Az egy kissé pesszimista hozzászólásomat kiegészíteném.
Az Attenborough-kiadványaitok tényleg csodálatosak. Örülök, hogy mindegyiket digi-be rakjátok, és külön öröm, hogy a Bolygónk, a Föld ilyen hamar kijön. Annak is örülök, hogy oda került mellé a Bolygónk a Föld - A jövő című három részes doku is, mert abban is érdekes dolgok vannak. Például, hogy az alap sorozatban bemutatott tájak mennyire eltűnőben vannak, ezzel kiemelve, hogy ezeket még egyszer soha nem fogjuk így látni, és ha nem teszünk valamit egyszerűen semmi sem marad a Föld sokszínűségéből. Ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy ezek az epizódok is szinkron-felirattal kerültek fel a lemezre?
A New Line-kiadásokkal magasra tettétek a lécet, és kiváncsi vagyok, hogy az FHE megugorja-e.
A másik a Universal-filmek. Igaz még nem találkoztam velük, de a Rózsaszín Párduc borítóját már láttam egy honlapon és ha az lesz a végleges az csodálatos lesz. Egyszerűen szégyen amit az Intercom csinált azzal az öt szinkronos újrával. A Kutyám Jerry Lee-t vettem csak meg, de ha kiadnák normális kiszerelésben azt is megvenném újra, a többit pedig csak úgy. Pedig a Törvényszéki héjákat tényleg kedvelem.
És hát persze Remény rabjai, Piaf, Fűrész-filmek, CSI-digik, Spongyabob, Grindhouse stb.
Remélem az igényesség terén most már nem adjátok lejjebb és remek kiadványokat kapunk tőletek. Itt még megjegyezném, hogy személy szerint az extra-hegyek nem igazán érdekelnek (igaz, ha egy kiadványból van extra változat inkább azt veszem meg), de a szinkron igen. Én személy szerint többre tartom, ha egy filmhez több szinkron van akkor azok vannak a lemezen, mint az extrák. És ha van inkább az eredeti hangból + dts legyen, mint extra. Ez az én rangsorom. :)
0
2008. február 21., csütörtök 20:33
T.Bufi!
Ahogy elnézem: C.S.I.-t a népnek!!!!!   :)
0
2008. február 21., csütörtök 20:32
Tisztelt Bufi, A bolygónk a föld megjelenik Blu-Ray korongon is majd később nálunk? Köszi a választ.
0
2008. február 21., csütörtök 20:22
Tisztelt BuFi!
Először is gratulálnék a feltámadásotokhoz. Azért feltámadás, mert mikor megjelentetek az egyoldalas menükkel csalódottságom akkora volt, hogy számomra... Egyik első dvd-m is tőletek van (A nagy Lebowski és a Félelem és reszketés...) De az utóbbi egy évben tényleg szép kiadványok származtak tőletek, az 1000 forintos kategóriában is szerencsére ismét alap a normális menü.
Universal-film most nem jut szembe amit megkérdeznék, de érdekelne, hogy a Spongyabob és a CSI többi évadai várhatóak-e.
0
2008. február 21., csütörtök 20:15
T. BUFI!
Ha kell oda adom az én példányom az 5.1-es Angol hanghoz!  :)
0
2008. február 21., csütörtök 19:17
Kár, de azért köszönöm a választ. Azt hiszem így is lesz pár film, amit még be kell szerezzek a BudapestFilm-től :)Jut eszembe, van bíztató hír a CSI további évadainak a megjelenéséről? Olvastam, hogy sajnos jóval többet kér érte a külföldi forgalmazó, mint az első két évad, de mintha úgy hallottam volna, a Berlinale után lesz konkrétum is arról, hogy érdemes e rá várni. Nem szeretném eladni az S1-S2-öt :(
0
2008. február 21., csütörtök 18:48
Kedves Lord Picard!

Sajnos egyik filmről sincsen információm, hogy kinél lehetnek a magyarországi jogok.
0
2008. február 21., csütörtök 18:46
Kedves Niwrok!

- A Mi a csudát tudunk a világrólból van készletünk, így elméletileg ha az Xpress rendel tőlünk akkor tudunk adni.
- Valószínüleg a többi rész is az MGM-en keresztül fog érkezni.
0
2008. február 21., csütörtök 18:44
Kedves Dömdödöm!

Köszönöm az észrevételt. Utánanézünk hátha mégis van 5.1-es hangja a Universalnak (elsőre nem küldtek).
0
2008. február 21., csütörtök 18:07
"Remek" :(( Azért köszi, hogy szóltál...
0