Keresés

Budapest Film

2008. február 2., szombat 13:49
TÉÉÉÉÉNYLEG! :)))))

Látod, ezt nem láttam.

Nahát, ez klafa! :)))))
0
2008. február 2., szombat 13:44
Ez nagy hiba volt... . Van egy szekrény, amelyben a Hi-Fi katalógusaimat tárolom:1982-es a legkorábbi, szinte minden nagy gyártótól megvan az összes, csak a Pioneer-ból hiányzik négy...(1988-92) De én semmi pénzért nem válnék meg tőlük!
0
2008. február 2., szombat 13:41
Bocs a duplázásért.
0
2008. február 2., szombat 13:40
Remélem a Fantom azért benne van.Egyik legjobb film Stallone
kezdeti filmszerepeiből Rutger Hauerrel a másik szerepben és
Billy Dee Williamssel.
0
2008. február 2., szombat 13:40
Remélem a Fantom azért benne van.Egyik legjobb film Stallone
kezdeti filmszerepeiből Rutger Hauerrel a másik szerepben és
Billy Dee Williamssel.
0
2008. február 2., szombat 13:35
Hiszen az (is) benne van, nem?!? :-O
0
2008. február 2., szombat 13:32
A Játsz/ma sajna nincs.

Viszont eszembe jutott egyik kedvenc vígjátékom, a Fergeteges forgatás (Bowfinger), az még akár esélyes is lehet. (mondjuk a másik kedvenccel, a Bilkoval el vagyok kényeztetve, és most jövök rá, hogy valószínűleg bírom Steve Martint:)
0
2008. február 2., szombat 13:04
Tisztelt Budapestfilm!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Fantom az éjszakában, és a
Játsz/Ma benne vannak-e az Universalos csomagban.
A választ előre is köszönöm.
0
2008. február 2., szombat 0:47
A "Gladden Entertainment" már egy kicsit kevesebbet.
0
2008. február 2., szombat 0:45
A "The Rank Organisation" elég sok filmet gyártott.
0
2008. február 2., szombat 0:45
Azok tényleg szépek voltak! Sajnos helyhiány miatt megváltam már tőlük...
most posts by TM
0
2008. február 2., szombat 0:34
Nekem a "kiugrott" Warner A/4-es gyönyörű, formalakkal is megnyomott kiadványai is a polcon figyelnek! ;-)
0
2008. február 1., péntek 23:39
Na nem baj, a Bufi  még így is szép summát vesz ki a zsebemből , igaz csak 6-7 kiadvány az ami hiányzik a gyüjt.ből :)
Kérdés: Azt tudjuk, hogy a Taxidermia mennyit fog késni?
0
2008. február 1., péntek 23:27
Nekem HBO-s van, de a stáblista vége lemaradt. :)
most posts by TM
0
2008. február 1., péntek 23:20
A remény hal meg utoljára ;) (szívesen kidobnám már a tv3-as videokazettámat :) )
0
2008. február 1., péntek 22:59
Az FHE, mint új jogtulajdonos még kiadhatja, sőt nagyon remélem, hogy fogja is! Nekem is kéne ez a film!
most posts by TM
0
2008. február 1., péntek 22:54
Valószínűleg már nem aktuális itt kérdeznem, de szeretném megkérdezni az illetékeseket, hogy a Dark City-t végleg buktam? :(
0
2008. február 1., péntek 22:46
Elég meghatározó filmélmény volt, ezért emlékszem ennyire a címére. a "The Rank Organisation" is stimmel.

Valaki nem akarja esetleg itthon kiadni DVD-n? :)))

Szerintem ha az LK-sorozat folytatódik, esélyes lesz ennek is a megjelenése (a Szicíliai-t is a Gladden Entertainment gyártotta, ahogy a Short Time-ot is). :)))
0
2008. február 1., péntek 22:43
Köszönöm szépen a tájékoztatást. Azért kéredztem mert láttam a listán, viszont nekem megvan eredetiben a kiadvány (spanyolból) és az MGM kiadás. Nagyon várom már a többi részét! :) Igazi hiánypótló kiadások!!! :)
0
2008. február 1., péntek 22:39
Köszi.
0
2008. február 1., péntek 22:34
Sőt, a tékák részére szórólapként volt egy kis összehajtott (eredetileg A4-es méretű) lapocska, nekem még most is megvan több évre szólóan! :)

Hogy megdobbant a szívem egy horror, vagy egy X Akta láttán! :)
0
2008. február 1., péntek 22:30
Bizony! Emlékszem, volt egy először fekete-fehér, majd később színes, havonta megjelenő kiadvány a VIDEÓPIAC, amit (ha jól emlékszem) Xpress Robi szerkesztett (!!!), és abban szépen le lehetett követni a havi InterCom megjelenéseket: első csütörtökön FOX, másodikon Warner, harmadikon Buena Vista, negyediken pedig Columbia. Dvd-érába érve egyszercsak kiugrott az IC hóna alól a Warner, meg a Columbia, viszont lenyelte helyettük a Paramountot és a Universalt. Tiszta szerencse, hogy a BuFi személyében végre valaki kicsit kimosta a gyomrát! :-))
most posts by TM
0
2008. február 1., péntek 22:22
Régi szép idők... amikor még tudtuk (követni), hogy melyik filmet ki forgalmazta... a UIP még a RISHER ENTERTAINMENT filmjeit is felkarolta a PARAMOUNT és az UNIVERSAL filmek mellé. De abban az időben (is) az InterComé volt a legnagyobb szelet torta! Mit szelet, majdnem az egész!! ;-)
0
2008. február 1., péntek 22:15
Nagyon szívesen! ;-)
Igen, itt Fox logó van, mert Amerikában ők forgalmazták, de egy másik, kisebb felbontású képen megtaláltam a Rank-logót is, s ha emlékezetem nem csal, akkor a mi tékás kazink is ezt viselte. Jó lesz majd benéznem volt videókölcsönző munkahelyemre, mert kezdek már felejteni. Ha nincs Mikey, akkor még jó sokáig gondolkodtam volna a magyar címen. :)
most posts by TM
0
2008. február 1., péntek 22:05
Köszi Neked is TM! Tudom, The Rank Organisation - a film elején lévő logokkal nincs baj, az emlékezetem máshogy tréfál meg néha... ;-) Itt mintha Fox embléma lenne a jobb alsó sarokban, nem? :-O
0