Gratula! Én még csak a látványorgiákra gyúrok, de lehet hogy ez megváltozik amint lesz végre lejátszóm is.
0
2008. november 8., szombat 12:17
17243
jelenlegi gyűjteményem. lehet, hogy idén meglesz a másfél száz.
0
2008. november 7., péntek 21:15
838
Szia.
Az viszont érdekes és egyben felháborító is egyben, hogy a Live At Donington dvd-n, hogy a Dirty Deeds Done Dirt Cheap című szám végén, amikor is Angus beleordít a mikrofonba, nem lehet hallani a hangját. Az is szemétség, hogy a Let there be rock című szám első felén nincs közönségzaj. Amikor viszont gitárszóló van, hírtelen újra megjön a közönség hangja. Ez hihetelnül rombolja a koncert élményt. A vhs változaton viszont az előző szám végén, hallani Angus hangját. Az utóbbi szám gitárszóló előtti részén, hihetetlenül üvölt a közönség. Letaglózza őket Chris Slade játéka. Milyen hihetetlen erővel játszik. Az is szemétség, hogy van olyan extra, aminek segítségével több szám erelyéig lehet csak Angust figyelni, a többi zenészt viszont kevesebb számban láthatjuk. Kivétel Chris Slade. Érdekes, hogy amilkor belépett a zenekarba, mindenki el volt ájulva a játékától, tudásától. Most több év távlatából már szarba sem nézik. Pedig nekem ő az "igazi" dobos, nem Phil Rudd. Igaz én Chris Sladdel és Brian Johnsonnal ismertem meg az
AC/DC-t. Nekem sokáig az volt a véleményen Bon Scott hangjáról, hogy nem egy nagy szám. Nincs benne annyi erő, mint Brianében. Igazából én Bon hangjták a Powerage album óta kedveltem meg. Azon az albumon énekelt a legjobban!!!!! Igazi blues album.
0
2008. november 7., péntek 20:21
2232
Új szerzeményeim.
-Men In Black Szinkron
-Bram Stoker s Dracula Szinkron
-A Sólyom Végveszélyben Felirat
0
2008. november 6., csütörtök 23:09
4201
Én eddig kb. négyféle különböző vastagságú BD tokkal találkoztam. Nekem az jön be, ami a Sony-félénél vastagabb, de a DVD toknál vékonyabb.
0
2008. november 6., csütörtök 23:02
1193
Kösz! Nekem speciel jobban bejönnek a vastagabb tokok, de azért ezek is jók lesznek:) pláne, hogy dombornyomottak a blu-ray logók, az amcsi kiadásokon sajnos nem azok.
0
2008. november 6., csütörtök 22:56
14599
Vékony, mint a Sony-nál, ami SZVSZ pozitívum, mert így több fér el a polcon. :)))
0
2008. november 6., csütörtök 22:48
1193
A tok vékony vagy vastag?
0
2008. november 6., csütörtök 22:30
14599
Ma voltak a kezemben az első itthoni Warner BD-k, azt kell mondjam, külcsínre nagyon szépek lettek, a dobozon a Blu-ray logó dombornyomású, ahogy azt kell, a fóliázás meg valószínűleg nem itthon lett elkövetve, mert egy amolyan tépőszalag (amit a Warner régen alkalmazott a DVD-knél) nyitja a fóliát, rajta a Blu-ray Disc felirattal. :)))
A borító is magyar nyelven van íródva, ami külön öröm. :)
Most már csak szólni kéne az offline helyeknek, hogy nem 8990.-ért kell vesztegetni őket. :D
A vadiúj Sony BD-k is már magyar borítóval jelennek meg hálistennek, a "21: Las Vegas Ostroma" óta. :D
0
2008. november 5., szerda 11:28
633
Jó hírek! :-)
0
2008. november 5., szerda 11:15
14599
A Joan Of Arc decemberben jön az FHE-nél (bár tudnám minek...), a Bondok is szintén decemberben az IC-től...
0
2008. november 5., szerda 11:12
633
Na meg ezek is jöhetnének, meg szerintem jönnek is, ha már van rajtuk szinkron és felirat! :-)