Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. november 5., szerda 0:26
Én a sima dvd kiadást megvétel után 3szor néztem vég. Ha majd a jövőben átállok BD-re ez is kötelező vétel lesz, a No Bull is megjelent BD-ben ha jól tudom. :))
0
2008. november 4., kedd 23:40
Azt nem tudom, de hogy jól fogok rajta szórakozni, az hétszentség. :)))
0
2008. november 4., kedd 23:17
De irigyellek, AC/DC igazi tiszta hangzással, hányszor fogod végignézni egyhuzamban?
0
2008. november 4., kedd 23:09
Live At Donington, a borítója szerint:

DD 5.1 (640 kbps)

PCM stereo

PCM 5.1 (48kHz/24bit)

A booklet-je azt írja, az eredeti többcsatornás masterekről keverték a hangot, így olyan rossz azért nem lehet. :)))
0
2008. november 4., kedd 22:48
OFF

Nézegetem azokat is, még korántsincs eldöntve a téma. :)))

ON
0
2008. november 4., kedd 22:47
OFF

Tudom, ez egy másik topikba való, de én inkább plazma-hívő vagyok. Szerintem januárig még Te is gondold át a döntésedet. :)

ON
0
2008. november 4., kedd 22:47
Még annyit a témához, hogy ezek a zenei BD-k, amik eredetileg nem HD-ben lettek felvéve, azoknál csodát nem szabad várni a képtől...

DVD-n is van koncert, ami érdekesen néz ki:

Bruce Springsteen & The E Street Band: Live At Hammersmith Odeon, 1975

Na, ennek igencsak gyalázatos a képe, dehát archív felvétel, így nem is vártam tőle hiper-szuper csilli-villi képet. A csalódás elmaradt, a gyenge kép inkább patinássá tette a 33 évvel ezelőtti eseményt. :)))
0
2008. november 4., kedd 22:45
Nekem meg az lenne a kérdésem hogy mit is várunk egy zenei BD-től? HD hangminőséget? Én egy Queen koncert BD-vel szemezgetek, De mit várhatok tőle, ha még nincs rendes HD erősítőm. Egy 80-as években felvett koncert képe szerintem nem olyan nagy szám lehet BD-n... Meg egy koncertnél nem a képminőség a legfontosabb szempont...

Milyen hagok vannak pl. az általak említett AC/DC korongokon?
0
2008. november 4., kedd 22:42
Ha látom, szerintem az is polclakóvá lesz téve, főleg mert a DVD kiadása csak letterbox képű...
0
2008. november 4., kedd 22:41
Ja, meg normálisan majd csak január környékén fogom tudni megnézni, akkorra lesz LCD is, természetesen full HD-s. :)))

Egyébként azért újítottam be pont ezt BD-n, mert engem a DVD képszaggatása kicsit zavar (ami a 24/25 fps konverzió miatt van, koncertet nagyon nem nyerő begyorsítani, így nem is tették, de kissé meglátszik, a BD meg natív 24 fps-sel van transzferálva, 1080p-ben).

Azért köszi mindenkinek a gratulát!
0
2008. november 4., kedd 22:40
Viszont most kihoztak egy másik AC/DC koncertfilmet is ("NO BULL"), ugyanezen az áron. Én meg arról szeretném megtudni, hogy milyen - már ha valaki találkozott már vele a lejátszójában.

Egyben kíváncsi lennék, vajon a zenei BD-k, amelyek ott figyelnek egy-két nagy elektronikai áruház polcain, miért nem kaphatók az Xpress-en?
0
2008. november 4., kedd 22:36
Azt tudom, hogy nem egy etalon a képminősége, megvan a normál DVD is belőle, így tudom, mit várjak. :)))
0
2008. november 4., kedd 22:35
Nem akarlak előre elkeseríteni, csak meg akarlak óvni egy kisebb csalódástól... Nekem ez a lemez megvan, és hát mit mondjak... képminőség tekintetében nem egy etalon. Erősen látszódik, hogy régebben forgatták, és így már az eredeti filmkópia is nagyon sok képzajt tartalmazott a sötétebb jeleneteknél. Ezen a BD-transzfer sem tudott segíteni.

Szóval ha holnap beteszed a lejátszóba, és kicsit csalódni fogsz, akkor ne döntsd el végleg, hogy a BD nem éri meg az árát. Nagyon sok brilliáns képminőségű lemez van - ez pont nem az. De erről nem a Blu-ray technológia tehet.

Ettől függetlenül, ha szereted az AC/DC-t (és hát nyilván ezért vetted meg Te is), akkor azért elég jól elszórakoztat majd. :)

Szóval összességében én is gratulálok! ;)
0
2008. november 4., kedd 22:24
Gratula!!!!!
0
2008. november 4., kedd 22:16
Hát, ma kora este a kosaramban landolt életem első Blu-ray lemeze, igaz kissé más stílusban, mint amire számítottam:

AC/DC: Live At Donington

Miután tegnap óta drasztikus árcsökkenésen esett át a kiadvány (8190.-ről 5990.-re zuhant), és remélhetőleg pénteken lesz hozzá lejátszó is, aminek kipróbálásához azért nem árt, ha van lemez, így megtörtént az "aktus". :DDD

Mindezen írás az örülős topikban is elférne. :)))
0
2008. november 4., kedd 21:52
Nagyon szép, de tényleg nem itt van a helye. Igen tudjuk, hogy a PS3 játékok BD-n vannak, de ez a PS3 tulajokon kívül valóban senkit sem érdekel. A PC/XBOX/Wii játékok DVD-n vannak, mégsincs helyük a DVD gyűtjeményem topicban.
0
2008. november 4., kedd 20:08
Ez durvaszép :) Gratz!

Én pc-n tolom, és bár a korábbi Fallout-okkal nincs sok közös történelmem, de ez iszonyatosan bejövős. A posztapokaliptikus-hangulat 5 perc után elkapott, a karaktergenerálás és a tutorial pálya pedig színtiszta zsenialitás... De nem szólok többet, majd felfedezed a játék komplex világát magad :)

Dead Space-t is végig toltam PC-n, lop az az Aliens-ből, az Event Horizonból és a The Thing-ből is, de remekül keveri a dolgokat, egyedül amiatt fájt a szívem, hogy para az nincs benne, csak olcsó ijesztegetés, amit már a Doom 3 óta rühellek... Ennek ellenére nagyon szívonalas kis játék, szép grafikával, érdekes és újszerű megoldásokkal meg jó kis előzmény animével és képregényekkel.
0
2008. november 4., kedd 19:13
igaz.  annyira nem ismerem azt a játékot, annyit tudok róla h. akad benne némi event horizon is. éppen ezért nem játszom horror játékokkal, anno a silent hill 2 is sok volt. :)

fallout régi kedvenc, most rakom fel éppen, kiváncsi vagyok milyen lett.

azt bánom h. a survival edition-t nem sikerült bezsákolni, csak a******-on volt, és onnan nem szállítanak, kb. előrendelésben elfogyott, ebay-en 300 $ alatt nem is kapsz  már. viszont a pip boy bobble-head nem volt szarrá törve, meglepett a posta :)
0
2008. november 4., kedd 17:49
nem fáj, csak van konzol- és játéktopik is. amúgy nagyon cool. :) én most DEAD SPACE-re vagyok ráállva, habár lehet, hogy elvisz a szívem, ha leülök elé. :)
0
2008. november 4., kedd 16:37
ma érkezett:

bár nem teljesen film, de mivel a ps3-at szereti és BD felirat  van a lemezeken gondoltam ide teszem. ha valakinek fájna, jelezze :)

mindekinek grat az újakhoz!

jama nálad kéthetente van karácsony? :)

0
2008. november 4., kedd 14:36
a legelső, 60GB-os verzió. most már másfél éve nyüstölöm és - kop, kop, kop - semmi gondom nincs vele. a firmware folyamatosan frissül, minden lemezzel (ami régiókód-független, illetve b régiós) megbirkózik, méghozzá szupergyorsan, jelenleg számomra 2.0-ás profile-lal rendelkező lejátszókkal egyenértékű, csak gyorsabb. :)
0
2008. november 4., kedd 12:38
Jól mutatnak nagyon , lassan én is kezdek átállni BD-re. Jama ha jól emlékszem te ps3-t használsz lejátszónak. Melyik változat van belőle ?

Az olvasófejed hogy bírja a gyűrődést ? Nem tapasztaltál eddig semmi féle hibát ?

Ha rosszul emlékszem tárgytalan a kérdés :)
0
2008. november 4., kedd 12:19
a karácsonyt megelőző utolsó-előtti adag. (magyarul még egy lesz idén, de jóval szerényebb :)

0
2008. november 4., kedd 10:05
mi sem egyszerűbb, csak kérd kölcsön derceto időgépét és már be is zsákolhatod. :)
0
2008. november 4., kedd 10:03
emésztea.....viccet félretéve, gratula hozzá! egyszer talán hozzám is eljut ilyen formában.
0