Új cuccok:

Rudy
Minden idők egyik legjobb filmje jobb formában van mint valaha, ehhez nem fér kétség. A transzfernek azért akadnak hibái bőven (15 éves filmről van szó), de összességében nagyon elégedett vagyok vele. A hangon szintén érződik a kor, erős közepes (truehd). Extra gyanánt pár doksi van, de a lemez bd-live-os, így remélem, hogy a későbbiekben lesznek még hozzá cuccok.
Rajongóknak kötelező. 7/10
Redbelt
David Mamet filmje az idei év egyik gyöngyszeme, aki még nem ismeri az sürgősen pótolja a hiányosságát. A kép részletgazdagságára és színeire nem lehet panasz. Nagyon naturalisztikus, élmény nézni. Erősen dialógus-központú a film, így nem fogja senki demo lemezként használni, de egy rossz szavam sincs a hangra (az első pár perc például nagyon kemény, aki látta tudja miről beszélek). Temérdek extra van (HD), akit hozzám hasonlóan érdekel a harcművészet az imádni fogja őket. Természetesen ez is bd-live-val ellátott korong, így az extratartalom talán még bővülni is fog.
Kiváló film, kiváló kiadásban. 10/10
The Mist
Kicsit zabos vagyok, ugyanis ez a második törött tokkal érkező filmem és mivel duplalemezes, így nem éppen egyszerű másik tokot szerválni hozzá..na de a bd-ről pár szó: A külföldi tesztekben sokat fikázott színes változat szerintem kifejezetten jóra sikeredett. Egyedüli negatívumként a helyenként kissé túlvezérelt színneket tudnám felhozni, de engem különösebben nem zavart a dolog. A black and white verziót viszont semmi panasz nem érheti, kristálytiszta, nincs zöldes hatás, fantasztikus élmény. Bárcsak így láthattam volna első alkalommal is a filmet...
A film alapvetően párbeszédekre épül, azért szerencsére akad pár olyan jelenet ahol dolgozik a rendszer rendesen (ezen belül is hol jobban, hol pedig kevésbé), tökéletes hangulatot teremtve a filmhez.
Extrák terén sem okoz csalódást a korong, minden hd-ben van, az audiokommentár pedig fantasztikus, frank darabontot élmény hallgatni.
Pazar bd, csak ne lenne törött a tokja:) 9/10
The Proposition
A film, amit egyszerűen bűn SD felbontásban nézni. Annyi, de annyi gyönyörű kép, jelenet van ebben a 100 perces csodában, hogy az valami elképesztő. A borostás, megfáradt arcok látványa; az ausztrál sivatag forrósága, sárgás képi világa; a tökéletes éjszakai/hajnali jelenetek a mély feketékkel együtt olyan HD élmény adnak amit szavakkal nehéz leírni. Brilliáns.
A hangminőség nem érdemel ekkora ömlengést, azért összességében nagyon rendben van. Ray Winstone hangja egyszerűen brutális, odaver minden hangeffektnek:)) (truehd, dts)
Az extrák jónak és érdekesnek tűnnek, egyetlen hibájuk, hogy SD-ben vannak (a trailert kivéve).
Minden gyűjteményben ott a helye a filmnek, remek bd. 9/10
Walk Hard
Közepes transzfer mellé nagyon jó hangminőség társul (a dalok nagyon jól szólnak). Az amerikai változathoz képest kevés extra jár (HD), de ami van az legalább nagyon szórakoztató:) Aki bírja a filmet az nem bánja meg ha beszerzi a kiadványt. 7/10