Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. augusztus 7., csütörtök 20:48
júliusi termés:

0
2008. augusztus 7., csütörtök 18:59
Német amazonról tudsz rendelni.
0
2008. augusztus 7., csütörtök 18:33
Az egyik bd-m viseletesen érkezett meg. Honnan tudok beszerezni tokot?
0
2008. augusztus 1., péntek 18:16
tudom láttam a linket is, de annak ellenére is furcsának tartottam h. fox-os létére RF lesz a lemez.

mióta megszívtam a bank job bd-vel inkább várok míg ténylegesen megjelennek a filmek mint, hogy feleslegesen kiszórjam a pénzt az ablakon.

köszi
0
2008. augusztus 1., péntek 16:15
Remélem ez azt vetíti elő, hogy megjött végre a Fox esze. :)
0
2008. augusztus 1., péntek 15:39
A liesinc oldalon mindegyik film mellett ott van, hogy milyen forrásból származik az információ, többnyire linkkel együtt. A Prison Break esetében a MovieTyme oldalra mutat a link, akik maguk tesztelték a lemezt, és állításuk szerint régiófüggetlen.

http://movietyme.blogspot.com/2008/07/prison-break-season-3-region-free.html
0
2008. augusztus 1., péntek 15:17
a http://bluray.liesinc.net/ információi mennyire megbízhatóak?

azért kérdezem, mivel az augusztus 12-én megjelenő Prison Break Season 3 BD-t régió mentesnek tünteti fel, annak ellenére hogy Fox-os kiadvány. mit gondoltok erről?

köszi
0
2008. augusztus 1., péntek 0:01
Az első Patlabor (a patrol + labor szavak összevonásából) film 1989-es, a második 1993-as. Gyakorlatilag ugyanazok az alkotók készítették mindkettőt, akik a Ghost in the Shell-t is összehozták (ami 1995-ben lett bemutatva). Azaz a Production I.G. égisze alatt rendezte Oshii Mamoru, Ito Kazunori írta a forgatókönyveket, Kawai Kenji szerezte a zenéket, és még lehetne hosszasan sorolni a neveket (az Avalonnál ugyanígy). Ha valaki a GitS-hez hasononló stílusú filmet keres, ezeknél közelebbit nem nagyon talál. Az, hogy robotok vannak benne, ne riasszon el senkit, itt minimális szerepet kapnak. A harmadik rész 2001-ben készült, de már a Madhouse produkciójában, más stábbal, így stílusában is valamelyest eltér.

A filmeken kívül persze van egy eredeti manga, egy videón megjelent 7-részes OVA 1988-ból, egy 47-részes tévésorozat amit 1989-90 között sugároztak, és egy szintén videón kiadott 16-részes OVA, ami 1990-92 között jelent meg. Ezek elég lazán függnek össze, a filmek önmagukban is érthetőek, élvezhetőek.
0
2008. július 31., csütörtök 23:57
A régiókód dolog miatt irigyellek, nekem megkeseríti az életemet rendesen...

Ilyen forgalmazási furcsaságok egyébként azért fordultak elő, mert akadt jópár film ami az eu-ban hd dvd-t támogató kiadó tulajdonában volt. Szóval ezek a bd meg hd dvd exkluzív dumák csak az usára vonatkoztak. :)
0
2008. július 31., csütörtök 23:25
Én már azon is kiakadtam hogy Európában HD DVD-n megjelentek olyan filmek, amik elvileg Sony és Fox Blu-ray exkluzívok voltak.Pld:Resident Evil sorozat,Fantasztikus négyes,Csontember ill. Ghost rider is jelent meg ezen a médiumon.

A fene se érti ezeket a jogi meg forgalmazási dolgokat.:(
0
2008. július 31., csütörtök 23:22
Erre találták ki a multi lejátszókat.;)

Mivel én PC alapú házimozival rendelkezek ,így nekem jelenleg édesmindegy ,Blu-ray vagy HD DVD korong-e amin a kedvenc filmjeimet nézegetem.Régiókódolás hasonlóképpen.

Amúgy úgy tudom a Serenity és a 2 Bourne film még ezidáig nem jelentek meg Blu-rayen.Persze idővel biztos meg fognak.De HD-ben jelenleg úgyis csak HD DVD-n tudom nézni őket.Meg jön még majd az amazonról 2 filmem ugyanezen a formátumon (Dune,The Thing).Utóbbit ugyan kiadják BD-n ősszel de későn vettem észre és már megrendeltem.Mindegy...:)

Egyébként köszi a gratulációt és csak nehogy azt hidd HD DVD mániás vagyok ,van már 3 Blu-ray korongom is (Dracula,Final Fantasy,Hellboy).

u.i.

Amúgy nem vagyok én annyira biztos abban hogy annyira elterjedt lesz ez a Blu-ray dolog...láttam már jó formátumokat eltűnni a süllyesztőben (BETAMAX(pedig az is Sony volt),LASERDISC).Majd idővel meglátjuk.
0
2008. július 31., csütörtök 23:19
A HD-DVD-re úgy hallottam hogy a kínai kormány rátette a kezét és feléleszti valamilyen más néven. Nem vagyok egy összeesküvés elmélet gyártó valaki de szerintem így akarják cenzúrázni hogy kínában milyen filmek jelenjenek meg.
0
2008. július 31., csütörtök 23:10
5 év múlva szerintem még erősen sanszos, hogy nem. A hd dvd viszont már most az. :)

De ne érts félre, nem állt szándékomban kötekedni, csak furcsállottam, hogy valaki vesz még hd dvd-ket.

Anno engem is csábított kicsit a piros oldal, mert sok kedvencem a universal kezében volt/van és fájt a szívem a értük. De miután eldőlt a csata megörültem, hiszen úgyis jönnek hamarosan az egykori hd dvd exkluzív cuccok bd-n is és nem kellett feleslegesen beruháznom egy másik lejátszóra.

Ja, a filmjeid pedig tényleg jók. :)

0
2008. július 31., csütörtök 22:02
Miért szerinted a BD nem lesz halott 5 év múlva ? Ilyen alapon semmit ne vegyünk.:)

Amúgy én nem formátumok szerint vásárolok,ugyanis még mindíg filmgyűjtő volnék,vagy mifene.;)

Ettől eltekintve szerintem elég jó filmeket sikerült most HD-ben begyűjtenem.
0
2008. július 31., csütörtök 21:43
Á, halott formátum nem pálya. ;)
0
2008. július 31., csütörtök 21:30
Why not ? :)

Talán mert alig került az 5 film 10k-nál többe ? ;)

Amúgy már tesztelgetem őket és semmivel sem rosszabbak a BD lemezeknél...

0
2008. július 31., csütörtök 21:19
HD DVD? Why?
0
2008. július 31., csütörtök 20:10
Mai vételek (mindegyik HD DVD formátum,egyiken sincs magyar vonatkozás):

Bourne rejtély

Bourne csapda

300

Tim Burton:Halott menyasszony

Serenity
0
2008. július 31., csütörtök 20:01
Csak mert ránézek bármelyik borítóra és elhiszem, hogy 2-3 évesnél nem lehet idősebb.
0
2008. július 31., csütörtök 20:00
Szia!

Én teljesen járatlan vagyok anime ügyben. A PAtlabor milyen idős film?
0
2008. július 31., csütörtök 18:06
Köszönöm! A SAC doboznak inkább a "ronda és finom" jelzőt adnám. :)
0
2008. július 31., csütörtök 15:51
Gyönyörűek az animéid.
0
2008. július 30., szerda 23:36
Sajnos nincs, egyelőre örüljünk, hogy a Universal is elkezdett végre Blu-ray-eket kiadni.
0
2008. július 30., szerda 22:34
Magyar vonatkozás gondolom egyiken sincs,ugye?
0
2008. július 30., szerda 20:40
Ma érkeztek az első Universal-os megjelenések, egy nagyon szép papírtok kíséretében.

0