Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. július 30., szerda 16:31
Friss Honneamise (Bandai Visual) szerzemények Japánból:

Patlabor The Movie

Patlabor The Movie 2

Korukhoz képest gyönyörűen felújított 1080p kép, remixelt Dolby TrueHD 5.1 és sztereó PCM japán hang, angol felirat, néhány előzetes

WXIII - Patlabor The Movie 3

1080p kép, Dolby TrueHD 5.1 és sztereó PCM japán hang, angol felirat, néhány előzetes

Avalon

Szép 1080p kép, bár ezt a sok szűrő miatt nehéz megítélni, mindenesetre az eddigi DVD változatokat magasan veri. Lengyel Dolby TrueHD 6.1 és sztereó PCM lengyel, japán DD EX hang, angol, japán felirat, néhány előzetes

Ghost in the Shell Stand Alone Complex TRILOGY BOX

A sorozat eddigi két évadát összefoglaló The Laughing Man és az Individual Eleven csak 1080i képpel rendelkezik, és sorozat lévén a karakterek rajzolata itt-ott elnagyolt, a Solid State Society viszont pompázatos 1080p-ben. Ütős japán és angol TrueHD 5.1 (a borító szerint "TreuHD"), angol felirat, bónusz BD lemez extrákkal és vadiúj Tachikomana hibi epizódokkal, vaskos SSS concept art book

Mindegyik kiadványhoz 24 oldalas, színes booklet is jár. Meg Dolby TrueHD előzetes :). Ami még érdekes, az a tokok: vastagabb, mint a nálunk és Amerikában ismert "vékony" BD tok, de vékonyabb, mint a DVD-tok vastagságú, Angliában elterjedt változat. Nekem bejön, szerintem ennek a verziónak a legjobban eltaláltak az arányai:

Beowulf (UK) - Avalon - Innocence
0
2008. július 28., hétfő 23:03
Új cuccok:

Ratatouille

Az egyik legfullosabb bd ami jelenleg kapható, tökéletes kiadvány. A kép, a hang, az extrák mind fantasztikusak. Ráadásul nagyon pofás slipcase is jár hozzá. Minden bd gyűjteményben ott a helye. 10/10

Men in Black

Hasonlóan tudok nyilatkozni róla, mint a Ratatouille-ról. A kép persze nem demo minőség, de 97es filmhez képest baromi jó. Örömteli, hogy az angol TrueHD hang mellett a klasszikus szinkront is megtaláljuk. Rengeteg extra, köztük interaktív, akár netről is játsható játék, illetve BD Live hozzáférés (nekem sehogy sem sikerült működésre bírnom). 10/10

Lady Vengeance

Mivel a Tartan USA mellett a UK részleg is bezárta kapuit, így az augusztusra tervezett angol megjelenés elmarad...:( kénytelen voltam tehát németországból beszerezni a bd-t. Extra nuku, a menü sem nagy cucc, de a kép valami fantasztikus, kevés jobbat láttam eddig. A hangra  sem lehet panasz (DTS HD MA), ahol adódik lehetőség, ott odaver rendesen. Ja, a borító pedig gyönyörű. 9,5/10

Oldboy

A Tartanos kiadás ugyan megvan már egy ideje, de mivel a kedvenc filmemről van szó, nem hagyhattam ki a német bd-t sem. A Tartan-os MPEG-4essel szemben itt VC-1 transzfer található a korongon, nem tudtam felfedezni érdemleges különbséget. A kép megítélése jelen bd esetében tehát továbbra is erősen szubjektív, szerintem zseniális, de előfordulhat, hogy valaki rossul lesz tőle. A hang az angol változat DTS HD MA 7.1ével szemben "csak" 5.1es DTS HD MA, de ez is kifogástalan. Extra itt sincs, a menü csak színében különbözik a Lady-től, a borító pedig veri a Tartanos verzióét. 9,5/10

Anger Management

A transzferben kellemesen csalódtam: Roppant éles, gyakorlatilag zajmentes és gyönyörű színekkel operál. Az angol True HD hang mellett szinkront is kaptunk, hatalmas plusz pont érte. Extra van korrekt mennyiségben (SD). 9/10
0
2008. július 26., szombat 0:26
Megnéztem, Ausztráliában magyar szinkronnal kapható. De szerintem drága.
0
2008. július 26., szombat 0:21
Valaki pedig megrendelte Az Amazonas kincse Blu-rayt, ami itthon is megkapható.

Nem tudná valaki megmondani, hogy hol lehetne megrendelni?

Esetleg egy orosz oldalt ismertek, ahol angol szöveg is van, hogy meglehessen érteni?
0
2008. július 26., szombat 0:19
Ha tudsz előre utalni, akkor nem gond (nincs ennyi pénz a számlámon)
0
2008. július 26., szombat 0:12
- Stealth

- First Knight

-The Bone Collectore

-XXX

-The 6th Day

-Final Fantasy

Valaki megtudja nekem rendelni:

http://www.thehut.com/hut/thehut/blu-ray/inspiration/2-for-18-blu-ray.list?pageNumber=1
0
2008. július 26., szombat 0:02
megpróbálom. köszi.
0
2008. július 26., szombat 0:00
ez igy nem hiszem. nézd meg milyen nyelvek vannak az itthoni kiadáson és azokban az országokban keresgélj.
0
2008. július 25., péntek 23:51
Tehát, akkor amit nálunk lehet kapni azt sehol máshol?
0
2008. július 25., péntek 23:45
Igen, az angol Welcome to the Jungle BR-en valóban nem vagyunk rajta, miként pl. az 50 első randi-n se. Az okát nem tudom.
0
2008. július 25., péntek 23:41
Oké, megnéztem és látom, hogy nincs. De, akkor a nálunk megjelenő kiadványon miért van?
0
2008. július 25., péntek 23:30
Jó, csak mert a zavvis lapon nem jelzi.

Kérdés: Szerinted az Amazonas kincse blu-ray-en van magyar szinkron?
0
2008. július 25., péntek 23:21
De a holland tesztek is jelzik a magyar szinkront és feliratot is:

http://www.dvdinfo.be/bespreking.php?id=4275

http://www.dvd-home.nl/review/brhd/firstkBD.htm

http://www.dvd.nl//reviews.php?reviewid=3453
0
2008. július 25., péntek 23:10
Innen:

http://www.dvdactive.com/reviews/dvd/first-knight2.html
0
2008. július 25., péntek 23:05
Azt honnan veszed, hogy a First Knight-en van magyar vonatkozás?

Sehol sem jelzik.
0
2008. július 25., péntek 22:45
"A" régiós Bank Job bd még mindig keresi új gazdáját, 3500-ért.
0
2008. július 25., péntek 22:33
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2008. július 25., péntek 20:40

1 hónap termése.
0
2008. július 24., csütörtök 10:50
Hát, ha csak ennyi, akkor nem tudom még mindig felfogni miért kerülnek majd kétszer annyiba, mint akárhol külföldön. Először azt hittem a borító magyar nyelvű, mint a DVD-ké, így azzal is volt kis munka, de még akkor is sok lenne. Köszi.
0
2008. július 24., csütörtök 10:46
A www.sendit.com se rossz.
0
2008. július 23., szerda 20:20
Két hete kaptam meg az angol Amazontól a Close Encounters... BD-t. Noha a honlapon hagyományos doboz látható, meglepetésemre díszdobozos volt. Nem tudom, véletlen-e, vagy mind ilyen, de talán Neked is szerencséd lesz...
0
2008. július 23., szerda 20:10
Az amerikai Hellboy-on van magyar felirat.

Magyar vonatkozású filmekért az angoloknál kell nézelődni, akadnak szinkronos filmek is.

Én a dvdcompare-t és ezt a topikot vettem alapul, ha a magyar vonatkozás kérdéses volt, eddig mindig szerencsém volt, és megtaláltam a filmet, ami érdekelt :)
0
2008. július 23., szerda 19:59
Valaki lenne olyan szíves és kisegítene, hogy hol lehet megtudni, hogy kint magyar vonatkozású filmeket hol lehet venni?

Arra lennék még kíváncsi, hogy mely Sony-s filmeken (amik amazonon is kaphatóak) vannak magyar vonatkozások (szinkron vagy felirat mindegy)?

Úgy tudom, hogy a Hellboyon nincsen kint Angliában magyar felirat, de akkor hol lehet beszerezni a magyar feliratosan?

Szeretnék egy Harmadik típusú találkozásokat is rendelni, de abból ha jól tudom van díszdobozos is. A most 13 fontos változat az díszdobozos az amazonon?

Az augusztusban megjelenő Sólyóm végveszélybent és a Nap könnyeit szinkronnal honnan lehet majd megrendelni? Mert az angolok nem kapják meg újra (értelemszerűen).

Sajnos a dvdcompare nem pontos e téren!

Várnám a gyors válaszokat és előre is köszönöm! :-) Remélem tudtok Nekem segíteni.
0
2008. július 23., szerda 18:04
Szerencsére nincs.
0
2008. július 23., szerda 16:04
A "PAPRIKA" magyar szó! XD
0