Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. június 12., csütörtök 17:24
1200 Korona postaköltségestől, ami kb 9600 Ft.

A CotGF amerikai, tehát "A" régiós :-)
0
2008. június 12., csütörtök 15:05
kb. mennyit fizettél érte?

a golden flover milyen régiós? és ha B-s, akkor honnan van? :)
0
2008. június 12., csütörtök 14:03
Ma megérkezett az első 20th Century Fox Blu-ray lemez, amely magyar vonatkozást is tartalmaz. Északi szomszédaink láthatóan már azt is meg tudják oldani, hogy a borító is "szinkronizált" legyen, amíg itthon még a lemezek forgalmazásáról sincs szó :S

Amik érkeztek:

Aliens vs. Predator: Requiem (Extended Combat Edititon): angol DTS-HD Master Audio 5.1, magyar Dolby Digital 5.1, magyar felirat.

The Curse of the Golden Flower: kínai PCM 5.1, angol felirat.

Underworld (Unrated): angol PCM 5.1, angol felirat.

The Fifth Element (Remastered): angol PCM 5.1, angol Dolby TrueHD, angol felirat.

0
2008. június 2., hétfő 23:05
A negyedik rész egyedül jamának nem jött be, nyugi... :)))
0
2008. június 2., hétfő 22:58
Szerintem már így is pofátlanul olcsón adja az Amazon. A Trilógia és a negyedik rész együtt átszámítva 11.000 Ft volt, postaköltségestől, mindenestől. Pedig friss, ropogós megjelenesékről beszélünk. Számomra döbbenetes, hogy milyen pofátlanul le akarnak bennünket rabolni a honi kiadásokkal... Mondjuk vigasztalhatjuk magunkat, hogy a környező országokban sem olcsóbb :S

Ami pedig magát a negyed részt illeti: én imádom :D
0
2008. június 2., hétfő 22:52
bár az új filmet kifejezetten rossznak tartom, de nosztalgia értéke és több helye magasztalt kvalitásai miatt valszeg be fogom szerezni. majd ha akciós lesz. :)

jelenleg annak örvendezek, hogy végre teljes a die hard szériám. :)
0
2008. június 2., hétfő 22:49
Olvastam én is a HD Digest értékelését, és bizony mind a négy filmmel kapcsolatban (már ami a technikai kivitelt illeti) egyet kell értsek velük. Az első rész képe közepes minőségű (3/5), a második és harmadik pedig közepesnél jobb (4/5). Én azért nem szoktam elfelejteni, hogy itt húsz éves vagy régebbi mozikról beszélünk. Személy szerint nem házimozi prezentációra vettem meg a trilógiát, mert abban látatlanban biztos voltam, hogy kb. erre számíthatok, anélkül, hogy elolvastam volna bármilyen review-t. A Rambo filmek esetében nálam nagyon magas volt a "nosztalgia-faktor" :)

Ami az új, negyedik részt illeti, arra viszont nincs jobb szó technikai értelemben, mint, hogy igazi demo-anyag. Kép és hang egyaránt 5/5.
0
2008. június 2., hétfő 22:40
simán. :)
0
2008. június 2., hétfő 22:39
lucast ismerve elég kicsi az esélye annak, hogy az indy filmek idén megjelenjenek bd-n. szerintem minimum 2-3 év...
0
2008. június 2., hétfő 22:37
Kösz! A filmek most már megállíthatalanul (természetesen elsősorban az USA-ban), egyre nagyobb számban jelennek meg Blu-ray korongon. Klasszikusok és új flick-kek egyaránt. Én, személy szerint nem bánom, hogy az általad írt filmek még nem jöttek ki a DVD-t leváltó formátumon, hiszen már szinte így is lehetetlenség megvenni azokat amiket szeretnék. Az új Indiana Jones film megjelenése BD-n, különböző hírforrások egybeeső véleménye szerint az idei ünnepekre lesz tehető, amikor véleményem szerint jön majd vele az eredeti trilógia is, csakúgy, mint pl. most a Rambo esetében. Egyébként én mindig azzal vígasztalom magam az általad kérdezett filmek (meg a saját wish-list-emmel kapcsolatban), hogy >annyi eszméletlen jó disc jön ki hétről hétre, milyen jó, hogy van mivel kibírnom, amíg AZOK meg nem jelennek< ;-)

A magyar kiadású Rambo DVD és az amerikai Rambo BD kiadása a minőségi faktoron túl is jelentős. Van 6 kisfilm, törölt jelenetek, kép-a-képben kommentár Stallonéval (Profil 1.1), MoLog(BD Live funkció azaz Profil 2.0), Lionsgate előzetesek, Rambo trilógia előzetesek. Digitális copy hordozható lejátszókra, külön lemezen. Nem utolsósorban az összes extra HD felbontásban található a korongon.
0
2008. június 2., hétfő 22:08
Azt mondod? Jó, akkor némi finomítás után lövöm is. :)
0
2008. június 2., hétfő 20:53
Jól néz ki nagyon ez a Rambo doboz. Hogy lehet hogy a Blu-Ray-ek borítóját mindig sikerül látványosabbra megcsinálni mint a DVD-két? :)
0
2008. június 2., hétfő 20:38
ezt a reviewt fellöhetéd a tudodhová is. :)
0
2008. június 2., hétfő 20:33
Ma érkezett:

I m a Cyborg

Óriási öröm, hogy kedvenc rendezőmnek már 2 filmje (igazából 3, de a Lady V. német kiadása fabatkát sem ér. Sebaj, augusztusban úgyis kiadja a Tartan) is megjelent bd-n és a gyűjteményemben tudhatom őket.

Park Chan-wook filmjei mindig hatalmas vizuális élményt nyújtanak. Míg az Oldboy a maga piszkos, remegő, életlen képi világával varázsol el bd-n úgy az I m a Cyborg pont ellenkezőleg: kristálytiszta, tűéles képpel operál. A film hangulatához tökéletesen illeszkedő élénk színek hd-ben varázslatos élményt nyújtanak. Képzaj illetve egyéb képi hiba nincs, úgyhogy tényleg a tökéletes a legjobb szó rá.

Bár nem semmi, hogy DTS HD és Dolby TrueHD track is van a korongon, egyik hangsáv sem kiemelkedően jó (a DTS azért picit jobban szól).

Extra gyanánt trailereket, így készültet, music videot és 1 exkluzív interjút találhatunk a rendezővel, sd-ben. 9,5/10
0
2008. június 2., hétfő 18:51
Diablo69 gratula a Rambo sorozathoz. Nagyon ütős. Ilyenkor kérdezem én hol késik a többi nagyágyú. Már lassan az összes nagy sikerfilmet kiadják de a Star Wars az Indiana és a Bond filmeknek se híre se hamva. Én elhiszem hogy kivárják míg megfelelő mennyiségű lejátszót eladnak de akkor is. Mikorra várhatók a klasszikusok? Egyébként van valami eltérés a Rambo DVD és Blu ray kiadása között? Itt az extrákra gondolok nem a kép és hangminőségre:-) Egyébként aki vesz Blu ray filmet és ha nem nagy gond leírhatná a lemez tartalmát nagy vonalakban.
0
2008. június 2., hétfő 15:46
National Treasure 2. Book of Secrets - Nagyszerű kép- és hangminőség, és érdekes mód a főmenű valami iszonyú hanghibát ad (na, már várom a magyarázatokat), de maga a film, és az extrák tökéletesen szólnak.

100%. Sajnos a filmben legalább  10-szer annyi ötlet van, mint az Indiana Jones legújabb részében, bár jobban másolta volna vissza Indy azokat, akik 20 éven át őt másolták...

Twister - A hang eszméletlen, a kép lehetne kicsit élesebb is, egy ilyen filmnél azért megnézném a porszemrészecskéket, ehelyett kissé tompa és életlen a transfer, de jobb, mint a DVD (még szép).

90%

0
2008. június 2., hétfő 15:42
Nekem is most érkezett meg ez a felhozatal :)
0
2008. június 2., hétfő 15:01
elég vegyesek a teszteredmények, már ami a régebbi epizódokat illeti: neked mi a tapasztalatod?
0
2008. június 2., hétfő 14:52
Képek a kiadványokról:

0
2008. június 2., hétfő 14:50
Miért tűntek el a funkció-ikonok a fórumról? :S

0
2008. június 2., hétfő 14:49
Ma érkeztek: Rambo trilogy és Rambo

0
2008. május 23., péntek 18:09
Köszi! Természetesen DTS-HD MA van rajta, véletlenül elírtam. Sorry:)

Ja és neked is grat a filmekhez!
0
2008. május 23., péntek 11:43
Grat hozzájuk! A Predatoron nem DTS-HD MA van véletlenúl?

Nekem ez jött a "kék fénytől":)

0
2008. május 22., csütörtök 21:48
Új cuccok:

PREDATOR

A kép a korábbi dvd változatokhoz képest jelentős mértékben javult, szép munkát végzett a Fox. Bár a kópia korából adódóan néha akadnak gondjai a képnek, azért kellően éles ahhoz, hogy elégedett mosolyt varázsoljon az arcokra. A hangon is érezhető, hogy a film 20 éves de akadnak azért kifejezetten erős pillanatai is. (Dolby TrueHD 5.1) 8/10

GOOD LUCK CHUCK

Friss film, így ahogy várható volt szinte hibátlan a kép és a hang is teljesen jól muzsikál (Dolby TrueHD 5.1 illetve DD 5.1 szinkron). Extra van bőven, többségében jópofák, stílusukban passzolnak a filmhez. :) 9/10
0
2008. május 6., kedd 14:36
Ma érkeztek:
- First Knight (angol Dolby TrueHD 5.1, magyar DD 5.1, magyar felirat)
- Pan s Labyrinth (spanyol DTS HD MA 7.1, angol felirat)
- War (angol PCM 7.1, angol felirat)
- The Departed (angol PCM 5.1, angol felirat)

0