Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. április 6., vasárnap 21:04
Ez nagyon szép kiadás! :)

0
2008. április 6., vasárnap 20:54
Nincs se angol felirat, se angol hang. De ez nem túl meglepő, a japán kiadású DVD-kre nem jellemző egyik sem. Elvégre a japán piacra készülnek.
0
2008. április 6., vasárnap 19:07

aztakurva!!! hogyhogy nincs angol felirat? akkor csak japán hang? vagy angol hang is van?
0
2008. április 6., vasárnap 14:44
4 új BD-vel gyarapodott a gyűjteményem:

63. Az 50 első randi (nekem meg az asszonynak bejött / kép: 7/10, hang 6/10)

64. Across the Universe (ennek nem találtam magyarított címet) (tetszett, de még meg kell néznem majd párszor / kép: 9/10, hang 9/10)

65. Gattaca (de unalmas film volt :S / kép: 9/10, hang 7/10)

66. Torta (már láttam korábban is, jó film / kép: 9/10, hang 9/10)

Képeket nem csináltam, nem olyan exkluzív címekről van szó.
0
2008. április 5., szombat 0:44
Eladó

Egy Death Sentence Blu Ray lemez.

Nincs rajta magyar vonatkozás.

Az angol megjelenés csak B régió.

Egyszer sem volt készülékbe, duplázás miatt eladó.

Ár – 5500 Ft

Érd – depechemode0808@yahoo.com

UI – bocs ha rossz helyre írtam
0
2008. április 4., péntek 23:48
rettenetesen csúnya. :) majd meglesem élőben is.
0
2008. április 4., péntek 23:31
Ha már Japánnál tartunk: nem akartam sokat költeni filmekre, így is tele volt a bőröndöm, meg aztán azt az Amazonról is tudok rendelni dögivel, inkább más jellegű emléktárgyakra vertem el sok-sok jent. Azért ezt mindenképpen be akartam szerezni:

Perfect Blu(e)-ray

A Paprika után egy újabb Satoshi Kon BD-vel gyarapodott a gyűjteményem. A hang japán TrueHD, szép tisztán szól, a DVD-nél sokkal. A kép a lehetőségekhez képest éles, kontrasztos és tiszta, csak folyton ide-oda mozog. Angol felirat nincs, extra egy darab kommentár (de legalább PCM-ben). 7/10

A csomagolás viszont impozáns, a doboz olyan, mintha hologramos lenne, de nem az, csak egy vékony, csíkosra festett fólia van a dobozon, amit ide-oda húzogatva változik a doboz képe. A könyben néhány kép és a teljes storyboard van.
0
2008. április 4., péntek 23:19
Japánban kétlem, ugyanis Japán A-régióba tartozik.
0
2008. április 4., péntek 19:31
május 1-jétől 2-t fizet, 3-at kap akció az ezydvd-n. semmi extra...egy vmit leszámítva: egyedül csak japánban és ausztráliában jelent meg B-régiós die hard 3. és ez is benne van az akcióban.
0
2008. április 1., kedd 12:27
Nem. Egész más témában. Akkor elküldöm a fremailes címedre is, bár most már nem nagyon aktuális. Egy meghívó.
0
2008. április 1., kedd 12:02
na hallod, egyáltalán nem rémlik, hogy kaptam volna tőled levelet mostanában, hacsak nem valami blu-ray témában.
0
2008. április 1., kedd 11:40
Az elmúlt két hétben.
0
2008. április 1., kedd 11:40
Nem ma. Egyáltalán.
0
2008. április 1., kedd 9:31
Mail ment
0
2008. április 1., kedd 9:01
ma nem kaptam tőled levelet, ha arra gondolsz.
0
2008. március 31., hétfő 22:00
Jamamura, megkaptad az e-mailemet?
0
2008. március 31., hétfő 15:33
sajna képet nem volt időm lőni róla, de ma befutott a postás a BEOWULF DC-vel. a kiadvány minden szempontból tökéletes, ami a digitális forrástól el is várható, ugyanakkor a 3D-élmény hiányát jó pár véres jelenet kárpótolja (pl. fejszétrágcsálás, kettétépés, majd  vérfürdő a fej fölé tartott felső torzóból, stb.). ennek fényében nem igazán értem a 12-es karikát a borítón. :)
0
2008. március 31., hétfő 2:54
Mail ment.
0
2008. március 31., hétfő 2:44
diablo, kazama: dobnátok egy e-mailt a címemre?
0
2008. március 26., szerda 10:17
Kihagytam pár filmet :)

Ratatouille, 2001: A Space Odyssey, Superman - The Movie, Superman Returns, Pirates of the Caribbean - Dead Man s Chest, POFTC - At World s End, Blade Runner - 5 Disc Complete Collector s Edition, Close Encounters of the Third Kind - 30th Anniversary Ultimate Edition, The Last Samurai, Rocky Balboa, Independence Day, Justice League - The New Frontier, Beowulf - Director s Cut, X-Men 3 - The Last Stand, Master and Commander, Cinderella Man, Bonnie and Clyde, 300, Hellboy (The Director s Cut)
0
2008. március 25., kedd 17:50
Legújabb blu-ray lemezeim Angliából és Amerikából. Eddigi gyűjteményem az alábbi filmekből áll:

Ratatouille, 2001: A Space Oedyssey, Superman - The Movie, Superman Returns, Prates of the Caribbean - Dead Man s Chest, POFTC - At World s End, Blade Runner - 5 Disc Complete Collector s Edition, Close Encounters of the Third Kind - 30th Anniversary Ultimate Edition, The Last Samurai, Rocky Balboa, Independence Day, Justice League - The New Frontier, Beowulf - Director s Cut, X-Men 3 - The Last Stand, Master and Commander, Cinderella Man
0
2008. március 20., csütörtök 20:23
Elhiszem, hogy viszket a tenyered a no country miatt, tényleg elképesztően jól sikerült a BD. It s definitely a must buy, friend-o! ;)

Az almost famous képét külföldi tesztekben/fórumokon sem dícsérik. Elképzelhető, hogy azért találom jónak mert nagyon kevés elvárásom volt az előzetes infok alapján.

Igen, a superbad 100%, hogy 2lemezes(Xpressről van). Én a filmet is bírom, de az extrák jelen esetben tényleg baromi szórakoztatóak, szóval szerintem megéri beszerezni.
0
2008. március 20., csütörtök 20:03
hű, viszket, nagyon viszket :), de megfogadtam, hogy ezeket a kiadványokat (i am legend, no country for old men) már csak odakinn fogom megvenni, addig a rendeléseket felfüggesztem. :)

az almost famous képében én kicsit csalódtam, elég szemetes, és az élesség gyakran az életszerűség rovására megy (azaz mesterségesen kontrasztos), ráadásul az én tévémen elég durván jelentkezik az a "rácsosság", ami régebbi filmek (és eddig leginkbább a paramount és egy-két fox bd) jellemzője volt.

szóval azt mondod, hogy a superbad nálunk is duplalemezes lett? a film nem túl jó, de az egylemezes verzió extráin jókat derültem, szóval hmmm... :)
0
2008. március 20., csütörtök 18:54
Új cuccok 2/2

I am Legend
Először is, remek dolog, hogy a lemezen megtalálhatjuk a film mozis illetve rendezői változatát is(utóbbi emeli ki a filmet a középszerből szerintem). A képminőséget sok külföldi fórumon szidják, meglátásom szerint alaptalanul. Gyönyörűek a kihalt várost ábrázoló távoli képek, kellően élesek, nincsenek túlvezérelve a színek és a képzaj is nagyon  mérsékelt. A hang 5.1-es Dolby TrueHD, kifogástalanul teszi dolgát. Az extrák nem érdektelenek, vegyesen vannak a lemezen HD illetve SD felbontásban. Warner bd, így klasszikus menü nincs, csak pop-up. 10/10

The Fountain
Aronofsky vizuális mesterműve nagyon jól fest HD-ben, de egy hangyányival gyengébben mint ahogy vártam. A kép lehetne kicsit élesebb, a színek élhetnének kicsit jobban, de azért a dvd-hez viszonyítva jelentős a fejlődés. Hangsávok terén nem kényeztet el a lemez, csupán DD 5.1-es hangsáv van. Szépen szól, deA azért illene a hangban is adni némi pluszt a dvd változathoz képest(az újabb megjelenéeskre már tesz a Warner TrueHD-t). Extrák vannak szép számmal, köztük HD extrák is. Menü itt sincs. 7/10

Training Day
Ez is Warner film, szintén nem mostanában jelent meg, így ezen is csak DD 5.1 van(Ami egyébként jól szól nagyon). A képpel semmi baj nincs, ahol van rá lehetőség ott megvillan a HD minden előnye. Extra gyanánt a náunk is megjelent feliratos változat extráit kapjuk, SD-ben. Menü itt sincs. 7,5/10

No Country for Old Men
Coenék tavaly egy olyan filmet hoztak össze amely az elkészülte pillanatában klasszikussá vált. Nos, a bd-ről is csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A kép olyan szinten tökéletes, hogy kis túlzással el sem hinném, hogy van ilyen ha nem látnám:). Tűéles(de egyáltalán nem természetellenes!), a színek csodásak, képzaj is alig fedezhető fel, nehéz szavakba önteni, Látni kell, egyszerűen gyönyörű. A hang 5.1-es PCM és DD, szintén hibátlanul működnek. A párbeszédek mindig tisztán érthetőek, az apró zajok, neszek mind tökéletesen hallhatóak. Az extrák érdekesek, bár nincs túl sok, de 1 Coen film esetén ez nem meglepő:) A menü fantasztikus. 10/10

Lord of War
A Lionsgate bd kiadványaiban eddig nem csalódtam, szerencsére most sem történt így. Elsőosztályú a transzfer, csakúgy mint a hangsávok(DTS-ES 6.1, 5.1 DD EX). Extra egy szál sincs. A menü érdekes, tetszetős. Összességében remek kiadvány. 9,5/10
0
2008. március 20., csütörtök 18:50
Új cuccok 1/2

Gattaca
Andrew Niccol pazar látványvilágú műve a hazai bd piac ékessége lett az Almost Famous mellett. Végre olyan filmek is jönnek melyekért már mérsékeltebb szívfájdalommal csengethet ki az ember 9000 Ft-ot. A film képminősége nem csak a korához képest(1997), hanem a manapság gyártott filmek bd képéhez viszonyítva is nagyon impozáns. Gattaca gyönyörű, tiszta, színpompás világa csodásan fest HD-ben, egyedül az esti jeleneteknél vannak gyengébb részek. A hang Dolby TrueHD 5.1, rögtön a kezdő képsorokban megvillantja a benne rejlő dinamikát, azonban a film csendesebb hangvétele miatt később ezt csupán ritkán van lehetősége reprodukálni. Extra akad bőven, egy kivételével mindegyik SD felbontásban. A menü egyszerűen fantasztikus. 9,5/10

Almost Famous
A Gattaca-hoz hasonlóan szintén egy kiváló filmmel van dolgunk, hasonlóan jól sikerült kiadásban. A kép véleményem szerint nagyon jóra sikeredett, főleg ha összehasonlítjuk a dvd verzióéval. Kristálytisztának azért nem mondanám, de a film stílusához tökéletesen illeszkedik. A hang kiváló: Dolby TrueHD 5.1, mely különösen a koncertjelenetek során bontakozik ki. Extra alig van és szerintem nem is túl érdekfeszítőek. A menü itt is nagyon hangulatosra, könnyen kezelhetőre sikeredett. 9/10

Superbad
Ez az első olyan hazánkban is kapható bd amely kétlemezes és egészen egyszerűen frenetikusra sikeredett. A kép perfekt, minden képkocka hibátlan. A hang Dolby TrueHD 5.1, a magyar szinkron pedig DD 5.1. Vígjátékról van szó, így ne várjunk hangorgiát, kivetnivalót azonban minden bizonnyal nem fogunk találni a TrueHD hangsávban . Extrák...annyi van, hogy képtelenség leírni:) ráadásul minden HD felbontásban, elképesztő. Többnyire jópofák is(főleg a Supermeter:), úgyhogy el lehet velük szórakozni. A menü is nagyon rendben van. 10/10

The Covenant
Ezt a bd-t látatlanban vettem meg, s bár a film nem győzött meg túlzottan(azért bőven nézhető), a korong annál inkább. A kép nagyon tiszta, többnyire hideg színekkel operál, több-kevesebb zajjal megspékelve. Összeségében nagyon rendben van. Angol PCM 5.1 és DD mellett találunk a lemezen DD 5.1-et is. Erőteljesen, tisztán szólnak, keményen megdolgoztatják a rendszerünket. Extra van egy kevés, de nem túl érdekfeszítőek. A menü itt is tetszetős. 9/10

Resident Evil: Extinction
Közepes film, közel tökéletes kiadásban. Hogy éreztessék a sivatagi feelinget, mesterségesen fakítottak a képen. Ezt picit szokni kell, de egyébként nincs gond vele. A megemlítendő hangsávok:angol PCM 5.1, DD 5.1, magyar DD 5.1. A szinkronnak örüljünk, de ha jót akarunk magunknak akkor az angol hangsávok közül válasszunk, melyek tökéletesen teljesítenek. Extra egészen sok van, többnyire HD-ben. A menü itt is nagyon el van találva. 9/10
0