A kép- és hangminőség sokszorosan jobb minőségét illetően mindenképpen továbbemeli a filmélményt szerlny véleményem szerint. Amikor tavaly Ameirkában először láttam hdtv-n Blu-ray filmet, egyszerűen tátva maradt a szám. Nlhány centi közelségbe mentem a képerényőhöz, és még mindig nem láttam pixelesedést, kontrasztosodást, semmilyen képhibát. Szóval valóban ég és föld a különbség, meg merem kockáztatni (és ebben tanultabb és tapasztaltabb kollegáim talán megerősítenek), akkora a minőségbeli eltérés, mint a VHS és a DVD között.
A Mátrixról annyit: Nekem úgy, ahogy van, tetszik mind a három rész, és a hármat egy nagy egésznek tartom, fantasztikus alkotásnak, amely ezer és ezer módon szól az emberhez. Az extrák pedig számomra is nagyon élvezetes, komoly munkáról tanúskodó, átgondolt dokumentumfilmek, amik szólnak is valamiről, nem pedig csak PR-filmekként szolgálnak öntömjénezés céljából. Ugyanez érvényes a Star Wars, a LOTR, a Back to the Future, vagy az Indiana Jones-trilógiákra. Gondolom én.
A Mátrixról annyit: Nekem úgy, ahogy van, tetszik mind a három rész, és a hármat egy nagy egésznek tartom, fantasztikus alkotásnak, amely ezer és ezer módon szól az emberhez. Az extrák pedig számomra is nagyon élvezetes, komoly munkáról tanúskodó, átgondolt dokumentumfilmek, amik szólnak is valamiről, nem pedig csak PR-filmekként szolgálnak öntömjénezés céljából. Ugyanez érvényes a Star Wars, a LOTR, a Back to the Future, vagy az Indiana Jones-trilógiákra. Gondolom én.
0