Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. március 2., vasárnap 23:01
hehe, köszi, de azért ne misztifikáljuk túl a hozzáállásomat: én is tudok oltogatni, szoktam is, ha olyan egyedről van szó, aki meg is érdemli. elfogultságnak hívják, teljesen hétköznapi tulajdonság. :)

szerintem derceto sem volt nagyzoló, maximum kurta. nálamnál viszont nem rövidebb.
0
2008. március 2., vasárnap 22:04
Valami rosszat írtam?
0
2008. március 2., vasárnap 21:27
szimpatikus

0
2008. március 2., vasárnap 21:26
neked egyébként köszönöm, hogy nem tartasz totális hülyének, és készségesen "segítesz" olyan kérdésben, amiben több információval rendelkezel valaki másnál. Mindig is nagyratartottam az ilyen embereket. Ellentétben azokat, akik gőgösen vetnek oda egy-egy információt egy kérdésre, és szinte sugárzik róluk a (majdhogynem) megvetés, miközben úgy tűnik, mintha számukra egyértelmű lenne, hogy ezt a tudást nem birtokolni ostobaság, és egyáltalán, hogy lehet, hogy valaki nincs tisztában minden egyes ténnyel az általuk olyannyira értett témában, nos, őket nem kedvelem annyira, és rátartiságuk előtt értetlenül állok. Kérem, akinek nem inge, ne vegye magára. De pl. jamamura szadakó tud néhány dolgot a DVD világáról, és talán pont ebből adódik szimptaikus szerénysége, melyet gyakorta használ fel a "kicsik" okításakor. Vagy javíts ki, ha tévedek: talán főbenjáró bűn nem tudni valamit, és ezek valóban egyértelmű dolgok, amiket csak a hülye nem ismer?
0
2008. március 2., vasárnap 21:16
Igen, a nagy piros betűket még én is észre szoktam venni, pedig kontaktlencsét és nagy szarukeretes SZTK-szemüveget is hordok...
0
2008. február 29., péntek 20:44
Ezért kell tájékozódni előtte. Ezért jött létre a bluray.lindsite oldal. Az Amazon biztosra megy, ezért tűntet fel - pontatlanul - minden BD-t régió 1-esként, és figyelmeztet rendelés előtt nagy piros betűkkel.
0
2008. február 29., péntek 19:21
Csak tudod, ezzel az a baj, hogy kiadsz 35 dollárt egy lemezért, és végül nem tudod lejátszani, ez nem éppen kifizetődő módszer...
0
2008. február 29., péntek 17:21
Az amazon ha akarná, sem tudna pontos információt adni a régiókódról. Az előzetesen kiküldött specifikációk nem tartalmazzák a régiókódot, és a csomagolás sem mérvadó: a Warner nem is jelöli azt, hogy minden filmje ABC-s, sok film (Sony, Disney) pedig a borítón feltűntetettel ellentétben összrégiós. Jelenleg az egyetlen biztos módszer az az, ha valaki berakja egy A-s és egy B-s lejátszóba a lemezt, és megírja valamelyik fórumra, hogy mi lett az eredmény.
0
2008. február 29., péntek 13:56
az amazonon rengeteg az elírás: a belinkelt fórum 99%-os megbízhatósággal bír.
0
2008. február 29., péntek 12:28
De régiókódok vannak, ha jól tudom. A, B, C, nem? Az Amazonon kétféle Blu-rayt látok általában: region free és region 1. Akkor utóbbi nem létezik?
0
2008. február 29., péntek 11:26
az ne tántorítson el. különben sem létezik Region 1 a blu-rayek piacán. :)

az infó innen van:

http://bluray.liesinc.net/
0
2008. február 29., péntek 11:09
A linkre kattintva bejött az amazon.com oldala, és ott azt írják, region 1 (USA and Canada only)
0
2008. február 29., péntek 2:13
Mennyit paráztam azon, hogy lockolva lesz(Látom te is, érdeklődésedet olvasva a régiókódolás felől a hidef fórumon:)...de így bizony óriási az öröm részemről is! A lemezről csupa jót írtak, úgyhogy jövő héten be is lesz rendelve:)
0
2008. február 28., csütörtök 23:54
yessssssssssss!

No Country for Old Men [US] (Region Free)
0
2008. február 28., csütörtök 13:15
Gratula a beruházóknak!

Csekkoljátok le mindenképpen a lemezeket! Volt egy hibásan csomagolt széria, ahol HD DVD-k keveredtek a BD-s kiszerelésekbe.
0
2008. február 28., csütörtök 12:53
hármasával szép az élet. :) megjöttek a HP-dobozok:

0
2008. február 26., kedd 0:48
Milyen kár, hogy most nincs egy vasam se... Helyesbítek. Milyen JÓ, hogy most nincs egy vasam se... :)
0
2008. február 25., hétfő 23:50
ha valaki netalántán tervez rendelni, gondoljon rám, beszálnék egy AU$7.92-es The Thing-re!
0
2008. február 25., hétfő 22:22
helyesbítve:amíg fel nem dobja a bakancsot
0
2008. február 25., hétfő 22:21
Nem mindig,csak amíg a lejátszó feldobja a bakancsot.
0
2008. február 25., hétfő 22:03
Ennyi kedvezményből már lehet venni egy lejátszót - amivel aztán épp ennyi filmet lehet majd mindig nézni! :)
most posts by TM
0
2008. február 25., hétfő 21:54
In an extremely early announcement, Warner Home Video has announced that they will bring  Shawshank Redemption  to Blu-ray on November 4th. The film, which is currently rated the #2 movie of all time on IMDB.com, has been announced before, only to be removed from the release slate. This time, a date has been assigned, but given how far off the release is slated, expect details to change.
0
2008. február 25., hétfő 21:47
erre szokták mondani, hogy a patkányok elhagyják a süllyedő hajót:
http://www.ezydvd.com.au/beatthebomb.zml
0
2008. február 25., hétfő 12:06
ezt a négyest franciaországban újítottam:

die hard 1-2: a hírekkel ellentétben egyáltalán nem slampos a kép minősége. igaz, ami igaz: régi alapanyagról dolgoztak, s nem költöttek rá néhány milliót, hogy star wars minőségűre újítsák fel, viszont bruce willis emblematikus akciófilmje és annak remek folytatása soha nem volt még ilyen részletgazdag. a hang dts hd ma - leginkább papaíron. :) extra sok-sok, a menü pedig barátságos. 10/8
piaf: rendesen odatették magukat a franciák. két lemez, millió extra, közel hibátlan kép és hangminőség, papírtok. megjelent belőle egy ajándékcsomag is, de már így is simán veri a magyar verziót, pedig az se volt kutya. 10/9
tell no one: nálunk még bemutatásra vár ez az izgalmas thriller, amely decens kiadvány formájában jelent meg kiváló képpel és hanggal, jó sok extrával. 10/9

meg akartam venni az álom tudományát is, ami gyönyörű csomagolást és körítést kapott, de kiderült, hogy az előzetes infó ellenére mégsincs rajta angol felirat. :(
0
2008. február 22., péntek 8:20
A HTPCm-hez vettem egy XBOX360 HD DVD meghajtót. PowerDVD Ultrával tökéletesen együttműködik, a lejátszóprogi még a next-gen hangsávokat is tökéletesen tudja dekódolni. Ehhez a pár filmhez maximálisan elegendő, többet meg már úgysem veszek. :)
0