Új cuccok:
Die Hard 4.0
Jama már írta korábban, hogy világbajnok az angol DTS HD MA hang a korongon. Ezt meg kell erősítenem, tényleg elképesztőre sikeredett a hangkeverés. A hd trailert látva biztos voltam benne, hogy a kép is perfektre sikeredett, ebben sem kellett csalódnom. Fox kiadvány, így rendes menü nincs, extra akad pár. 10/10
The Simpsons Movie
Csak 2D-s filmről van ugye szó, így az elvárásaim nem voltak nagyok, de erre azért nem számítottam. Nem kisebb elmény Simpsonék színpompás világát hd-ben csodálni mint mondjuk a Nagyon Vadont, kiváló lett a transzfer. A hang Foxéktól megszokott DTS HD MA. Különösebb gond szerintem nincs vele, de nem ezzel a lemezzel fog az ember hd hangot villantani az fix:) Extra van pár(HD), menü szokásos fox smart technology. 9/10
Shoot em up
Féltem, hogy az amerikai kiadáshoz képest butított lesz az angol változat, szerencsémre azonban tévedtem: A lemez egy az egyben megegyezik vele. A kép egyszerűen tökéletes, semmi kivetnivalót nem találtam benne. A DTS HD 7.1-es hang szintén bombasztikusra sikeredett(még úgy is, hogy az erősítőm lekeveri szimpla core dts-re). Extra van bőven, ráadásul hd felbontásban. Ja, és a menü is nagyon hangulatos. 10/10 (ja, jelenetválasztó lapocska is jár hozzá, az Entertainment in Video-nál ez szerencsére alap)
The Lives of Others
Az utóbbi évek egyik legjobb filmje méltó hd köntösben látott napvilágot. A kép nagyon szép, bár nem az a fajta amitől beájul az ember. A film szívszorító dallamai szépen, tisztán szólnak, csakúgy mint a párbeszédek(PCM 5.1, DD 5.1), de a rendszert nem dolgoztatják meg a hanghatások(ez persze nem hiba). Extra van 1-2, sd felbontásban. A menü nagyon hangulatosra sikeredett. 8/10
Cruel Intentions
Bár a kép nem sikeredett acélosra, a hang szerintem rendben van(PCM 5.1). Extra van egy kevés, sajns csak sd-ben. A menü kifejezetten jóra sikeredett. 6,5/10