Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. február 16., szombat 11:38
a teljes kollekció (69 cím, ebből 4 kölcsönben):

böngészéshez közelebbi képek: egy, kettő, valamint a lista xls formátumban.
0
2008. február 15., péntek 21:34
Eddigi HD "gyűjteményem".

0
2008. február 15., péntek 19:36
Igen, Amerikában (is) figyelnek erre nagyon. Rajta is van a korhatár besorolás minden DVD... hátulján.
0
2008. február 15., péntek 19:32
Pedig én pont azt gondolnám... Most, hogy mondod, hirtelen nem jut eszembe, hogy a DVD-ken szokott-e lenni. Mintha lenne általában, hiszen ott figyelnek erre olyan nagyon (lásd Indy topik).

A lényeg az, hogy állati jó filmeket vettél:-)
0
2008. február 15., péntek 19:28
igen, amin nincs korhatárkarika, az amerikából jött.
0
2008. február 15., péntek 19:26
A Jessie Jamesen éppen nincs korhatárkarika, de azért én kitaláltam, honnan jött ;-)
0
2008. február 15., péntek 18:40
(amúgy a borítókon látható korhatárkarikákból hamar ki lehet találni, melyik lemez honnan jött.)
0
2008. február 15., péntek 18:39
amerikából érkezett, de régiókód-független, viszont hamarosan európában is megjelenik.
0
2008. február 15., péntek 18:19
a jesse ámerikából van, vagy európában is megjelent?
0
2008. február 15., péntek 17:42
Akkor visszaolvasok. Bocs, de a BD gyűjteményt nem követem rendszeresen. Az odeonos témánál meg pont akkoriban kezdtem feladni a reményt és nem olvastam, aztán csodálkoztam :-)
0
2008. február 15., péntek 15:24
no, lássuk:

ratatouille: a patkányos mese másodszorra sokat fejlődött, a kiadvány kép- és hangminőségéről ódákat lehetne zengeni, viszont extrákból ez sem (sokkal) erősebb, mint a dvd. 10/9
pixar shorts: bámulatos látni, mennyit fejlődött szűk negyedévszázad alatt a komputertechnológia. a kiadványra amúgy picivel jobban is rágyúrhattak volna, de az extrák értékesek. 10/8
the prestige: hibátlan képminőség, megbízható hang. ugyanannyi extra, mint a dvd-n. 10/8
swordfish: már a dvd is példaértékű képpel bírt, erre a bd rátesz egy lapáttal. a hang lehetne combosabb, a trükkök meg jó sokat öregedtek. 10/8
the island: extrák tekintetében soványka kiadvány, kép- és hang viszonylatban viszont perfekt. 10/8
planet earth: négylemezes csomag elképesztő képi világgal. szerintem nagyon sokszor fog megfordulni a lejátszóban. 10/10
queen: rock montreal: freddie mintha élne. észbontóan felújították a képet és a hang is olyan, mintha ott lennél a koncerten. plusz extrák, booklet, kétoldalas borító. és nem is drága. 10/10
the lake house: kicsit bizonytalan a kép, a hang pedig szót sem érdemel. 10/6
jesse james: a direkt avittasra csinált kép rendesen megküzd a blu-ray kínálta lehetőségekkel, és az utóbbi nem mindig jön ki győztesen. a hang korrekt, az extra kevés, de hát a film bukott, mint a huzat... 10/7
t2: könny szökött a szemembe. arnold megfiatalodott. kár, hogy csak a moziváltozat szerepel a korongon, amúgy minden téren hibátlan. 10/9
stargate: szintén könnyes lett a szemem, de itt már inkább mérgemben. elég szemcsés a kép, s butuska a menü. a hang jó, de nem világrengető. 10/6
total recall: mint fent. néhány beállítása észbontó, alapvetően viszont látszik a kora. 10/6
con air: a hétszentségit! makulátlan kép, büntetően jó hang. kötelező vétel. 10/10
0
2008. február 15., péntek 15:00
jó, hát already akkor érdeklődött az odeonnál a bosszú-trilógia felől, mikor kb. két hónapja be lett jelentve, hogy a corner dobja ki. :)
0
2008. február 15., péntek 14:36
Én egyszer már írtam...
0
2008. február 15., péntek 13:53
Na a Planeth Earth miatt irigykedem nagyon :) Írsz majd róla?
0
2008. február 15., péntek 13:33
Ghost in the Shell Stand-Alone Complex Blu-ray Box English-Dubbed, Subbed

Length: 676 minutes (planned)/(496 minutes for the main features plus about 180 minutes of bonus features)

Video: Color/16:9 (1080p High Definition)/AVC

Audio: Dolby TrueHD (Japanese 5.1ch, English stereo)

Toggable Japanese, English subtitles

BD50G, four sides

Manufacturer/Distributor: Bandai Visual

Release Date: July 25, 2008

Price: 29,400 yen

Yes, yes, yes, YESSSSSS!! Fuckin  A!!!! :DDDDDDDD
0
2008. február 15., péntek 12:06
hopplá:-)

Nem olvastam sehol bankrablásról mostanában;)

Ezek nem semmik. Jó néhánnyal én is kacérkodom már egy ideje.
0
2008. február 15., péntek 11:49
nagybevásárlás. :)

részletekről majd később...
0
2008. február 15., péntek 0:04
Engem is érdekelne a dolog, küldtem mailt!

0
2008. február 14., csütörtök 18:29
Új cuccok:

Die Hard 4.0
Jama már írta korábban, hogy világbajnok az angol DTS HD MA hang a korongon. Ezt meg kell erősítenem, tényleg elképesztőre sikeredett a hangkeverés. A hd trailert látva biztos voltam benne, hogy a kép is perfektre sikeredett, ebben sem kellett csalódnom. Fox kiadvány, így rendes menü nincs, extra akad pár. 10/10

The Simpsons Movie
Csak 2D-s filmről van ugye szó, így az elvárásaim nem voltak nagyok, de erre azért nem számítottam. Nem kisebb elmény Simpsonék színpompás világát hd-ben csodálni mint mondjuk a Nagyon Vadont, kiváló lett a transzfer. A hang Foxéktól megszokott DTS HD MA. Különösebb gond szerintem nincs vele, de nem ezzel a lemezzel fog az ember hd hangot villantani az fix:)  Extra van pár(HD), menü szokásos fox smart technology. 9/10

Shoot em up
Féltem, hogy az amerikai kiadáshoz képest butított lesz az angol változat, szerencsémre azonban tévedtem: A lemez egy az egyben megegyezik vele. A kép egyszerűen tökéletes, semmi kivetnivalót nem találtam benne. A DTS HD 7.1-es hang szintén bombasztikusra sikeredett(még úgy is, hogy az erősítőm lekeveri szimpla core dts-re). Extra van bőven, ráadásul hd felbontásban. Ja, és a menü is nagyon hangulatos. 10/10 (ja, jelenetválasztó lapocska is jár hozzá, az Entertainment in Video-nál ez szerencsére alap)

The Lives of Others
Az utóbbi évek egyik legjobb filmje méltó hd köntösben látott napvilágot. A kép nagyon szép, bár nem az a fajta amitől beájul az ember. A film szívszorító dallamai szépen, tisztán szólnak, csakúgy mint a párbeszédek(PCM 5.1, DD 5.1), de a rendszert nem dolgoztatják meg a hanghatások(ez persze nem hiba). Extra van 1-2, sd felbontásban. A menü nagyon hangulatosra sikeredett. 8/10

Cruel Intentions
Bár a kép nem sikeredett acélosra, a hang szerintem rendben van(PCM 5.1). Extra van egy kevés, sajns csak sd-ben. A menü kifejezetten jóra sikeredett. 6,5/10
0
2008. február 14., csütörtök 17:42
Egyre jó vagyok!
0
2008. február 14., csütörtök 9:57
Nein :)
0
2008. február 14., csütörtök 9:16
ALL:

új 2-t fizet, 3-at kap akció van az amazonon közel 180 címmel. ezek között kiszúrtam a harry potter 1-5. díszdobozt is, amit már dercetónál sikeresen szemrevételeztem, szóval aranyos darab, amibe valószínűleg a 6-7. rész is befér majd. a kérdésem az, nincs-e kedve beszállni KÉT embernek 1-1 díszdobival, s akkor két doboz árát kéne csak kifizetni hármunknak? :)

ha szólóban vásárolsz, akkor vámmal, szállítási költséggel együtt kb. 30.000 ft-ra jön ki (feltéve, ha futárszolgálattal rendelsz, s amerikai amazontól mostanában mással már nem érdemes...), ha három dobozt kérünk, akkor az egyik ajándék, s mindennel együtt kb. 18.500 ft-ra jön ki darabja, ami itt van 3-4 nap alatt. (ez kevesebb, mintha sima légi postával rendelnél, várnál heteket, hónapokat, izgulnál, hogy ne vámolják meg és egyáltalán megérkezzen épségben a cucc.)

szóval akar vki hp-díszdobozt? :) (ehhez a rendeléshez természetesen mást nem lehetne választani, mert mindig a legolcsóbb stuffot kapod ingyen, s ez csúnyán bekavarna.)

0
2008. február 14., csütörtök 0:15
néhány eladó blu-ray:

league of extraordinary gentlemen (dts hd ma, region B) 5.500 ft
phone booth (dts hd ma, region B) 5.500 ft
the terminator (region ALL) 4.000 ft
0
2008. február 13., szerda 19:42
Azt írta Németországból, szóval nncs régiókódos probléma.
0
2008. február 13., szerda 16:51
ez amerikából van?
0