Keresés

a te bd gyűjteményed

2008. január 17., csütörtök 8:53

köszi a gyors választ:-)

amatőr kérdés de miaza hyb blu-ray? Régiomentes? Vagy van külön lejátszód A-s régiúju cuccokra?
0
2008. január 17., csütörtök 1:56
Tavaly novemberig a Geneon intézte a Bandai Visual USA lemezeinek terjesztését, akik sajnos időközben felhagytak minden ilyen irányú tevékenységgel, így jelenleg csak ezekről a helyekről lehet beszerezni:

http://www.animecornerstore.com

http://www.animenation.com

http://www.rightstuf.com

Japánból is megrendelhető ugyanez a kiadás, ott japán nyelvű a doboz, a füzet, és a teljes storyboard helyett a film DVD változata található. A BD lemez ugyanaz. Induláskor lehet választani, hogy japán vagy angol menüt akarsz. YesAsia.com-ról, Amazon.co.jp-ről vagy a cdjapan.co.jp-ről megrendelhető.

Ja, és az előbb lemaradt: a Jin-roh-ért köszönet Smaragd Sárkánynak!
0
2008. január 17., csütörtök 1:38
1 lemezes.
0
2008. január 17., csütörtök 1:27

Egyik jó barátom szokta nekem mondani a nőügyeim miatt, hogy vagy a pokol tüzében, vagy egy mexikói börtönben fogok megrohadni. Megmutattam neki ezt a topicot. Azt mondta, hogy cella társak leszünk. :D:D Szóval légy oly kedves és mond el nekem hogy tehetek szert egy ilyen JinRohra?!?!?!
0
2008. január 17., csütörtök 1:23
a KoH 1 vagy 2-lemezes?
0
2008. január 17., csütörtök 1:11
Heti termés:

Jin-Roh (Bandai Visual), Usual Suspects (MGM), Kingdom of Heaven DC (Fox)

0
2008. január 14., hétfő 18:20
Idei első szerzemények Angliából és Amerikából:

Pár szó a korongokról gyors belepillantás után:
The Crow
Erőteljesen zajos, kissé életlen kép, néhol azonban felcsillan a nagy felbontás előnye. A hang 5.1es DTS. Extra  tekintélyes mennyiségben található a korongon(SD). 7/10

Die Hard
A film korához képest korrekt kép, de azért hanyatt nem vágtam magam tőle. A hang 5.1 DTD HD. Extrákban nincs hiány(SD). 7/10

3:10 to Yuma
A Lionsgate érti a dolgát BD fronton. A The Descent után egy újabb referenciaértékű kiadványt tettek le az asztalra.
A kép annyira csodálatos, hogy nem lehet szavakba önteni:) Hang 7.1-es pcm audio. Extra rengeteg, ráadásul HD
felbontásban. Külön ki kell emelnem a menüt, egyszerűen fantasztikus. Kötelező vétel. 10/10

Close Encounters
Erről már mindent leírtatok előttem:) frenetikus kiadvány minden téren. 10/10

Blade Runner Ultimate Collector s edition
Szinte hibátlan kép és hang, temérdek extra(SD), gyönyörű csomagolás. 10/10

0
2008. január 14., hétfő 17:13
Megérkeztek az idei első HD filmjeim: Blade Runner (Szárnyas fejvadász) 5 lemezes, sorszámozott, limitált példányszámú BD kiadvány (angol Dolby TrueHD hangsáv, angol felirat), The Knight s Tale (Lovagregény) (angol PCM hangsáv, magyar felirat) és 28 Weeks Later (28 héttel később) (anngol DTS HD Master Audio hangsáv, angol felirat).

0
2008. január 13., vasárnap 20:09

Szia Jamamura!

Érdekelne pár film, küldtem neked mailt.
0
2008. január 13., vasárnap 19:59
volt, amelyiknek nem voltam megelégedve a minőségével (rendszere válogatja...): természetesen ezek nem feltétlen ócska, hibás kiadványok, egyszerűen nekem nem nyújtottak annyi pluszt, hogy a dvd-változat mellett a bd-t is megtartsam (pl. the fugitive, sleepy hollow, the terminator), a többit viszont megnéztem újra, s rájöttem, hogy nem is szeretem őket annyira. :)

a legfőbb ok viszont az, hogy kell a pénz. :(
0
2008. január 13., vasárnap 19:31
Ebből hármat simán megvennék, ha volna mivel lejátszani, de az, hogy te eladod őket, felveti a kérdést: mi a baj velük? :-)
0
2008. január 13., vasárnap 18:54
eladó néhány blu-ray lemez:

the fountain (a forrás) 5.000 ft
the fugitive (a szökevény) 4.500 ft
gangs of new york (new york bandái) 5.500 ft
lady in the water (lány a vízben) 4.500 ft
silent hill 4.500 ft
sleepy hollow (az álmosvölgy legendája) 5.000 ft
the terminator (halálosztó) 4.000 ft
0
2008. január 8., kedd 22:01
Első BD:)

0
2008. január 7., hétfő 9:18
Mintha magam írtam volna. ;)
0
2008. január 7., hétfő 1:34
...és a blade runner se hozza le az összes csillagot az égről. a képe itt-ott elég homályos, s ezt nem mindig éreztem rendezői instrukciónak, a hangon pedig nem sokat kalapáltak: néhol betorzul, s meglehetősen harmatosan szól. képre adnék egy 10/8-at (a dvd ehhez képest 10/4), a hangra 10/6-ot. az extrák 10/10 természetesen. :)
0
2008. január 6., vasárnap 22:34
Én gondoltam rá, meg is fogom venni ha végre kiadják BD-n, de nem az lenne az elsők között, amit megnézek. Moziban többször láttam mindegyik részt, bár ugyanez elmondható a Lord of the Ringsről is. Úgy látszik, most ilyen a hangulatom.

A meglévő BD-im közül leginkább a Ghost in the Shell-re, az Innocence-re és a Blade Runner-re voltam kíváncsi (I see a pattern here...) bár a GitS vaskos csalódást okozott.
0
2008. január 6., vasárnap 22:16
Amit elsőként nyomnék a lejátszóba, van köztük amik már most léteznek hd-ben:

Volt egyszer egy vadnyugat, Apocalypto, 2001: Űrodüsszeia, A.I. - Artificial Intelligence, Star Trek mozifilmek, és még egy csomó más, aminek a fényképezését szeretem, meg már DVD-n is nagyon szépen néztek ki!
0
2008. január 6., vasárnap 21:36
A Mátrix-ot még nem írta senki... :)
0
2008. január 6., vasárnap 20:49
Hoppá, a vastagítás lemaradt. Sebaj, úgyis nehéz lett volna kiemelni ezek közül valamit, úgyanúgy kéne mindegyik:)
0
2008. január 6., vasárnap 20:46
Az én kivánságlistám vastagon a legfontosabbak: La Haine; Donnie Darko; Fight Club; The Shawshank Redemption; The Green Mile; The Butterfly Effect; Sympathy for Mr. Vengenace; Lady Vengeance; The Big Lebowski; Fear and Loathing in Las Vegas; Batman Begins; Joint Security Area; Pulp Fiction; Reservoir Dogs; Lost Highway; Lost in Translation; The Game; Clerks 2; Cidade de Deus; Sideways; La Moustache; Predator 1-2; Infernal Affairs Trilogy; Te Lives of Others; Planet of The Apes(1968)...

Így hirtelen ennyi:) Olyan filmekre koncentráltam, melyeknek a megjelenése még bizonytalan. (Persze olyan is akad amelyik már kijött bd-n, de sajnos csak "A" régiós változatban)
0
2008. január 6., vasárnap 14:15
Szia Diablo!
Én úgy tudom, hogy a Prison Break season 1 megjelent már Blu-ray-en.
Lehet hogy tudtad, de ha nem akkor hajrá! Jó szórakozást hozzá!
Üdv: Enny
0
2008. január 6., vasárnap 13:35
Star Wars Saga Blu-ray diszdoboz . Életem álma, amint megjelenik elsők között leszek aki megveszi. Ár "nem számít" :P

0
2008. január 6., vasárnap 13:03
Amit én nyomnék azonnal: Függetlenség napja, Alien  sorozat, gyűrük ura, Star wars, Holnapután, Titanic, 24, Smallville, Superman, Jurassic Park. Ja amit nem írtam mert jönni fog: Godzilla:))
0
2008. január 6., vasárnap 12:51
Prison Break season 1, Lord of the Rings trilógia, Kill Bill 1-2, Band of Brothers, Roma season 1-2, Gladiator, Alien 1-4, Star Wars filmek... Ezeket azonnal megvenném és nyomnám is be :-)
0
2008. január 6., vasárnap 3:21
Ki mit látna legszívesebben HD-ben? Nem a kedvenc filmjeitekre vagyok kíváncsi, hanem azokra a filmekre, sorozatokra, amiket először csúsztatnátok a lejátszóba egy képzeletbeli minden létező mozgóképet tartalmazó HD gyűjteményből. Vagy csináld így: képzeld el, hogy a DVD gyűjteményed egyszerre BD-gyűjteménnyé változik! Miket vennél le először a polcról?

Íme az én kíváncsiságom tárgyai: (animációs filmek természetesen elöl)

Princess Mononoke, Cowboy Bebop, Stand Alone Complex (mindenestől), Mind Game, Metropolis, Animátrix, Blood The Last Vampire, Akira, Tarzan (Disney), Fantasia 2000, A Nightmare Before Christmas, Roujin Z, The Incredibles, Hero, Dolls, Thin Red Line, Se7en, Fight Club, The Lord of the Rings trilógia, Silence of the Lambs, Baraka, Alien...

0