Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. december 17., hétfő 23:40
lesz majd előrejelzéses cikk a dvdextrán, de a cikkben egyelőre csak a sony által forgalmazott filmek lesznek.
0
2007. december 17., hétfő 23:39
jól megmondtad. le a hd-vel. :)
0
2007. december 17., hétfő 21:56
Gratula hozzá, ez igazán pazar!!!

Ha lenne egy ilyenem, kicserélném a korongokat dvd-re és díszhelyre kerülne a polcon! :)
most posts by TM
0
2007. december 17., hétfő 21:50
Mai érkezések:

Mindegyik kis zacsiban 4 kártya lapul.

0
2007. december 17., hétfő 14:02
Mindkét film az eredeti moziváltozat, nem a rendezői.
0
2007. december 17., hétfő 13:54
Kedves Jamamura!

Megtudnád mondani, hogy jövőre várhatóak - e HD - DVD - k és Blu - Ray - ek más studiótól? Köszike!

Még annyit, hogy örülnék, ha valaki megmondaná, hogy a Solyóm végveszélyben - en és A nap könnyei - n a rendezői változatok találhatóak? Köszike! :-)
0
2007. december 16., vasárnap 12:53
nincs mit. rájöttem, hogy a magyar vonatkozás ezen a fórumon kardinális kérdés. :)
0
2007. december 16., vasárnap 12:37
Gratulálok! nagyon szép kiadványok. Köszi a speckokat (magyar vonatkozásokra gondolok).
0
2007. december 16., vasárnap 12:08
kezdenek megérkezni a november végi, december eleji rendelések:

million dollar baby: némileg "soft" kép, gyönyörű színárnyalatok, visszafogott hang. a film maximális értéket képvisel. magyar vonatkozás: nincs. 10/8
corpse bride: lélegzetelállító kép- és hangminőség, sok-sok extra. magyar vonatkozás: nincs. 10/10
blood diamond: szintén példaértékű kép itt-ott enyhe grízzel (valószínűleg a digitális "utó-zoom" miatt), a hangra se lehet rossz szavam, továbbá a kétlemezes dvd minden extrája megtalálható a kiadványon. magyar vonatkozás: nincs. 10/9
the fountain: aronofsky észbontó audiovizuális orgiája dvd-n se volt rossz, bd-n egyenesen mesés, plusz a standard kiadványhoz képest akad egy-két hd-exkluzív extra. magyar vonatkozás: nincs. 10/10
starship troopers: a dts kicsit hiányzik (angol, spanyol van rajta), kárpótol(na) a PCM (ha lenne hozzá megfelelő erősítőm), ugyanakkor a képet szépen felújították, olyannyira, hogy a trükkök már nem annyira jók. kevéske extra. magyar vonatkozás: nincs. 10/8
hollowman dc: remek kép- és hangminőség, rendezői változat, egy-két extra, verhoeven kommentárja azért hiányzik. magyar vonatkozás: felirat. 10/8
dracula: fájdalmas csalódás. állítólag képkockáról képkockára felújították, nekem viszont úgy tűnik, ugyanaz az sd-kép van a bd-n, mint a korábbi kiadáson. zajos, életlen, színtelen-szagtalan. egy ilyen filmnél nagy hiba. a hangminőség korrekt, extra egy valaggal... magyar vonatkozás: 5.1-es szinkron, felirat. 10/6
close encounters of the third kind: a blu-ray formátum jelenlegi nonpluszultrája. fantasztikusan felújított kép, végre ütősen szóló hang (dts ma, 5.1 true hd), észbontó kiszerelés, poszter, 48 oldalas booklet, (lásd képek alant), valamint sok-sok extra. jövőre nálunk is megjelenik - kíváncsi leszek, milyen kiszerelésben. magyar vonatkozás: felirat. 10/10+

0
2007. december 15., szombat 14:16
az uncharted nagyon komoly játék, mintha indiana jones-t irányítanám és hozzá fogható grafikát én még játékban nem nagyon láttam, ugyanakkor a CoD4 is büntetően jó, főleg multiban. nagyon tud ez a konzol, pedig még nem is nagyon akarják. :)
0
2007. december 14., péntek 17:37
Hehe, természetesen az nem én vagyok, hanem a fiam :-) Én sajnos már közel vagyok a 40-hez :-S

Én is ugyanígy voltam a játékokkal mint te. Nekem eddig csak a World of Warcraft létezett PC-n mint játék, de ezek a PS3 gamek eszméletlenek és úgy látom, hogy csak még különlegesebbek lesznek. Láttam egy olyan kártyajátékot is, hogy jár hozzá egy PS3 kamera, amely "közvetíti" a játékot a TV-re ahol megelevenednek a kártyán lévő szereplők o.O Állat :-)

A Spidey-t még ki sem próbáltam, annyi más néznivaló van :-)
0
2007. december 14., péntek 16:02
Hallod Diablo, nem tudom hány éves vagy, de a képek alapján nagyon jól tartod magad;))))

Na de viccet félretéve, baromi jó móka lehet ez a játék így, ebben a formában. Csakúgy mint az Uncharted - ezt már próbáltam, és frenetikus. Kezdek én is egyre jobban rákattanni a konzolozásra, pedig eredetileg csak BD lejátszónak vettem a ps-t.

Ez a Spidey doboz meg baromi jó, már alig várom, hogy nekem is megérkezzen.:)
0
2007. december 14., péntek 13:33
Nem akartam ide PS3 játékokról képeket feltenni, mert ez a filmekről szól, de ezt nem bírom nem megosztani veletek :-) Time Crisis 4 díszdobozban - valami eszméletlen a feelingje: HD kép, DD5.1 EX hang és a lövöldözés a fegyvernek látszó tárggyal: q..a jó! :-D

Meg vettem még egy ilyent is magamnak:

Ja és még ez is megjött, így pontosan 50 db HD filmmel fejezem be a 2007. évet :-)

0
2007. december 13., csütörtök 11:00
meg, meg. ment is a válasz.
0
2007. december 13., csütörtök 10:53
T. jamamura!
Küldtem mail-t a CoD3-al kapcsolatban! Megkaptad??
0
2007. december 11., kedd 22:54
Kedves Jamamura!

Még milyen filmeket reklámoztak az Empire - ben? Kössz!
0
2007. december 11., kedd 21:42
Fene ebbe a sok hangformátumba:)
0
2007. december 11., kedd 21:33
A Master Audio az más tészta :)
0
2007. december 11., kedd 21:22
Ezt nem tudtam. Most megnéztem pontosan, a dobozon sima dts 5.1 és stereo van, a lemezen pedig stereo, dd 5.1 illetve dts hd master audio 5.1 van. Így azért már korrekt, mert ezek szerint ha sima dts és dts hd 5.1 lenne, akkor csak parasztvakítás lenne:)
0
2007. december 11., kedd 21:08
FYI: A DTS (ES, 96/24) és a DTS HD között technikailag annyi a különbség, hogy a HD max 7.1 csatornát támogat, míg a sima DTS csak 6.1 csatornát.
0
2007. december 11., kedd 20:54
Új cuccok:

Life of Brian
79-es filmről van ugye szó, tehát csodát nem kell várni a kiadványtól, de csalódni senki sem fog benne. Néhol elég gyatra a kép, néhol pedig kifejezetten gyönyörű. A hang minősége itt egyáltalán nem fontos szerintem, a lényeg az, hogy ott van a korongon a klasszikus szinkron(5.0), ami bár kicsit halk, kiválóan teljesít. 9/10

Kanye West: Late Orchestration
Nagyon bírom ennek az egoista zseninek a zenéjét:) , így nagyon vártam már a kiadványt. A kép "csak" 1080i, de valami elképesztően gyönyörű. Sötétebb részeknél kissé szemcsés, de amint kivillannak a fények, garantált a vizuális orgazmus. Kissé csalódva tekintettem a borítóra, amin csak dts és stereo van feltüntetve, de a menüben megláttam az 5.1-es dts HD-t, így rögtön elszállt a csalódottság.
Fantasztikus koncert kifogástalan minőségben, igazi tesztlemez. 9,5/10
0
2007. december 11., kedd 8:17
szóval legjobb
0
2007. december 11., kedd 8:16
Köszi a segítséget Tulio! Konkrétan azért merült ez fel bennem, mert a legjob barátom most jön haza Kanadából, és tudna hozni csábító játékokat, elég jó áron: Tom Clancy s: R6Vegas, Advanced Warfighter 2, Splinter Cell Double Agent. Ahol nézte, ott 40-45 cad, vagyis uszkve 7700 Ft. Az az SD felbontásban jelentkező fekete csík mekkora? Mármint a játékélményt tekintve borzasztóan zavaró? Esetleg az a mínusz tíz ropi, amivel a game-k olcsóbbak ezt feledtetni tudják:-)
0
2007. december 11., kedd 1:48
Újabb jövevények:

hátulról

hátulról

Ghost in the Shell

Röviden: kiábrándító. A kópia rettenetesen piszkos és zajos. Pause-olva még elmegy, de mozgás közben szinte zizeg az egész kép, annyira szemcsés. A hátterek nagyon szép részletesek, de a figurák - valószínűleg az alkotók szándéka szerint - némileg homályosabbak, és a színek is kissé fakók. Ami igazán szomorú, az az, hogy a Bandai képes volt ennél jóval régebbi filmeket (Royal Space Force, Patlabor 1-2) gyönyörűen felújítani, de a GitS-en látszik, hogy 12 éve bottal sem nyúltak hozzá, ahogyan a hanghoz sem, ugyanis az még mindig az eredeti sztereó (tekintsünk el a nyugati kiadások ál-dts felkeveréséről). Szerencsére a minősége remek, Kenji Kawai zenéje gyönyörűen szól, és végre valahára az eredeti zene van a feliratok alatt. Számomra már emiatt megérte beszerezni a kiadványt, hiányozna a gyűjteményből. Azért remélem egyszer még eszközölnek rajta valami tisztogatást, mert ez jóindulattal is csak 4/10.

David Gilmour: Remember That Night - Live at the Royal Albert Hall

A Pink Floyd-os Gilmour Royal Albert Hall-beli koncertjének egyik felében az új szólólemez anyaga, másik felében pedig klasszikus Floyd számok csendülnek fel, olyan finomságokkal, mint a teljes Echoes, vagy az Arnold Layne David Bowie vendégszereplésével. Rajongóknak természetesen kötelező anyag, na de nézzük mit nyújt a lemez. Ahogy azt egy Floyd-koncerttől elvárhatjuk, a tökéletes hangzás mellé impozáns fényorgia társul, így a Gilmour ráncainak fullhd-ben való szemlélése helyett inkább az köti le a nézőt, hogy éppen hány színes reflektorral világítanak az arcába a gomolygó füstön keresztül lézernyalábok kereszttüzében. Ennek megfelelően a BD képe is az aktuális fényviszonyok függvényében váltakozik a kristálytiszta és a nagyonszemcsés, a tűéles és a homályos között. Valószínűleg nem egyszerű feladat egy ilyen dinamikusan és szélsőségesen változó fénykavalkád rögzítése, de itt-ott azért látszik, hogy kihozzák a lehetőségekből a maximumot. A hang veszteségmentes Dolby TrueHD 5.1, 24bit/48kHz, hihetetlenül szép tiszta és erőteljes. A Find The Cost Of Freedom csak énekszólamot tartalmazó darab a három énekes tolmácsolásában, és egészen hátborzongató élményt nyújt. Bravó! 9/10
0
2007. december 11., kedd 0:07
Nem, de ha SD felbontásban nézed meg fogsz lepődni némelyiknél a szép nagy fekete csíkon :) Azon kívül a játék ki tudja olvasni a saját azonosítóját a lemezről és előfordulhat - bár ilyet határozottan nem javaslunk -, hogy pl. más extra tartalmat tudsz csak hozzá installálni, mint ami a saját régiódban lenne.

0