Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. december 5., szerda 12:51
szerintem inkább regelj ebayre + paypalra: nem olyan nagy ördöngőség. :)

a ps3-játékok pedig régiókód-függetlenek.
0
2007. december 5., szerda 12:49
Öööö..egy kérdés. A PS3 játékok, a filmekhez hasonlatosan régiókódosak, avagy nem?
0
2007. december 5., szerda 12:47
Nagy probléma lenne, hogy ha esetleg legközelebb rendelsz ilyen témakörben, -és én előre kifizetném- rendelnél nekem is egyet? Nagyon megköszönném.
0
2007. december 5., szerda 12:46
nem igazán. a nagy viszonteladók nem szállítanak mindenhová játékokat, gondolom azért, mert nálunk kb. 50%-kal drágábbak a játékok, mint mindenhol máshol... (legalábbis a ps3-játékok).
0
2007. december 5., szerda 12:40
Ha az Unchartedre gondolsz, akkor mennyi kintről rendelve?
Tudnál ajánlani valami europai oldalt, ahonnan szintén olcsóbban lehet rendelni ps3 játékot?
0
2007. december 5., szerda 12:28
Kozmikus erők működnek közre:-) Ma a postaládában talált elektronikai üzletes (micsoda eufemizmus a no reklám jegyében:-) szórólapján mit láttam? Uncharted Drake s Fortune. Szóval, lehet rárepülök.
0
2007. december 5., szerda 10:25
ebay a te barátod. :) már úton van felém a game hongkongból. általában 2-4 nap alatt ideér, s postával együtt is jóval alatta van a magyar árnak.
0
2007. december 5., szerda 8:48
Köszöi a segítséget! Tegnap megtörtént a nagy esemény: PS3 tulaj letem:-) A jama által is ajánlott Uncharted-et sehol nem találtam, sem itt az Xpressen, sem ahol a masinát vettem, sőt a galaxisnete sem:-( Megvan viszont az Assasin s Creed illetve a Stranglehold, úgyhogy ezekkel el leszek egy darabig. Azért még az Uncharted-et beújítom, az ajánlásotoknak hála. Végül is ,a 40 gigás verzió mellett döntöttem, azt a plusz 60k-t (számomra) nem érte meg a PS2 kompatibilitás. Végül is, ha már nextgen konzol, akkor a játékok megjelnítése terén se lépjünk vissza, nem igaz? Szóval marhára örülök, lehet, hogy inkább a "kib*szottul örülök" topic-ba kellett volna írnom:-))
0
2007. december 5., szerda 8:35
én még hozzátenném ehhez a listához a heavenly swordot is. igaz, gyorsan kijátszható és nem is feltétlenül kell betanulni az összes kombót, de gigantikusan szép játék hibátlan hangulattal és remek színészi munkával. andy serkis for pres.
0
2007. december 5., szerda 1:12
A 40-es ben nincs PS2 kompatibilitás egyelőre, és nem nincs SACD lejátszás. Kevesebb USB portja van, és hiányzik valamelyik kártya olvasó.

Ha exkluzív játékot akarsz ami megmutatja, hogy mit tud a gép akkor a Ratchet and Clank és az Uncharted ajánlott e pillanatban. :) Esetleg ha valami egyedire vágysz akkor az Eye of Judgement.

0
2007. december 5., szerda 1:08
Kösz a gyors választ! Nagyjából hasonló véleményre számítottam, úgyhogy ez a kérdés ki van pipálva:)
0
2007. december 5., szerda 0:50
maximálisan. :)

igaz, a koncert maga nem olyan jó, mint pl. az all that could have been vagy az idei, de a kiadvány így is észbontó.
0
2007. december 4., kedd 23:17
Jama, ha erre jársz írsz pár sort a NIN bd-ről? Méltó arra, hogy ez legyen az első koncert bd-m?:)
0
2007. december 3., hétfő 15:52
Tudom, hogy ez nem a játéktopik, de talán itt nagyobb esély van a válaszra.

Ps3-ra az Elder Scroll IV. -ről tud valaki véleményt mondani? Érdemes megvenni? Játszott már vele valaki?
0
2007. november 30., péntek 20:24
Megvan innen valakinek a Tekkon Kinkreet BD? Mert van rajta egy nagyon jópofa bookmark opció, de sehogy sem sikerül használni. Elvileg a távirányítón található piros, zöld, kék, sárga gombokkal kéne működnie, azonban hiába nyomom, semmi reakció. Én vagyok a béna, vagy ehhez már kéne esetleg egy új, BD profile 1.1-es player, hogy működjön?
0
2007. november 27., kedd 20:50
www.dvdempire.com

5 féle Imax Blu-ray,ebből 4-en van magyar 5.1 szinkron

magyar felirat nincs,csak angol és mandarin

EZEN A HONLAPON MEG LEHET NÉZNI A KINAGYÍTOTT BORÍTÓ KÉPÉT IS

szerintem ezek itthon is forgalomba kerülnek előbb-utóbb
0
2007. november 27., kedd 20:11
Az Imax lemezeknek milyen a képe?

Köszi,

Gábor
0
2007. november 27., kedd 20:00
A két IMAX-en magyar felirat is van?
0
2007. november 27., kedd 19:23
Köszönöm a segítséget. A Wii-nek túlságosan funkcionális a grafikája, a játékélmény (számomra) nem pótolja ezt. Jobb mint az Assasin? Unchartedet? Utánanézek. Bár az Assasinra már régóta pályázom.
0
2007. november 27., kedd 19:10
a wii kb. két hétig fun, aztán rájössz, hogy a játékok rusnyák, s jobb mindezt élőben csinálni. :)

az új ps3 nem kompatibilis a ps2-vel, ez a legnagyobb érvágás: egy kontroller 15e ft, annál a két játéknál (motorstorm, ressistance) pedig vannak sokkal jobbak. assassin s creed helyett unchartedet vegyél. :) és 72 centis tévén is látni fogod majd a különbséget.
0
2007. november 27., kedd 19:07
Én egy Wiit ajánlok, szerintem sokkal jobb móka ^^
0
2007. november 27., kedd 18:59
Némiképp off, de azért hátha...

PS3 tulajok! Tudja valaki mi az érdemi különbség a 40 gigás PS3 99k-ért, illetve 60 gigás 160k-ért között?? A 60 gigáshoz jár 2 játék+ 2 kontroller. Ezen kívűl?  Ár/érték arányát tekintve melyikkel járnék jobban? Elsősorban játékra használnám a masinát. Egyenlőre nincs HD ready tv-m, sima 72 cm-is 100 hz-es tévén azért valamelyest érvényesülne a nextgen konzol jelleg? Grafikailag egy PS2-hez képest azért szebb lenne a látványvilág? Az első játék amit beújítok, az az Assasin Creed lesz.

Előre is köszönöm az esetleges segítséget.

0
2007. november 27., kedd 13:13
Újabb HD lemezek a gyűjteményemben (41.-44.): Top Gun HD DVD (1080p/AVC MPEG-4, angol Dolby TrueHD és magyar felirat), Evil Dead II Blu-ray (1080p/AVC MPEG-4, angol PCM, nincs magyar vonatkozás), IMAX Alaska és Africa (1080p/MPEG-2, angol és magyar DD5.1). Érdekes, hogy a két IMAX Blu-ray lemezt az USA-ból rendeltem (akárcsak az Evil Dead II-t) mégis tartalmaz 5.1-es magyar szinkront is!

0
2007. november 26., hétfő 16:52
Jönnek újabb finomságok BD-n :P

2008/2/22: Perfect Blue (Geneon Japan) (felirat még kérdéses)

2008/3/11: Appleseed Ex Machina (Warner USA) (HD DVD-n is)
0
2007. november 26., hétfő 16:33
Úgy tudom a moratórium DVD-n is csak a klasszikus Disney rajzfilmekre vonatkozik. Az első ilyen BD majd a Csipkerózsika lesz jövőre. Mivel VHS-en és DVD-n is ugyanaz volt a Disney üzletpolitikája, nem hiszem, hogy ez a BD-vel megváltozna.
0