Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. november 21., szerda 18:36
Igen, ez egyből feltünt Jun.:-))

Gondolom te is nagyon várod már a 6.-ot. Pont ma néztem belőle screenshotokat, de nem voltam elájulva. Első blikkre nem sokkal szebb, mint az 5., de a 7. már biztosan többet kihoz a Ps3-ból.

Egyébként a Kazama család elég ütős. Nagyon lehet velük tolni. Főleg Jin és Asuka veszélyes a kezem alatt.:-)

Én mondjuk Lei-t szeretem a legjobban és perzse Eddie-t.

A Tekkenben az a jó, hogy nem nagyon van gyengébb és erősebb ember. Mindegyikkel lehet oktatni, csak tudni kell a módját.
0
2007. november 21., szerda 18:36
Persze, feltétlenül megírom a film topikjába!

Autós játékok közül szerintem a Burnoutot rohadtul élveznéd :) Nem az a tipikus autós játék, hanem a törős zúzós egymástkiütős :)

0
2007. november 21., szerda 18:30
A Tekkenben benne vagyok, az autós játékokat utálom.:-( A Tekkenből az összes részt rongyosra játszottam a Tekken 3. óta. Egy óra gyakorlás és verhetetlen vagyok.

Majd nyilatkozz a trükkről.
0
2007. november 21., szerda 18:08
Khm...My name is Jin Kazama;)))))
0
2007. november 21., szerda 17:36
Akkor Veled nagyon cselesen kell játszani azt hiszem :) Amúgy holnap megyek Xpresshez A tökéletes trükkért :) Sajnos kedden nem lett kész időben, mert Csomagolás alatt volt, de holnap este már meg tudom nézni :)

Egyszer kéne majd csinálni valami tekkenparty-t vegyítve mondjuk granturismoval vagy burnouttal :)

0
2007. november 21., szerda 17:20
100% Én nem csak néhány fogást tudok.;-) Amikor sokat edzettem nem egyszer perfectet kapott a gép ultrhardon. Mellesleg vagy 8 emberrel tudok szinte minden kombót, a 10-eseket is. Nagy mocsok vagyok. Felütöm az ellenfelet a levegőbe és ott rányomok egy 10-et és mire szegény leesik már vége, de az ultrával már nem lehet szarakodni, mert ő nyomja rád ugyanezt.:-)

Ja és aki eddig ezt kérdezte eddig azt mindig hülyére vertem.
0
2007. november 21., szerda 17:06
Biztos verhetetlen vagy Tekkenben?:D Én is tudok néhány fogást :P

0
2007. november 21., szerda 17:03
Szerintem a GTA4 lesz a legjobb, én is legszívesebben ehhez időzíteném a ps3 megvételét, de kétségtelen, hogy az MGS4 is nagyot fog robbantani. Kojima mesterben még nem csalódtunk.

Ezeken kívül még a Final Fantasy és a Tekken (na ebben verhetetlen vagyok:)) is kötelező vétel lesz.
0
2007. november 21., szerda 16:36
Kvarcjátékom nem volt, de láttam kis koromban.

Emlékszem amúgy, hogy a MGS3 is mekkora durranás volt a PS2 korszakában. Hihetetlen egy kicsit, hogy mennyi mindent tudnak a mai gépek látványban és hangban (PS3, Xbox360). De majd lesz ennél is jobb, amikor egy játékban már a víz úgy fog kinézni mint a valóságban... na azt hiszem az lesz a csúcs...

Az ilyen 3D-s hologramos dolgokban viszont egy a rossz, hogy hamar kicsinál. Jó ha tudsz játszani 20 percet. A Nintendo-nak volt ilyen próbálkozása, de belebukott (a 90-es évek közepe táján). Szóval azért látványilag lesz/van egy határ, azt hiszem. Csak kérdés, hogy a technika meddig lesz képes kitolni ezeket a határokat.
0
2007. november 21., szerda 16:30
Én is kvarcjátékkal kezdtem. Sajna azóta se nagyon játszottam mással. Valahogy nem izgat a dolog. De biztos vagyok benne, hogy csak azért, mert tényleg nem ültem még le egy jó játék elé.
0
2007. november 21., szerda 16:19
nem volt gameboyom, ellenben előtted jó tíz évvel kezdtem el játszani (még kvarcjátékkal :), szóval tudom, hogy a játékélmény a legfontosabb, de azzal is tisztában vagyok, hogy az új generációs gépek mennyivel tudnak többet az előzőeknél.
0
2007. november 21., szerda 16:17
remélhetőleg az első játék, amely végre áttöri a gátat a ps3 szerény eladási mutatóin. (igazából a metal gear solid 4 lesz az jövőre, de azért reménykedünk.)

0
2007. november 21., szerda 16:13
Videójátékok terén nálam 92-93 környékén a GameBoy volt a csúcs, aztán 94-ben a Super Nintendo, nemtom Neked volt-e ilyened, de életem egyik legjobb játéka volt a Super Mario :) Látványilag viszont ha megnéznénk a Super Mario-t plazmán, azt hiszem kollektív hányás lenne a vége :)

0
2007. november 21., szerda 16:10
Nem akartam degradálni semmit, ez nem von le semmit az új formátumok érdemeiből.

Itthon én is szoktam játszani plazmán a Fifa05-tel :) Régi játék, de szeretem.

Gyorsan fejlődik a világunk...

Lehet, hogy műveletlen vagyok, de mi az az uncharted?:)

0
2007. november 21., szerda 16:07
ez kicsit emlékeztet a VHS/DVD és DVD/BD közötti különbség degradálására. :) a poligonokat nem számoltam meg, viszont játszottam PS2-játékkal a plazma tévén... úgy 5 percig. baszott nagy pixelek és nudli hang fogadott, hanyatt-homlok vettem is ki a játékokat a gépből. a te hasonlítoddal élve: ha a dvd és a bd között nem olyan nagy a különbség, hát a ps2 és a ps3 között óriási.

nézz majd meg egy unchartedet normális méretű kijelzőn, aztán köszönj szépen pát a múltnak.
0
2007. november 21., szerda 16:01
Hasonlíts össze egy PSX/PSOne-os játékot egy PS2-essel. A poligonok száma hihetetlenül megnövekedett akkor, mikor piacra dobták a PS2-t. Tehát látványilag hatalmasat lépett előre a PS2. Viszont a PS2-höz viszonyítva kisebbet lépett előre a PS3, mert PS2-n is voltak majdhogynem tökéletes játékok, amelyeknél majdnem letettem én is a kalapot :) A PS3 még jobban tökéletesítette ezt a látványélményt, ami a PS2-nél indult el. Tehát a PS3 is nagy lépés volt előre, de egy fokkal kisebb, mint a PS2 lépése. Hogy jobban érzékeltessem, mire gondolok: amikor megjelent a DVD formátum, hihetetlen minőségi előrelépés történt. A VHS-hez képest sokkal de sokkal többet nyújtott a DVD. A Blu-Ray/HDDVD is egy nagy előrelépés, de korántsem akkora, mint a DVD lépése. Itt is azt mondanám, hogy a Blu-Ray/HDDVD az a formátum, amely tökéletesíti azt a lépést, amelyet a DVD megkezdett.

De ott a másik dolog is, hogy aki nincs benne a témában és még nem hallott eleget ezekről a formátumokról, igazából nem tudja értékelni még, hogy a filmeket nagyobb felbontásban kapja az ember és a hang is tömörítetlen. Neked persze feltűnik, mert Te profi vagy a témában, de egy mezei embernek nem nyújt akkora előrelépést az új formátum, mint a VHS-DVD.

Én erre gondolok.

Egyébként lehet, hogy maradi vagyok, de ha egyszer lesz egy PS3-am, akkor szeretnék megtartani néhány PS2-es játékot is hozzá...

0
2007. november 21., szerda 15:57
nekem kissé félreérthető volt. :)
0
2007. november 21., szerda 15:53
Azért írtam, hogy "már ami nem vezeték nélküli".
0
2007. november 21., szerda 15:44
ezt miből gondolod?
0
2007. november 21., szerda 15:43
hohó, álljon meg a menet. :) az USB-portok csak a kontrollerek töltéséhez kellenek, a wireless ún SIXAXIS kontrollerek bluetooth-szal kapcsolódnak a géphez, amely tudtommal összesen hét kontroller jelét tudja egyszerre fogadni (FIFA 08-hoz, NHL 08-hoz, NB 08-hoz, stb. kiváló :).
0
2007. november 21., szerda 15:33
Nekem van 1-2 PS2-es játékom, amit játszanék PS3-on is... ilyenek: Final Fantasy X, Medal of Honor: Frontline, Gran Turismo 3, Burnout 3 Takedown, csak hogy a fontosabbakat emlegessem... azért a PS2-PS3 között kisebb az előrelépés, mint a PS1-PS2 között...

0
2007. november 21., szerda 15:30
A kontroller USB-s, ezen kívül az összes jelenlegi és eljövendő PS3 periféria USB-n keresztül fog csatlakozni (már ami nem vezeték nélküli). Ez lehet kormány, kamera, billentyűzet, táncpad, PSP(?), meg amit még kitalálnak. Szabványos USB hub-ok gondolom működnek vele, ha kevés lenne a 2 port.
0
2007. november 21., szerda 14:30
Köszi.

Azt nem tudod véletlenül, hogy mik csatlakoznak rá USB-vel. A kontroller is USB-s, vagy arra külön port van? Azért nem mindegy hogy 4 játékos játszhat rajta egyszerre, vagy külön adapter kell a 2-nél több játékos játékhoz.

Mellesleg a Ps2 kompatibilitásának "kikapcsolása" elég piti húzás, de mondjuk ki játszana Ps2 játékkal Ps3-on. Én kb.1-szer játszottam Ps1-es játékkal a 2-n és olyan ronda volt, hogy többször nem próbálkoztam.
0
2007. november 21., szerda 14:19
Egyszerűen kikapcsolták a PS2 kompatibilitást. Olcsóbb ár = kevesebb tudás.

Csak 2 USB csatlakozó van rajta 4 helyett, és nincsen rajta memóriakártya-olvasó sem. A HDD a játékállások mentése mellett online filmek, előzetesek, zenék, játékdemók letöltését is szolgálja.
0
2007. november 21., szerda 13:53
Az hogy lehet, hogy a 40GB-s Ps3 nem játszik le Ps2-es játékot? Mivel butább még ez a verzió a 60GB-snél? Mi a jelentősége HDD-nek? Lehet rá játékot/filmet  is menteni, vagy csak a Ps2 memóriakártyájának felel meg és  csak játékállások mentésére szolgál?
0