Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. november 18., vasárnap 15:53
Szia!

Érdeklődnék, hogy a Silent Hill, és az Evil Dead II. Blu-ray kiadványokat honnan, és mennyiért rendelted? Esetleg képet, vagy linket küldenél nekem?

Köszönöm előre is!

Üdv!
0
2007. november 18., vasárnap 15:47
Nekem lenne egy áthidaló javaslatom, amit akár továbbítani is lehetne valahogy az FHE illetékeseinek. Nem kell egybegyűjtemény minden rész után, mert tényleg egyre tetemesebb az összeg, s a legtöbb ember egyesével begyűjtötte, begyűjti a részeket, viszont azt meg lehetne oldani, hogy amikor kijött mind a hét rész feknivel, akkor gyártanának egy olyan dobozt, amibe mind a hét feknis film belefér. Hogy a kiadónak is megérje, lehetne kötni valamilyen akkori aktuális film megvásárlásához a dobozhoz jutás feltételét, ez végülis már részletkérdés, de sok HP-rajongónak szerezhetnének így örömet!
most posts by TM
0
2007. november 18., vasárnap 15:47
A Harmadik Típusú Találkozások és a Brian élete nekem is elő van rendelve, akárcsak a hazai megjelenésű Spider-Man trilógia. November végéig érkezik innen-onnan néhány film: Top Gun (HD DVD), Knight s Tale, Evil Dead II, meg két IMAX film. Amiken még gondolkodom: 300, Troy DC, Pixar Shorts, Planet Earth, The Reaping, Silent Hill... meglátjuk... kicsit kivárásra is játszanék, mert a lelkem mélyén bizakodom, hogy a jövő évben talán több stúdió is ad ki magyar vonatkozással filmeket.
0
2007. november 18., vasárnap 15:40
Menjen a csudába...

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 18., vasárnap 15:40
Ez írtó gáz. Természetesen én sem neked címeztem a kérdésemet, és HSZ-met, de én nagyon szerettem volna egy újabb, 1-5-ös dobozt. Az első 4-es doboz is tetszett, a 3-as, és reménykedtem benne, hogy lesz. Menj a csudába a kiadó, ha egy doboz ennyire nem éri meg az árát. Értem én, hogy nálunk már leszereplett a DVd piac sok szempontból, de máshol 3 lemezes digipack jön ki, digis 300, nálunk meg rosszabbnál rosszabb kiadások.

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 18., vasárnap 15:37
nem is neked címeztem, hanem a magyar piacnak: minek ide kidobni egy újabb díszdobozt, mikor egyszerűen nincs felvevőpiaca? itt ülök a dvd-boltban, s az előbb egy csávó azt kérdi, nem másolom-e le neki valamelyik filmet. mondom, nem szoktam másolni. ugyan már, vigyorog, haveroknak biztosan másolsz. nincs abban semmi rossz. és én érezzem magamat kényelmetlenül azért, hogy nem teszek ilyet. természetesen nem vett semmit.
0
2007. november 18., vasárnap 15:37
ráadásul még teljesebb. bár én nem vagyok oda a HP-ért, azt hiszem az 5. könyv végénél tettem le azzal a könyvet, hogy "innentől kezdve nem vagyok kíváncsi a HP-re"... a csúcspont azt hiszem a 3. könyv volt... az 5. filmet meg se néztem a moziban. nem tudom mit hagytam ki, de majd ha vetítik HBO-n, majd megnézem, amúgy nem érdekel... sajnos Rowling kisasszony nálam eljátszotta a bizalmat.

0
2007. november 18., vasárnap 15:34
Értem, de itthon is adják már ki. KELL! :-)

0
2007. november 18., vasárnap 15:33
Ezt a "mert minek" kérdést, nem tudom nagyon díjazni... Nem neked szól, de minek? Nekem. Én eddig mindig megvettem őket, és most is szerettem volna...

0
2007. november 18., vasárnap 15:32
DVD-n, és HD DVD-n is kiadják:

Harry Potter Years 1-5 Limited Edition Gift Set
0
2007. november 18., vasárnap 15:31
más országokban szerintem lesz dvd-változat is az első öt évből. nálunk nem, mert minek.
0
2007. november 18., vasárnap 15:30
én pont azt teszem: szép a doboz, az ára sem vészes (105 dolcsi, kb. 18e ft), de a hét részt tartalmazó pakk valszeg még szebb lesz és még jutányosabb.
0
2007. november 18., vasárnap 15:28
Hogy lehet, hogy BD-n kidobják a HP 1-5-ös dobozt, DVD-n meg nem???

0
2007. november 18., vasárnap 15:19
derceto és többiek

HP filmekkel miért nem várjátok meg a filmsorozat végét? Még 2 év (rész) és tuti kidobnak valami gyűjtődobozt vagy díszdobozt BD-ből is...

0
2007. november 18., vasárnap 15:16
Tekkon Kinkreet

Jin-Roh

Ghost in the Shell

Harry Potter - Years 1-5 Gift Set

Blade Runner

David Gilmour - Remember That Night - Live At The Royal Albert Hall
0
2007. november 18., vasárnap 15:07
ki milyen beszerzéseket tervez még idénre?

nálam blade runner, pirates 3, close encounters, life of brian, paprika, tekkon kinkreet, drakula biztos bejátszik, aztán majd még meglátjuk. :)
0
2007. november 18., vasárnap 13:25
Remek cuccok Derceto, gratulálok hozzájuk, használjátok egészséggel! :-)
0
2007. november 17., szombat 20:39
Ismerős szitu:)

Nagy gratula mind a tv-hez, mind pedig a lejátszóhoz!
0
2007. november 17., szombat 20:15
Ha jól tudom, a SONY BDP-S300 itthon 150e Ft és ha beregisztrálod, akkor megkapod mellé ajándékba a Pókember-trilógiát.
0
2007. november 17., szombat 20:06
az én oldalbordám (még) hihetetlenül türelmes, habár tegnap már elég furán nézett rám, mikor át akartam menni az SCS egyik végében lévő saturnból a másik végében lévő media marktba, s persze közben megálltunk az összes létező game store-nál. :)
0
2007. november 17., szombat 20:05
$699 (kb. 126e) + $92 EMS posta biztosítással (kb. 16e) + 15e ÁFA ($400 érték után) = kb. 157e Ft

Plusz vennem kellett egy 110V-os átalakítót, ami 2400 Ft-ba fájt. A lejátszóhoz jár 5 ingyen BD film is, amit egy kb. 18-as listából lehet kiválasztani.
0
2007. november 17., szombat 19:59
Csak azért mondtam ezt a párkapcsolat-dolgot, mert amikor én hozzájutok egy új cucchoz, kocsihoz, stb... akkor sajnos átmegyek idiótába, és valahogy  minden más eltörpül. "Már megint azt a szart bütykölöd", vagy a "vedd el feleségül a DVD-gyűjteményed" felkiáltások megyszaporodtak itthon-)))
0
2007. november 17., szombat 19:55
Ha nem túl indiszkrét a kérdés, akkor mennyibe fájt a lejátszó? Mert egyszer én is hasonlót szeretnék...

0
2007. november 17., szombat 19:54
:)))

Amúgy a párkapcsolatom nem, az alvásigényem viszont megsínyli kissé a dolgot. "Na még ebbe a lemezbe is belekukkantok egy pár perc erejéig..." - aztán hipp-hopp hajnali 3 óra van. :D
0
2007. november 17., szombat 19:47
-))))))))))))))

Tényleg nem akartalak megbántani, hál istennek akkor nincs probléma.

Még annyit tegyél meg kérlek, hogy egy fotót feltöltesz a kábelekről, és az elosztás módjáról, mert nem látok irtózatos "kábelrengeteget", mint ami nálam van!
0