Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. november 17., szombat 19:47
Nem, tényleg semmi gond, egyszerűen félreértettem a szándékot. Bocsesz ;)
0
2007. november 17., szombat 19:45
Áááá, leesett! Vigyázni kell ezekkel a hozzászólásokkal, tényleg félreérhetőek. :)

Én kérek elnézést, akkor nincs harag!
0
2007. november 17., szombat 19:44
Sajnálom, ha ezt negatív HSZ-ként érzékelted, pedig abszolút pozitívként írtam. Gratuláltam neked a magam módján. A "Kérem más se tegye" picit úgy hangzik, mintha valami beteg szar lennék, te meg az ápoló. Mégegyszer sajnálom, hogy ennyire konzervatív, és prűd vagy.
0
2007. november 17., szombat 19:40
Szerintem nem bántó szándékkal írta, amit írt, csak lehet kicsit irígy! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 17., szombat 19:21
De most moziról volt szó, egészen pontosan Diablo rendszeréről. :)
0
2007. november 17., szombat 19:17
Én nem reagálok rá, kérem más se tegye!
0
2007. november 17., szombat 18:54
Mozihoz valóban nem. De én zenét is a frontokon hallgatok. :)
0
2007. november 17., szombat 18:29
Szeretnék gratulálni Neked ezért a gyönyörűséghez! Jól sejtem, hogy tönkrement a párkapcsolatod amióta "bővült a család"?-)))))))))))))

Csak ezzel vagy elfoglalva igaz????

Gondolom, hogy nem árufeltöltőként dolgozol a Julius Meinl-ben, de attól függetlenül le a kalappal!!!!
0
2007. november 17., szombat 18:15
Ha már a rongyrázásnál tartunk... :)

Csütörtökön végre befutott végre amerikából a lejátszó is, egy nagyon jó barátom közreműködésével.

Sony BDP-S500

A lejátszó dekódolja a DD Plus-t, TrueHD-t, ha jól tudom a DTS HD HR-t és persze a PCM-et is gond nélkül viszi, és jelenleg analóg 5.1-el van az erősítőre kötve. Egyedül a DTS HD Master Audio az, ami hiányzik a palettáról, de nem megyek a falnak, ha csak a 1,5 Mbit-es DTS core-t tudom kibányászni belőle. A felépítése masszív, igényes, a motoros, kék üveg előlap nagyon imponzáns.

Bár nincs sok összehasonlítási alapom, a HD képe lélegzetelállító a Pioneer plazmán. DVD-vel már nem vagyok ennyire elégedett, a deinterlacer elbénázgat, a felskálázás sem olyan szép. Nekem első blikkre a Pioneer DVD lejátszó képe komponens kábellel összekötve szebbnek tűnik, ami részben a lejátszó világbajnok interlaced kimenetének, részben a plazma videoprocijának köszönhető (24 fps NTSC DVD-ről). Mivel a Sony amerikai, PAL-t nem kezel, és nem is régiófüggetlen, így nem is izgat a dolog. A Pioneer DVD továbbra is remekül teszi a dolgát.

A legtöbb BD-vel nem tűnt lassúnak, az egyedüli kivétel a Ratatouille, aminél vagy két percig tartott mire bejött a menü, és a film indítása előtt is hullahoppozott a patkány (homokóra pixar-módra) majd egy percet. A film viszont makulátlan.

Együtt:

Első HD élményekről hamarosan.
0
2007. november 17., szombat 17:25
igen, érzékeny vagyok ma, mert pepecselős munkát végzek, bocs. :)

106 centis hd-ready plazmán nézem a filmeket kb. 3 méter távolságból.

amúgy sokan vannak úgy, hogy még várnak, mert nem egységes a formátum, kevés film van, nincs magyar vonatkozás, drágák a filmek (nem mindenhol) és így tovább, de én úgy vagyok vele, hogy minek várjak? inkább élvezem a filmeket hd-ben, lassan fél éve. :)
0
2007. november 17., szombat 16:55
Szerintem jó volt a vicc, csak te elég érzékeny vagy ma, úgy látom. Na mindegy. Nekem abszolút nem savanyú a szőlő! Én igazán megtehetném, hogy kilószám vegyem a BD-ket, de még nem teszem, mert nem látom értelmét. Tudom most meg azt mondod, hogy milyen szerény vagyok. Viszont arra nagyon kiváncsi lennék, hogy te hány méterről és milyen kijelzőn nézed ezeket a filmeket.
0
2007. november 17., szombat 16:47
he mag csak tényleg viccelni próbáltál: hát nem volt túl jó vicc. :)
0
2007. november 17., szombat 16:44
ahogy tanult kollégám mondta: savanyú a szőlő?

mert ha mondjuk a máltai szeretetszolgálat előtt integetnék a bd-lemezekkel, akkor megérteném a rosszaló tekinteteket, de ez elvileg egy olyan dvd- és bd-bolt fóruma, ahol az igényes gyűjtők teszik jelenlétüket. néhány évvel ezelőtt a vhs-fanok néztek furán mindnyájunkra, akik képesek voltunk 5-10e ft-okat fizetni egy filmért. sőt, manapság a letöltők jönnek hasonlóan humorosnak szánt, de igazából tenyérbemászó benyögésekkel, hogy "képes vagy pénzt adni egy filmért? mit vágsz fel?". szóval kérdem én, kettőnk közül kinek kéne moderálnia magát, kedves davenport?
0
2007. november 17., szombat 16:35
Megy ám a rongyrázás... :-))
0
2007. november 17., szombat 15:53
kicsit szívtam a fogam, mikor megvettem a DH4.0-át, mivel amerikában jövő héten jelenik meg a teljes kollekció elég kedvezményes áron, viszont a fox bd-k eddig szinte kivétel nélkül régiókódosak voltak, ráadásul az előzetes tesztek szerint az első három rész képminősége messze van a tökéletestől, a gyűjtemény maga meg még egy papírtokot se kapott: egyetlen vastag bd-dobozba van begyömöszölve a négy lemez:

http://forums.highdefdigest.com/attachment.php?attachmentid=730&d=1195276054

viszont azt sajnálom, hogy a harmadik rész megjelenése nincs betervezve európába.  ssza meg a vajna.
0
2007. november 17., szombat 12:11
Húh, a HP biztos képileg ott van, szívesen megnézném, de nem vagyok még berendezkedve erre. :-)

Még csak a DVD-ig jutottam el tegnap, szóval BD még vár... :-)

- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 17., szombat 12:09
példának okáért ezt tegnap vettem bécsben 29.99 eurós áron (kb. 7.600 ft-os áron). a polcon ott figyelt a harry potter 1-5 is, de azt majd inkább egyben. a parfümmel szemeztem még, de a mocskok csak német feliratot raktak rá. :\
0
2007. november 17., szombat 11:57
Honnan szerzitek be ilyen hipergyorsan az újabb mozifilmeket BD-n??? :-)

0
2007. november 17., szombat 11:54
tegnapi szerzemény:

nem meglepő módon tökéletes kép- és hangminőség (dts-hd), a dvd-változat extráinak 2/3-a, vmint mókás német fordítások ("yippie ya yeah, schweinebacke!" :) 10/10
0
2007. november 16., péntek 11:28
Rövid beszámoló: a Planet Earth nagyon odab*sz. Bővebben este.
0
2007. november 16., péntek 9:36
tegnap belenéztünk dercetónál a vadi új rendszerén (majd biztos beszámol :), s az első 10 perc már most sokkal jobban tetszett, mint legutóbb az egész film.
0
2007. november 16., péntek 9:35

the host: kicsit érdes a kép, de olyan minőséget produkál, hogy az amatőrebb szörnnyeffektek is előjönnek. :) pcm, dts-hd koreai és angol hang, felirat és tömérdek extra. a film pedig őrületes, de jó értelembe véve. 10/9

silent hill: a film, amely nem hagy nyugodni. a kép- és hang fantasztikus, extra viszont nuku. 10/8

sleepy hollow: ilyenkor azt mondom, nem is baj, hogy a paramount hd-exclusive lett. már a borító is meglehetősen csúnya, de az igazi kiábrándulás akkor jön, mikor elkezdődik a film: remegő, mozis hibákkal ÉS digitális zajjal tele transzfer. felbontása oké, de az élményt taccsra vágja a sok gebasz. a hangra viszont nem lehet panasz (főleg a dts szedi szét a szobát), s egész szép extra kollekciót raktak a korongra. 10/5
0
2007. november 15., csütörtök 12:30

dehát az neked nem is tetszett :))
0
2007. november 14., szerda 16:59
Engem sokkal jobban zavarnak a NEW! FREE! matricák, amikkel telepakolják a papírtokot.
0
2007. november 13., kedd 21:24
gyönyörű ez az egységes hátoldal: szerintem ettől kreatívabb emberek is dolgoznak a Disney-nél.
0