Keresés

a te bd gyűjteményed

2007. november 12., hétfő 18:48
Rohadt jó projektorod van :) Sajnos az én szobám nem ilyen, nem tudnék vászont felrakni vagy azt is neccesen és akkor ott a probléma, hogy hova tegyem? Úgyhogy maradok egyelőre a plazmánál (legalábbis most épp arra gyűjtök :D)... de új értelmet adtál számomra a házimozizásnak. Tökéletes közeli élmény lehet így nézni a filmeket. Nekem is ez lesz az egyik életcélom...

zoopopnak csak annyit: létminimumból is meg lehet csinálni, ha valaki nagyon akarja... akár évek alatt összespórolt pénzből... ha az ember leszokik a dohányzásról, akár a napi 500 Ft cigipénzt félreteheti és 1-2 éven belül el tudja költeni valami hihetetlen dologra, ami boldoggá teszi... de ez csak példa. A cél a fontos.
0
2007. november 12., hétfő 18:38
Köszönöm :) Tényleg szívböl csinálom, mert nagyon szeretem a filmeket. Sajnos azt is érzem, hogy eléggé leköt ez a hobbi (de utálom ezt a szót), mással is kellene foglalkoznom. De egyszerűen minden este ellenálhatatlan vágyat érzek, hogy nézzek valamit :) Ami a minden igényt illeti, azért ez messze nem a csúcs, azt mondanám, hogy pont az a határ, ami nekem még épp belefér.

Ami a tesztelést, vagy megnézést illeti: szombaton kaptam meg a projit, aztán az egész vasárnapom a szereléssel, összekötésekkel, állítgatásokkal ment el. Még nem érzem azt, hogy ez a tökéletes állapot számomra, pár napon belül amikor meglesz, megbeszélhetünk egy közös tesztelést valamikorra, ha komolyan gondolod (-játok) :)
0
2007. november 12., hétfő 16:58
Csatlakozhatok? Beszállok a benzinköltségbe :)
0
2007. november 12., hétfő 16:55
Tudod ez egy olyan dolog, hogy munkámnak köszönhetően évek óta találkozom olyan emberekkel akik megtehetnek dolgokat csupán anyagi helyzetük miatt. Sokan beindultak mostanság a bd-re anélkül, hogy lenne alapjuk rá. Más sem vezérli őket mint a nagyzolás, hogy megmutassák én megtehetem. Amúgy, közük nincs a filmekhez. Nos, ezeket az embereket nem tudom értékelni. Igen, félreérthető, talán nagyon erős volt elsőre amit írtam de sajnos nem kevés negatív példa áll mögöttem és emiatt eléggé kétkedő vagyok. Jó érzés látni valakit aki tényleg szívből csinálja, valóban érdekli a dolog és megpróbálja minden ígényének megfelelőn kialakítani házimozirendszerét. Amihez külön gratulálok!
0
2007. november 12., hétfő 16:53
rengeteg, olyan ember van aki, eldohányozza, elissza a pénzét! (vagy más hasonló dolgokra elkölti)

és ráadásul még szét is cseszi vele az egészségét

sokkalta jobban örülök, ha valaki mondjuk műszaki cikkekre, költi a pénzét, vagy más klassz dologra!

hát most nem?

0
2007. november 12., hétfő 16:51
ó, egy ilyen tesztért elmennék akár mittomén... veszprémig is. :)
0
2007. november 12., hétfő 16:37
egy apró fokkal szimpatikusabb lennél, ha legalább felvállalnád a parasztságod. a mondat végén a pontpontpont épp arról tanúskodik, hogy csak megjegyezted... különben meg megjegyezni sem kellett volna.
0
2007. november 12., hétfő 16:36
Köszi mindenkinek! :) A tesztvetítésnek nem lenne akadálya, azt leszámítva, hogy nem Bp-en lakom :)

Zoopop: nem sértődtem meg egyátalán, bár meglepett, hogy ilyen megjegyzés is idekerült :) Lehet, hogy nem is kellett volna feltennem róla képeket, de úgy gondoltam, talán érdekelhet másokat, hogy ki mivel nézi a topik címében szereplő kiadványokat (bár kétségtelenül off). Én szívesen látnám másét is, hisz  abból tud meríteni az ember ötleteket.
0
2007. november 12., hétfő 16:25
az elrendezés és a dizájn
most posts by TM
0
2007. november 12., hétfő 16:23
Erre a szobára emlékszem, már korábban is nagyon tetszett az elrendezés, kütyüktől függetlenül. Gratula!
most posts by TM
0
2007. november 12., hétfő 16:18
Miért, talán nem így van? Nem mondom, szép látvány de az átlag embernek ez álom. Semmi bántás, rossz szándék nem volt mondatomban szerintem csupán a valóság. Nem kérdeztem meg miből szerez rá pénzt, semmi közöm hozzá az pofátlanság lenne. Csak megállapítottam valamit. Amúgy pont ez a baj mindennel, valaki észrevesz egy dolgot és egyből nekiesünk. Örülök, hogy valakinek jut ilyen komoly rendszerre!

Ha megbántottam az illetőt, elnézést!
0
2007. november 12., hétfő 16:08
Savanyú a szőlő... :))

Komolyan. Úgy gondolom az, hogy ki mivel keresi a pénzét és mire költi el, az csak rá tartozik (meg az APEH-ra).
0
2007. november 12., hétfő 16:07
Báááááááá!!!! Ez meseszép: látvány+design a topon! Menten átmegyek kínaiba... :-) Gratula!
0
2007. november 12., hétfő 16:00
most komolyan, muszáj ennyire taplónak lenni?
0
2007. november 12., hétfő 15:57
És akkor mi van? Hogy jön ez ide?
0
2007. november 12., hétfő 15:54
Azért látom nem a létminimumból raktad össze...
0
2007. november 12., hétfő 15:37
Hú... Hát egy ilyen rendszert nagyon megnéznék én is... :-) Komolyn! Minden Full HD!
0
2007. november 12., hétfő 15:30
A kérdés jogos. :)))
0
2007. november 12., hétfő 15:04
és mikor lehet menni hozzád tesztvetítésre? :)
0
2007. november 12., hétfő 15:00
HD gyűjteményem új darabjai (az Apocalypto a 40. HD lemezem)

Ez pedig az új megjelenítőm: Panasonic PT-AE2000 fullHD (1080/24p) kivetítő. Eszméletlenül szép képe van HD-s anyagokkal

A vásznam Projecta ProCinema 240*130-as:

Csináltam egy-két képet vetítés közben, bár ebben nem vagyok profi. Látható, hogy milyen hűséggel adja vissza a színeket, megfelelő kontraszttal egyetemben.

0
2007. november 12., hétfő 10:34
Bruno és Lefty: Ma megérkezik ha minden igaz. Este belenézek és majd megírom, hogy mit tapasztaltam.
0
2007. november 12., hétfő 10:29
Hali!

Esetleg valaki tudni infóval szolgálni a "Csudapest" Filmes Apocalypto bd-vel kapcsolatban???Elsősorban a képi világára lennék kiváncsi.Attól félek sikerült ezt is ledegradálni a ""kedves"" fővárosi kiadónak,mint a Fűrész 3-at.

Előre is köszi az infót!
0
2007. november 11., vasárnap 10:31
azt mondják, hogy ez a verzió kevésbé sikerült, mint a végső, rövidebb. persze kubrickról van szó, tőle mindent látni kell.
0
2007. november 10., szombat 22:55
valaki, meg vette már az Apocalypto-t bd-n? Mert akkor írhatna róla pár sort, pl, h nem e cseszték el mint a fűrész3 esetében.

0
2007. november 10., szombat 14:32
Én még régebben láttam ezeket a kihagyott jeleneteket, és a javára azt tudom mondani, hogy Kubrick nem véletlenül vágta ki őket annak idején. Mondjuk az új extrák miatt azért engem is érdekel az új Ragyogás kiadvány. :)
0