Nekem is az van. HD ready. Persze én elhiszem, hogy sokkal jobb egy full HD, de nekem nem ér meg 450+e forintot. Persze ha majd lesznek olyan kiadások dögivel, ahol nem csak a hangtól és a képtől kell elájulni, ám legyen. Én TM-el ellentétben sem VHS kazikkal, sem videoval nem bírok. DVD van, HD ready tv van, rendes házimozi hang van. De ahhoz, hogy én beruházzak egy full hd tv-be, egy BD lejátszóba - és persze kéne egy hd dvd lejátszó is, mert van ami csak arra jön ki ugye...- ahhoz nekem annál több kell, mint ami most van. És engem zavar, hogy nincs az Oldboy-nak belső borítója. Lehet, hogy az én igényeim túl nagyok és nem elégít ki egy vékony kék tok, de ha már a dvd-nél a lehető legjobb formában szerzem be a kedvenc filmeket, akkor elvárom, hogy a HD felbontású filmeknél is nyalják ki a seggemet mert én vagyok a vásárló. De egyelőre azt látom, hogy alacsony szinvonalú kiadások mellé vannak rendes kiadások és néhány szép fémtokos kiadás is. Még fejlődik a formátum és baromira nem adnak a kiadók a filmek belbecsére. Persze dvd-n se volt egyből LOTR, Band of brothers, stb. de azt hiszem ha valahova eljutottunk az évek folyamán akkor lesznek szívesek a kiadók folytatni az utat és nem gagyi külcsinnel kiszúrni a szemünket, csak azért mert jobb a kép és a hang. Erről szólt volna a bejegyzésem, nem másról. És vagy legyenek kombó lejátszók vagy döntsék el végre mi lesz. Én ugyanis nem vagyok hajlandó multik csatározásait finanszírozni. Én teszek nekik szivességet ha vásárolok és nem ők nekem, hogy kiadnak. Igénytelen pedig nem vagyok és bizony látom a dvd filmek hiányosságait, a HD ready tv-m óta még jobban, mint előtte. És láttam mit tud egy hd ready tv-n egy hd film, szóval van sejtésem arról, hogy egy full hd mit tud. Ettől még vannak elvárásaim a csomagolás terén is. De fura, hogy erről egyáltalán szó esik, mert az itt "megszólaló" emberkék közül többen remek gyűjteménnyel bírnak. Külföldi gyönyörű dvd kiadások. Egyszerűen nem értem miért elegendő nekik a mostani BD film kínálat. Nem értem ha dvd-n szar a fapados külső, akkor itt miért nem. Ennyire el kell ájulni a formátumtól, hogy már a szar is jó, csak a korongon legyen rajta a HD film? Ennél igényesebbnek ismertem meg itt mindenkit. Részemről lezártam a dolgot.