a LAS VEGAS, VÉGÁLLOMÁS megjelenéséről tudok, de majd valamikor később. amúgy nálunk az nem MGM.
0
2009. február 20., péntek 1:45
3428
Ha ez jó hír, megnyugtatlak, hogy meg fognak jelenni, persze, nem Select-es sebességgel...:) A "sebességet" itt most főleg az InterCom-ra értem.
0
2009. február 19., csütörtök 20:33
16092
Pedig a Csendszimfónia szinkronja remek. Imádom a filmet, nagyon meghatott, mikor először láttam. Annak idején leárazták 2190-re, de annyiért sem kellett, mert az csakis szinkronnal jó. Remélem kiadják úgy...
Fantasy vagy Intercom?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 19., csütörtök 20:31
16458
A Csendszimfónia kijött anno felirattal, de nagyon jó a szinkron is - tévében láttam -. Szinkronos újrára szerintem abból nem számíthatok :(
0
2009. február 19., csütörtök 20:27
16092
Egyiken sincs magyar vonatkozás.
Én meg annyira nem tudok jól angolul.
Pl.: az egyik Nicolas Cage filmet, a Boy in Blue-t most vettem meg, és szerencsére azon volt magyar felirat. Ez is Fox film, ami ugye szintén Intercom.
De a többin semmi magyar.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 19., csütörtök 20:25
16458
külföld?
0
2009. február 19., csütörtök 20:23
16092
Las Vegas, végállomás (MGM) Lány a völgyből (MGM) Holdkórosok (MGM) A Paradicsom foglyai (20th Centur Fox) A Tűzmadár-akció (Walt Disney) A vámpír csókja (MGM)
És mivel a Fantasy Film és az Intercom adja ki az MGM filmeket, így bezárult a kör, ezek a filmek soha nem fognak megjelenni.
0
2009. február 19., csütörtök 20:14
16458
Nem. :))
Örülök, hogy neked válaszoltak, az én kérdésemre meg már lassan 6 hónapja nem válaszolnak :D Biztos éhes a spam-szűrőjük... :)
Bizakodok, mert állítólag jön az Ugly Betty 2. évad.
0
2009. február 19., csütörtök 20:13
19955
miket nem adnak ki?
0
2009. február 19., csütörtök 20:08
16092
Vape! Te állást váltottál? :-)
0
2009. február 19., csütörtök 20:01
16458
Miért, nem? A kiadás meg sokszor nem rajtuk múlik. Utálom ezt mondani, de így van :(
0
2009. február 19., csütörtök 19:58
16092
Ja, hogy ez is eredmény? :-)
0
2009. február 19., csütörtök 19:56
16458
Tadam, de legalább válaszoltak.
0
2009. február 19., csütörtök 19:56
16092
Nah, Intercomban nem csalódtam.
Több hónap után válaszoltak a levelemre, melyben közölték, hogy természetesen egyik filmet sem fogják megjelentetni, amiket felsoroltam. Csinálnak ezek egyáltalán valamit ott, vagy csak úgy vannak?
0
2009. február 18., szerda 15:57
437
Tényleg!
Én épp akkor akartam megvenni a KÖD c filmet, amikor a LK kiadást kivonták a forgalomból. Nagyon gáz ez a joglejárás dolog. Tessék kiadni megint. Meg akarom venni.!!!!!!!!!
0
2009. január 30., péntek 15:38
546
Van valakinek tudomása arról, hogy a Tisztességtelen ajánlat megjelenne-e újra a nem túl távoli jövőben? /A Top Secret, Amerikába jöttem szinkronosan, Beverly Hills-i zsaru I-III. filmekről nem is beszélve... no meg Carpenter Köd-jéről:(.../
0
2009. január 21., szerda 18:21
217
Milyen igaz. Lehet hogy a Fox cseszte el az egészet. de az Intercom is tuti hibázott valahol.
onering.atw.hu
0
2009. január 21., szerda 12:02
16458
Az igazság ODAÁT van (határon túl...) :D
0
2009. január 21., szerda 11:22
217
Most már valószínűleg külföld marad X-akta ügyben. Egyetlen bajom, hogy nincs rajta felirat se, ami azért elég gázos.
0
2009. január 17., szombat 16:47
6925
A szinkronfüggőséget sajnos elsősorban a tévének köszönhetjük. A moziban kezdetben,ha eljutott hozzánk egy-egy neves amerikai film,szinte mindig felirattal adtuk. Pl. My Fair Lady A majmok bolygója Háború és béke 2001 Isten hozta Mr.! Star Wars IV.és VI. stb..
És még!
Különben dühbe jövünk! Piedone Afrikában
Tudtommal 1945 előtt semmit sem szinkronizáltunk,még a rajzfilmeket sem! A nagyapám a Hófehérkét feliratal nézte... Akkor valahogy még természetes volt,hogy egy iskolás gyerek tud olvasni.
0
2009. január 16., péntek 18:55
950
1000%-ig igazad van de az oroszlán előbb lesz rászoktatva a sárgarépára mint a magyarok zöme a feliratos filmekre!
(Sajnos)
0
2009. január 16., péntek 16:55
6925
A németek,olaszok,spanyolok nagy része tényleg szinkronnal nézi a filmeket.Az olaszoknál még a dalokat is szinkronizálják a zenés filmekben. Csak az a baj,hogy ezerszer nagyobb piac révén ők megengedhetik maguknak.
Pont ezért írtam a portugálokról.Nagyság,népesség hozzávetőleg azonos,mint mi.Nem is különösebben gazdagabbak. Ha akarunk épkézláb nívójú filmeket és kiadványokat látni,tőlük kell példát vennünk.
0
2009. január 15., csütörtök 18:41
950
Azért a Svejk igen csak zseniális szinkron terén.
Francia filmeket kizárólag szinkronnal,angol nyelvű filmeket felirattal szoktam nézni (kivéve mikor a lemez nem tartalmaz angol hangsávot).
Tehát 95 %-ban nem vagyok szinkronpárti.
Ettől eltekintve azt mondom,hogy legjobb lenne ha minden filmen lenne szinkron (már csak a gyengénlátók kedvéért is) és legyen felirat még a magyar filmeken is (a rosszul hallóknak).
Amúgy meg van a cipő és a láb esete:nem a cipőhöz kell lábat venni,hanem a lábhoz cipőt.Szerintem a németek,spanyolok,olaszok többsége is szinkronnal nézi a filmeket.
Ez a szinkronfüggőség ÖRÖKSÉG.(A lengyeleknél mai napig a TV-ben is de még DVD és BD változatokon majdnem minden hangalámondásos.)