Keresés

InterCom Rt.

2003. augusztus 29., péntek 0:44
Kedves Intercom!
A West Side Story mikor jön??? Ebből is van R2-es, de magyar szinkron illetve felirat nincs azon a kiadáson.
0
2003. augusztus 28., csütörtök 23:00
Tisztelt Intercom Rt.

Mint megtudtam a Dredd bíró forgalmazási joga nálatok van. Mikor fogjátok kiadni amerikába már '98-ban kiadták. R2-es verzióban is létezik.
0
2003. augusztus 19., kedd 13:50
Ide is beírom, úgy tudomaz Intercom adja ki az MGM/UA filmeket

Rózsaszínű Párduc (Pink Panther) díszdoboz?
Német megjelenés szeptember.

Valami infó a megjelenésről, esetleg szinchronról?
(Márku László magyar szinkronja utolérhetetlen)
z
0
2003. augusztus 18., hétfő 22:58
Hali!

derceto: a Tom és Jerry epizódok soha nem fognak CinemaScope képaránnyal megjelenni, mert többségük még jóval a szélesvásznú film feltalálása előtt készült, a 40-es évek közepe / vége felé (legalábbis a klasszikus epizódok).

Ezeknek a részeknek 1.33 : 1  (4 : 3 full frame) a képaránya.

Mikey-Soft
0
2003. augusztus 18., hétfő 22:30
Woockie (és mindenki aki a TRON-t várja)!

Októbertől megvásárolható DVD-n magyar szinkronnal és felirattal!

Szinkron: Dolby Surround 2.0
Eredeti hang: Dolby Digital 5.1

Képarány: 2.20 : 1 (az eredeti 70mm-es kópiáról masterelték valószínűleg, ezért akkora a kép, amekkora)

Már itt az Xpress-en is előrendelhető!

Mikey-Soft
0
2003. április 30., szerda 2:52
Die hard háromat akarok, de most!!!!
0
2003. április 26., szombat 11:58
Kedves Intercom, várható a Harcosok klubjának újabb megjentetése, esetleg most már (az egyébként remekül sikerült ) magyar szinkronnal?

Úgy tudom, a korábbi készlet nagyjából elfogyott, használtan tudnám megvenni - de inkább kivárnám az újat: már ha lesz.
0
2003. április 18., péntek 12:16
off

Sziasztok!

Tudom, hogy nem az előző témákhoz fűződik, de szeretném tudni, hogy mikor fognak piacra dobni 6.1-es filmeket, hogy ki lehessen használni az ilyen típusú erősítőket is.

Választ előre is köszi
0
2003. április 17., csütörtök 14:20
Tisztelt Intercom, várható-e a Harcosok klubjának magyar szinkronos kiadása?
0
2003. március 21., péntek 14:07
Valahol alább olvastam, hogy a Miniszter félrekettyint és a Die Hard3 idén jelenik meg. Esetleg újabb infó van ezekről????
0
2003. március 21., péntek 11:53
Én minden részt már vagy ötvenszer láttam születésem óta, viszont ha az eredeti cinemascope képaránnyal jelennének meg, az eredeti szinezésekkel (néhány rész később átszineztek), arra vevő lennék.
0
2003. március 21., péntek 9:24
A Tom és Jerry filmek joga a Warnernál van. Úgy tudjuk, hogy a kiadó tervezi a Tom és Jerry sorozat (a klasszikus epizódok) megjelentetését, de az még nem eldöntött, hogy a teljes sorozat megjelenik, vagy best of lemezek jönnek.
0
2003. március 21., péntek 3:01
Ha nem lesz kétlemezes extra Oroszlánkirály, eredeti "nembővített" verzióval (esetleg DTS-sel), akkor kénytelen leszek megvenni a magyar kiadás mellé az amerikait vagy az angolt. A többletköltséget pedig ausztrál rendelésekkel fogom ledolgozni >|-)
0
2003. március 15., szombat 12:25
Engem az érdekelne, hogy van e valami esély Tom és Jerry rjazfilmek kiadására?És nem a gagyi mozifilmekre gondolok, hanem az eredeti sorozat részeire
0
2003. február 17., hétfő 7:37
Hello csabaga!
Elnézést kérek de az előbbi hozzászólásomban elkereszteltelek "csabaman"-ra. Nem volt szándékos. Bocs!
0
2003. február 17., hétfő 7:31
Hello Szása!
Sajnos észrevettem, hogy az érintett (InterCom) szól hozzá legkevésbé a kérdésekhez. De bíztam abban és úgy tűnik nem alaptalanul, hogy valaki más is fog tudni segíteni a bajomon. Igy most pl. "csabaman" volt olyan kedves és kisegített a jótanácsával. Amivel mellékesen mégis csak az derült ki, hogy én bénáztam a dolgon.
Az InterCom nem létező válaszát már nem is kérem és nem is várom, mert amit akartam azt már tudom.
0
2003. február 16., vasárnap 12:56
Emberek!

Nem veszitek észre, hogy tavaly október 17-e óta egy árva hozzószólás sem volt az Intercom részéről...? Ne legyetek már ennyire naivak, már azt is elfelejtették, hogy az Xpressnek van egy fóruma :-)
0
2003. február 14., péntek 8:36
Hello csabaga!
Köszönöm a válaszod.
Délután még egyszer megnézem, mi a lehetőség a "Cápa" extráinak elérésére, de általában nem szoktam elbénázni egy ilyen dolgot. Szorítok magamnak!
0
2003. február 13., csütörtök 17:42
Úgy emlékszem,hogy az extra menü két oldalon található.Lehet.hogy ez a gond.
0
2003. február 12., szerda 7:57
Hello InterCom Rt!
Tegnap volt szerencsém a régebben megjelent "Cápa" című, jubileumi kiadású  filmhez. A film után szerettem volna a kapcsolódó extrákat is megnézni.
A DVD  borítón feltüntetettek közül azonban nem találtam meg mindet.
Kérdésem az, hogy mi módon tudom elérni a következőket:
Filmográfiák; Cápák világa (szöveges információ); Ki tud többet a cápákról -kvíz; Alkotók életrajza.
Kérem adjanak valamilyen információt a kérdéssel kapcsolatban! Köszönöm!
0
2003. január 26., vasárnap 21:52
Üdv Intercom!

Tervezitek a Nap Birodalma c. film kiadását a közeljövőben?

Köszi a választ előre is.
0
2003. január 6., hétfő 12:14
Kedves InterCom!

Számíthatunk-e a Torrente megjelenésére?
0
2002. december 11., szerda 10:14
Tisztelt Intercom!

Az alábbi filmek megjelenéséről szeretnék érdeklődni:Amerikai vérbosszú,A bevetés szabályai,Üldözési mánia

0
2002. december 8., vasárnap 11:32
Tisztelt Intercom!

Azt szeretném kérdezni, hogy Luc Besson Nagy kékség és Leon a profi című filmjei megjelennek-e Magyarországon.
A Nagy kékség a kedvenc filmem. Amennyiben megjelenik (természetesen a hosszabb, rendezői változat), jó lenne, ha lenne rajta magyar szinkron.

Üdvözlettel,

Attila
0
2002. december 7., szombat 12:54
Herceg!
Az InterCom már a Jégkorszak megjelenési napján utánrendelt a filmből, de mivel külföldön készülő lemezről van szó, sajnos időbe telik, mire ideér a szállítmány. Állítólag december közepe felé várható a beérkezés, úgyhogy karácsony előtt még biztos, hogy kerül a boltokba.
0