Sziasztok!
Gondoltam, ennél alkalmasabb topik nincsen, így engedtessék meg, hogy itt "hirdessek".
Jurassic Park relikviákat keresek :) Van már pár szerzeményem, de persze sosem árt bővíteni.
Egyszerűbb, ha részletezem, mi van, mi nincs :D
Jurassic Park (1993)
Megvannak:
- a regény
- a filmbeli történet (írta: Jane Mason – egy jobb példány elkellene)
- az év szuperfilmje könyvben (írta: Gail Herman – szintén elkéne egy jobb példány)
- Lutra matricásalbum (szintén cserélni kellene)
- Semic képregény (teljes, de egy komplett cserére megérett)
- Cinema 93/10 (egy kitűnő példány, nem hiába, ezt már én vettem és vigyáztam rá :D)
- John Williams filmzenéje
- DVD
- A teljes DVD gyűjtemény
Szóval amint látható, sok minden megérett a cserére, ilyen, nem túl jó, vagy kifejezetten rossz állapotban jutottam hozzájuk, igaz, különösebben nem kerültek sokba :D Még újságokat szívesen vennék, ill. bármilyen más, JP-vel kapcsolatos, itt fel nem sorolt portékát.
Az elveszett világ: Jurassic Park
Megvannak:
- a regény
- A letűnt világ könyv
- a Semic képregény
- Cinema 97/7, Cinema 97/9
- Vox 97/7 + Vox Ticket 97/7
- John Williams filmzenéje
- DVD
- A teljes DVD gyűjtemény
Nem tudom, volt-e matricásalbum, ha igen, kellene :D
Jurassic Park III
Megvannak:
- Merlin matricásalbum
- Cinema 01/9
- Vox 01/9
- DVD
- a DVD gyűjtemény
Filmzene innen még hiányzik, könyv tudtommal nincs (legalábbis magyar nyelven), képregény sincs tudtommal.
Plusz mindegyik filmhez, amit csak lehet, keresek. Poszterek, katalógusok, bármi, ami Jurassic Park :D Nem ígérem, hogy mindent megveszek, amit csak tudtok mutatni, ajánlani, mert milliomos ugyan nem vagyok, (így az eredeti játékokról letettem, főleg, hogy azok közül is inkább csak az első részhez készült T-Rex vagy Raptorok érdekelnének, előbbi pedig nagyon drága és ritka), de amit lehet, megteszek a beszerzésért. Láttam már egyébként uzsonnás dobozt is, nekem is volt vonalzóm, radírom (amiket elcsórtak még suliban), szóval sok minden szóba jöhet :)