Keresés

Ereklyék, avagy még egy porfogó.

2012. november 22., csütörtök 4:11
Elmész te oda ahová gondolom. Nem is érdemelsz szavakat,hogy pazaroljak rád. Elég szégyen,hogy van egy szabály és pár (most idézném elmés szóhasználatod) segg@rc direktbe irogat, hátha sikerül eladni ezt-azt. Nem vagyok én önkéntes rendőr haver. Egy észrevétel volt. A jellzöt meg azért kaptad,me.rt van egy szabály és te (ismét idézlek) segg@brc, nagy ívben lesz@rod. itt befejeztem,majd aki akarja helyre teszi a hsz.d. te meg trollkodj tovább
0
2012. november 21., szerda 22:59
Érdekes,nem én kezdtem el önkéntes rendört játszani segg@rc.Tudom hogy nincs olyan topik és igen Te viselkedj, mivel az oldalnak van moderátora így majd ö intézkedik ha nem tetszik neki valami ;-)
0
2012. november 21., szerda 22:46
Na,de Te is! Nincs eladás az xpressen te sügér. Nem véletlen nincs eladó dvd topic. Ezek után én viselkedjek? Érdekes :-)
0
2012. november 21., szerda 22:36
http://www.youtube.com/watch?v=VpFITa9eYoQ
0
2012. november 21., szerda 22:28
Idióta.Nem is vettem annak,és elöbb tanulj meg értemlmesen és kultúráltan viselkedni mielött személyeskedsz és beszólogatsz.
0
2012. november 21., szerda 22:19
Idióta. Ez nem bántás. Csak felszólitás !
0
2012. november 21., szerda 21:54
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2012. november 21., szerda 19:02
jó látni, hogy él még ez a topik
0
2012. november 19., hétfő 17:05
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2012. november 19., hétfő 14:55
Oh, persze. El is felejtettem, hogy már nem látszanak a címek :/

lordpicard87@freemail.hu címen találsz :)
0
2012. november 19., hétfő 14:42
Írsz egy e-mail címet?
0
2012. november 19., hétfő 10:50
Sziasztok!

Gondoltam, ennél alkalmasabb topik nincsen, így engedtessék meg, hogy itt "hirdessek".

Jurassic Park relikviákat keresek :) Van már pár szerzeményem, de persze sosem árt bővíteni.

Egyszerűbb, ha részletezem, mi van, mi nincs :D

Jurassic Park (1993)

Megvannak:
- a regény
- a filmbeli történet (írta: Jane Mason – egy jobb példány elkellene)
- az év szuperfilmje könyvben (írta: Gail Herman – szintén elkéne egy jobb példány)
- Lutra matricásalbum (szintén cserélni kellene)
- Semic képregény (teljes, de egy komplett cserére megérett)
- Cinema 93/10 (egy kitűnő példány, nem hiába, ezt már én vettem és vigyáztam rá :D)
- John Williams filmzenéje
- DVD
- A teljes DVD gyűjtemény

Szóval amint látható, sok minden megérett a cserére, ilyen, nem túl jó, vagy kifejezetten rossz állapotban jutottam hozzájuk, igaz, különösebben nem kerültek sokba :D Még újságokat szívesen vennék, ill. bármilyen más, JP-vel kapcsolatos, itt fel nem sorolt portékát.

Az elveszett világ: Jurassic Park
Megvannak:
- a regény
- A letűnt világ könyv
- a Semic képregény
- Cinema 97/7, Cinema 97/9
- Vox 97/7 + Vox Ticket 97/7
- John Williams filmzenéje
- DVD
- A teljes DVD gyűjtemény

Nem tudom, volt-e matricásalbum, ha igen, kellene :D

Jurassic Park III
Megvannak:
- Merlin matricásalbum
- Cinema 01/9
- Vox 01/9
- DVD
- a DVD gyűjtemény

Filmzene innen még hiányzik, könyv tudtommal nincs (legalábbis magyar nyelven), képregény sincs tudtommal.

Plusz mindegyik filmhez, amit csak lehet, keresek. Poszterek, katalógusok, bármi, ami Jurassic Park :D Nem ígérem, hogy mindent megveszek, amit csak tudtok mutatni, ajánlani, mert  milliomos ugyan nem vagyok, (így az eredeti játékokról letettem, főleg, hogy azok közül is inkább csak az első részhez készült T-Rex vagy Raptorok érdekelnének, előbbi pedig nagyon drága és ritka), de amit lehet, megteszek a beszerzésért. Láttam már egyébként uzsonnás dobozt is, nekem is volt vonalzóm, radírom (amiket elcsórtak még suliban), szóval sok minden szóba jöhet :)
0
2012. október 8., hétfő 20:31
Megrendeltem külföldről egy Drive kabát replikát és legnagyobb bánatomra kicsi rám... Visszaküldeni méreti probléma miatt nem tudom, pedig nagyon jó a minősége és nagy döbbenetemre még jól is állt! (Pedig nem vagyok Ryan Gosling).

Hasonló Drive őrült ember esetleg nem szeretné megvenni tőlem? Olcsóbbért is adnám valamennyivel (20.000), hogy aztán rendelhessek egy nagyobb méretet.

Kb 170 centis emberre már jó lesz. Ha érdekel valakit: kkt2@freemail.hu

0
2012. október 6., szombat 18:30
Kösz, amúgy teljesen véletlenül akadtam rá a Vaterán!
0
2012. október 6., szombat 18:17
melyik moziból könyörögted ki? :) amúgy fasza! ;)
0
2012. október 6., szombat 18:10
Szintén tegnapi szerzeményem:

0
2012. május 15., kedd 20:33
Ugyan ne tedd:) Még rendelhetünk neked is.

Csini kis Fekete szépség! És még orrba is lehet vele lőni a másikat.
Ez tetszik :D
0
2012. május 15., kedd 19:30
Köszi, de a Sucker steel-ért bármikor odaadnám :)  Azt nagyon irigylem Tőled, szép találat nagyon!

Ez pediglen a legújabb filmes vonatkozású járgány:

0
2012. március 25., vasárnap 21:02
Hát ez kétszeresen is kár, neked és nekem is... Sajna csak valami limitált cucc volt, s igazából csak a fehér keretes karton miatt kéne nagyon, hogy egységes legyen az elsővel, de azóta se láttam sehol.
most posts by TM
0
2012. március 25., vasárnap 19:30
Nagyon frankóóók!:)
0
2012. március 25., vasárnap 16:27
0
2012. március 25., vasárnap 16:25

0
2012. február 16., csütörtök 8:30
Nem lehett vlmi jó érzés, sajnálom. Ilyet nem szeretnék megtapasztalni.
0
2012. február 16., csütörtök 8:20
Sziasztok TM.Már nincsmeg.Szerencsémre nagy részét egyben megvette egy fan és többször láthatom egyben a cuccost.Felszámoltam az egész gyűjteményt. Nincs belőle meg semmi. Csak az emlékek.
0
2012. február 14., kedd 10:43
Kőkemény. Brutálisan jól fest, gratulálok!

Mennyi van meg még belőle?
0