Keresés

Levelek Ivo Dzsimáról (DVD)

2011. december 6., kedd 23:20
Eastwood egyik legjobb és egyben legszomorúbb filmje, valamint az egyik legjobb és legkifejezőbb filmzene, ami létezik:

0
2007. szeptember 12., szerda 18:00
Világos, csak szerintem a kiadvány maga tényleg megéri az árát. Bocs, h beleszóltam egyébként, de nem bírtam ki..
:)
0
2007. szeptember 12., szerda 17:57
Ne haragudj,de nem akarok felesleges filmeket venni,ugyanis a másik nem jött be annnyira.
0
2007. szeptember 12., szerda 17:54
Hát vedd meg inkább a díszdobozos változatot! Plusz kétezer forintért az impozáns doboz mellett kapsz mellé két extra lemezt is, az egyiken a Dicsőség zászlaja című film szinkronos változatával!
0
2007. szeptember 12., szerda 17:48
Most látom,hogy a szeptember 11. helyett bizonytalan lett a megjelenés.Kedves Xpress,nem tudjátok,mikor lesz kapható?Miért ez a csúszás?
0
2007. szeptember 6., csütörtök 17:42
Ez a film is mindig holnap jelenik meg.Már napok óta.A pénteki megjelenések nem túl gyakoriak,nem lehetséges,hogy csak a jövő héten jön?Egyébként nem értem,miért nem lett egyidőben kapható a Dicsőség zászlajával.Mármint külön és nem díszdobozban.És csodálkozik a FHE,hogy sok helyen szétszedik a dobozt.
0
2007. augusztus 22., szerda 18:57
Ez egy teljesen felesleges jelenet a filmben.Én egy amerikai katonát sem mutattam volna közelről.
Egy másik probléma:Nem látszik igazán,hogy itt mennyi ember is harcolt valójában.Most néztem ismét bele ismét a Híd túl messze van c. filmbe.Ott sokkal jobban átjön a csata borzalma és grandiózussága.Ott digitális trükkök helyett,ügyes optikai és egyéb megoldásokkal a felhasználtnál sokkal több harckocsit és repülőt látunk.És valódi ejtőernyősöket.
0
2007. augusztus 21., kedd 18:30
SPOILER
Ja és tök rokonszenves az az amerikai is amelyik a nyugati liberális eszméket leutánzó magát megadó japcsit lelövi.
Még jó hogy ő is annyit gondolkodott rajta mint te. :-)))
0
2007. augusztus 21., kedd 17:58
Voltaképpen a két Ivo Dzsimáról szóló Eastwood film sok mindennel foglalkozik(propaganda a zászlóval,amerikát megjárt japán tisztek stb.),de erről az ütközetről több,mint 4 óra alatt is alig tudunk meg valamit.Csak a csatát nem látjuk.
Számomra nagyon zavaróak végig a számítógépes trükkök(hajók,repülők).Ha a csatát úgy sem látjuk(ha az egyik oldalon a zászlóállítás,a másikon pedig a védelem megszervezése a lényeg),ezek a jelenetek még feleslegesek is.A két moziból ez a jobb.Főképpen a történet első felének köszönhetően.Azért elgondolkodtató,hogy a legrokonszenvesebb szereplők mind amerikát megjárt tisztek.
0