Keresés

Kegyetlen játékok (Blu-ray)

2024. július 12., péntek 0:37
Plissken írta:
Szerintem öngól szinkron nélküli BD-t kiadni. Aki olyan igényes hogy BD-t vegyen, szinkron nélkül, annak többnyire annyi esze is van, hogy nem itthon fogja dupla áron megvenni. Külföldről nevetséges árakon lehet berendelni.

Faszkalap

Szerintem is. De az egy 2011-es poszt, érdekes ma meg már nemhogy szinkron, de felirat nélkül is vesszük a filmeket külföldről. 😄
0
2024. július 8., hétfő 11:44
REMbraNT írta:
Szerintem öngól szinkron nélküli BD-t kiadni. Aki olyan igényes hogy BD-t vegyen, szinkron nélkül, annak többnyire annyi esze is van, hogy nem itthon fogja dupla áron megvenni. Külföldről nevetséges árakon lehet berendelni.

Faszkalap
0
2011. november 8., kedd 21:42
Ezt a filmet nem most adták ki, hanem a BD-zés hajnalán! Annak idején nagyon sok film csak felirattal volt elérhető! Az meg, hogy ki igényes, ki nem, szerintem nem az dönti el, hogy szinkronnal vagy szinkron nélkül vesz valaki BD-t. A másik oldala pedig az éremnek, hogy nem mindenkinek van lehetősége ám külföldről rendelni! Néha gondolj erre is, mielőtt ilyen hozzászólás megírására ragadtatod magad, így csökkentheted a támadási felületet magadon! :)
0
2011. november 8., kedd 18:00
0
2007. szeptember 26., szerda 22:04
Maharadzsa:

"Tisztelt kiadó/k! Érdekelne a válaszuk arra a kérdésre, hogy miért nincs mindegyik BD lemezen magyar szinkron?, "

Mert ezek a lemezek az egész nyugati féltekének készülnek, nem csak nekünk, és ezen a világméretű piacon a magyar BD vásárlók elég kis arányt képviselnek (számszerűen fogalmazva: nevetséges kis bolhafasznyit). Technikai akadálya persze ettől még nincs a szinkron felkerülésének, de az a Sony-nál az a vezérelv, hogy csak bizonyos vásárlómennyiség felett járhat a szinkron (csoda, hogy néhány BD-n egyátalán van). Érted, rárakhatnák a szinkront (mármint a Sony, nem a szerencsétlen itthoni forgalmazó), de ez olyan minimális plusz eladást jelentene, hogy egyszerűen nem éri meg foglalkozni vele.

"illetv extra (Itt azokra a filmekre gondolok, amik DVD-n szinkronnal, és extra-val is megjelentek PL: Jég ég Föld között). Arra nem hivatkozhatnak, hogy nincs elég hely a lemezen."

Mert akit egy fikarcnyit is érdekelt a film és extra, már régesrég megvette DVD-n. Aki egy régebbi filmet megvesz BD-n, kizárólag a kép- és hangminőség miatt teszi, és akkor az extrák csak feleslegesen foglalják a helyet.

Ettől függetlenül a BD-k árát én is sokallom. Tessék már mérsékelni, mert addig maradnak az USofA rendelések, irgum-burgum!
0