Keresés

Totoro - A varázserdő titka (DVD)

2008. január 28., hétfő 21:52
Köszönöm a választ, bár nem örülök neki. reméltem, hogy csak az enyém selejtes, és mégis van belső borító :(
0
2008. január 19., szombat 21:47
Nincs benne. Itt kezdték a sorozatban a minőségrontást. :( Az utánalevőkön meg a menühangot hagyták le...
0
2008. január 19., szombat 15:17
Akiknek már megvan a sorozat ezen darabja: nektek sincs a borítóban belső kép? Még nem tudtam beszerezni a sorozat minden darabját, de amik megvannak, azoknál egytől-egyig mindegyikben van kép a tok belső oldalán is, ez a DVD-tok viszont belülről fehér. Csak az enyémből felejtették ki, vagy mind így jelent meg?
Köszi: Loona
0
2007. november 25., vasárnap 0:16
Szerintem lesz külön doboz úgy, mint a Monty Python-hoz.
0
2007. november 24., szombat 22:41
A dobozhoz: én nem mertem még megvenni a DVD-ket, pont a gyűjtődoboz miatt, de már kezdek egyre inkább motoszkálni és türelmetlenkedni. Nemrég azonban hallottam egy olyat (hogy honnan származik a hír, márhogy akitől hallottam, honnan hallhatta, nem tudom), hogy állítólag utólag lehet majd dobozhoz jutni azoknak, akik a bele való DVD-k nagy részét itt, az xpressen vették meg. (ha más fórumon már szóba jött volna ez, elnézést kérek, nem olvastam végig az összes, a sorozatba tartozó DVD fórumát, és emlékeztem, hogy itt került szóba) Tud valaki valamit arról, hogy ebből mi igaz? Szeretném magamnak karácsonyra pótolni a DVD-ket, vagy egy részüket, és ha tényleg lehetséges lesz utólag dobozhoz jutni, ezt meg is tenném, de ha a dobozzal együtt lesznek kaphatók (ha lesz doboz), akkor inkább eltenném az önajándékozásra szánt összeget... későbbre.
Köszönettel,
Loona
0
2007. november 8., csütörtök 9:22
Nagyon-nagyon szomorú vagyok :-( Megvettem a filmet, itt az xpressen, tegnap kapta meg a párom szülinapi ajándéknak. Gyönyörű, aranyos film, élveztük is kb. a feléig, amikor is elakadt a lemez, és nem tudta tovább olvasni a lejátszó. És most azt látom, hogy bizonytalan beszerzési idejű. Ilyenkor hogy tudják nekem kicserélni?
0
2007. október 3., szerda 0:37
énis arra várok... tűkön ülve. info nincs róla, viszont addig ugye a filmeket se tudom nézni:s
0
2007. október 2., kedd 22:38
ötlet :)
0
2007. október 2., kedd 22:38
Micsoda tölet :)
0
2007. október 2., kedd 21:13
Szeritnem mindenki. De ha valaki mindet megrendeli az xpresstől külön szerintem van rá mód hogy azok számára az xpress juttasson gyűjtődobozt. Hisz megvana  bizonyiték hogy mindenki megvette ,mindet:)
0
2007. október 2., kedd 19:49
Nem mondjátok komolyan, hogy gyűjtődoboz lesz? Én meg elkezdtem gyűjteni őket külön-külön! Fasza! :-((((((
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. október 2., kedd 19:47
KÉRDÉS:
Mit lehet tudni a gyűjtődobozról?Hogyan, mi módon lehet majd beszerezni?Még mindig nem merem megvenni a különálló filmeket, amíg nem tudunk semmit a díszdoboz hogyanjáról/mikéntjéről!
Valaki tud vmi választ / hírt / akármit?Xpress? Jamamura??
0