Keresés

A köd (2005) (DVD)

2013. január 23., szerda 11:27
Imádom az eredetit és amúgy a Carpenter filmeket. Ennek ellenére ez is tetszik és meg is fogom venni. Maggie Grace-t csípem, de a film hangulata is magával ragadott, egy percig sem unatkoztam.
0
2007. november 4., vasárnap 8:44
Szerintem pedig Carpenter ma már körülbelül azon a szinten van mint a híresebb filmjeiből készült remake-ek. Ezáltal csakis profitálhat azzal, hogy a nevét adja mert így legalább becsordogál egy kis plusz a valaha volt nagy rendező koporsójához.
0
2007. november 4., vasárnap 2:02
Naivság azt hinni, hogy azt a közönséget, amelyik beül ezekre a remake-ekre, érdekli az eredeti.
0
2007. november 4., vasárnap 0:43
Ugyan szerintem amúgy sem fenyegeti éhenhalás Carpentert, de szerintem ha annyi haszna van ezeknek a fos remake-eknek, hogy neki is csurran-cseppen valami a jogdíjakból, illetve hogy minden ezer nézőből újabb 1 megismeri az eredetiket is, akkor hadd menjen.Ettől még igazad van persze (legalábbis gondolom, mert nem láttam ezeket az újrákat), csak van ennek is pozitív oldala.
0
2007. november 4., vasárnap 0:24
Beillesztem ide is, hogy nem vesszen a Ködben a sirámom:Ma este volt szerencsém látni eme fertelmet. Körülbelül annyira hajazott az eredetire, mint amennyire jómagam hasonlítok egy hímnemű ékszerteknőshöz. De legalább csalódnom nem kellett: azt a hulladékot kaptam, amire számítottam. Szégyelld magad, Ács Jankó, hogy ezt engedted mívelni a gyermekeddel!! :-(( Ahogy olvasom, a Halloweent is hazaküldték, a következő az Escape From N.Y. lesz. Ugyan a The Thing alapból egy remake, de szerintem hamarosan az sem kerülheti el az aktualizálást... Szánalmas...
0