Én az Elite-szériából választottam: nem volt vészes az ára, 14e Ft alatt maradtam. A hely volt a fő szempont - mármint hogy beférjen: erre esett a választásom. Szenzációs házak, szenzációs megoldásokkal - és itt nemcsak arra gondolok, hogy hátul beszívja, elől (ide kellett egy plusz ventilátor) meg kifújja a levegőt, hanem pl. arra is, hogy a proci ventilátorja által szállított levegő egy külön "alagútban" távozik oldalt, hogy ne melegítse tovább bent a levegőt. A rendszervinyó is kapott egy külön hűtőventilátort, ezáltal igencsak lecsökkentek a hőmérsékletek. Ha korábban végigfutott a McAfee víruskeresője, szerencsétlen vinyó 50-51 fokra is felmelegedett. Na ez ma úgy nézett ki, hogy egy pár percig volt csak 36 fok, egyébként 35 fok volt az átlag. Most fejezte be, már elkezdett visszahűlni - éppen 33 fokos.
A guru kitett magáért - minden adatot sikerült visszaállítania. Igaz, hogy egy 23 órás mutatvány volt, de nem hiányzik semmi. Sőt, van ami többször is megvan, hiszen "lement a második-harmadik" rétegig is. Tehát voltak olyan szektorok, amelyek már felül lettek írva - kétszer is. Ezek alól is meglett minden, hiszen csak hatszoros vagy hétszeres felülírás után nem lehet visszaállítani - állítólag. Szóval most majd mazsolázgathatok... :-)
Egyébként meg a McAfee-ről azt mondta, hogy felejtsem el: inkább ESET (NOD 32), vagy Avira.
És még egy fontos dolgot mondott: szünetmentes táp. Nagyon káros hatással tud lenni a PC-re a hirtelen áramkimaradás, illetve a nem egyenfeszültség. Ezt küszöböli ki azzal, hogy folyamatos egyenfeszültséget szolgáltat - ha ingadozik, sípol, hogy tudd - , illetve a típustól függő 5-10-... perces plusz működés. Ennyi idő bőven elég, hogy mentve legyen minden, ami addig nem volt és biztonságosan le legyen állítva a PC.