Keresés

KÉRDÉSEK

2004. december 16., csütörtök 13:27
Visszaraktam, de mindenképp jó lenne tudni az előbbi kérdésre a választ.
0
2004. december 16., csütörtök 13:26
Visszaraktam, de mindenképp jó lenne tudni az előbbi kérdésre a választ.
0
2004. december 16., csütörtök 13:24
Öööö... én töröltem az előbb.

Most adnátok oda a futárnak, és ő hozná a többivel együtt? Mert akkor az úgy jó lenne. De ha a többi ma jön, és a matrix külön, mi a garancia, hogy ide is ér vele hétfőig?
Mert ha 3 nappal számolok, az kedd, és akkor már nem biztos, hogy időben kapom meg, hacsak nem pontban a kezdő időpontomban délelőtt 10-kor :D
0
2004. december 16., csütörtök 13:19
Mammut: nem gond, de ebben a pillanatban futottak be a szobros Mátrixok, és perceken belül dolgoznánk fel a rendeléseket. Azért töröljük?
0
2004. december 16., csütörtök 13:18
En kerek egy hete delben kaptam egy levelet mejben jeleztek uton a megrendelt 12 film, varom varom de nem jon
Tegnap kaptam egy levelet mejben jeleztek hgoy utban a megredndelt film es ugyanaz a lista, illetve egy filmmel kevesebb.
PallR
0
2004. december 16., csütörtök 13:08
Igen, még nekem sem jött meg, és nekem is ez így már 3 nap.

Viszont ezt mérlegelve, mivel még mindig semmi változás a mátrix szobros verzióval se, még mindig előrendelt státusz, és semmiképpen sem akarom a véletlenre bízni, ha nem haragszotok meg érte, törlöm, amíg még lehet, és elmegyek megvenni.
Két munkanapom maradt arra, hogy megkapjam tőletek, és így nem látok rá esélyt, főleg a futárok csúszása miatt, amit megértek, én is jártam a városban, ismerem a forgalmat, és tudom, sok-sok címük van, csak éppen nekem kezd sűrgőssé válni a dolog. Azért köszönöm a válaszokat.
0
2004. december 16., csütörtök 12:32
harom nap es meg mindig semmi. tudom, hogy karacsony, meg domping, de ez picit nonszensze kezd vallni....
0
2004. december 16., csütörtök 11:09
Terminator 2
Ötödik elem - új kiadás

De küldtem mailt is, melyben leírtam, mi a probléma velük...
0
2004. december 16., csütörtök 10:50
flatdeejay! Ilyen cserénél praktikusabb lenne, ha mondjuk  a megjegyzés rovatba beírnád, milyen filmeket szeretnél cseréltetni, és azokat rendesen felvennénk a csere-rendelésbe, így a futár ugyanúgy vinné ki vagy külön, vagy egy másik rendeléssel együtt, mintha sima csomag lenne. Amikor megjött a csere, akkor adhatod oda neki a hibás kiadványokat. Felesleges előre odaadni, mert lehet, hogy éppen valamelyikhez nincs csere raktáron, és hiába várnál hetekig.
Ide is megírhatod, melyik filmekről van szó, és felvesszük a rendeléseid közé a cserét.
0
2004. december 16., csütörtök 10:46
Kedves Xpress!

Ezt már egyszer kérdeztem, de idáig még nem kaptam választ :] Tegnap jelzett a futár, hogy jönne, sajnos nem voltam otthon, ezért mára beszéltem meg a kézbesítést. Múltkor említettem, hogy reklamáltam 2 filmet. Az lenne a kérdésem, ha megjön a futár, küldjem vele vissza a 2 hibás filmet, vagy várjam meg, míg foglalkozni fogtok a reklamációmmal??

PLÍÍÍZ HELP!!!
0
2004. december 16., csütörtök 9:57
Hű maradok hozzátok! Az elveszett csomagom tartalmát újra megrendeltem. Kérem az azonnali feladását. Biztos megoldjátok valahogy!!!!
0
2004. december 16., csütörtök 9:18
Xpress: Nem lehetne bevezetni a futáros szállítást Budaörsre is?
Majd egy hete megjelent a Gyuruk ura es meg mindig nincs a kezemben.
0
2004. december 16., csütörtök 9:06
Kicsit visszakanyarodva a tegnapi kerdeskorhoz.
Gondolom valamilyen szinten exclusive a szerzodesetek a futarceggel. Ez teljessen kizar mas cegek bevonasat? (Gondolok itt a DHL/UPS vonalra, hogy pl megoldhato legyen a videki futaros szallitas is, meg a nyomonkovetes, meg a masnapi kezhezkapas, stb...). En szemely szerint inkabb kifizetem a + par1000 ftot minthogy a M.K.Postara bizzam a csomagot.
Vagy ez hamvaban holt otlet?
0
2004. december 16., csütörtök 4:52
kérdés?..nem is tudom...legyen kérdés...fognak hozzánk is elérni olyan filmek,amik már megjelentek itthon....de most jönnek ki a director's cut verziói?..most láttam a Daredevilt és meg kell mondjak,mint Marvel fan eddig is elfogadtam e filmet...de most egy teljesen más filmet láttam..története van,nem is akármilyen..jól felgöngyölt story,ami rendesen bemutatja a hős civil és maszkos életét,pont mint a Pókos film...nem értem miért nem lehetett elsőre ilyen jól tálalni ezt az "adaptációt" is...szóval..valaha dob rá feliratot az Intercom és kiadja itthon is?:)))
0
2004. december 16., csütörtök 0:21
nem sztrájkolnak, de a legtöbb csak január második felében jelentkezik új megjelenéssel. az xpressnél meg gondolom, most épp a karácsonyi felfordulásba van beletemetkezve mindenki, ezért nem lettek még felvíve a januári filmek. türelem!
0
2004. december 15., szerda 23:52
Sziasztok! Mi van januárban sztrájkolnak a kiadók?
0
2004. december 15., szerda 23:52
Sziasztok! Mi van januárban sztrájkolnak a kiadók?
0
2004. december 15., szerda 22:51
Az internetről...
0
2004. december 15., szerda 22:34
Srácok!
Nem tudjátok honnan lehet DOLBY DIGITAL-os videókat letölteni?
0
2004. december 15., szerda 22:33
Adja ég, hogy igazuk legyen... :)
500
0
2004. december 15., szerda 22:20
Hétfőn megjött az első szállítmány, még aznap utánrendeltünk, de a korábban említett karácsonyi őrület miatt a kiadó több más filmmel együtt lefelejtette a tegnapi és a mai szállítmányból. Telefonon azt igérték, hogy a holnapival jön minden.
0
2004. december 15., szerda 22:13
Kedves Xpress!

Ha már a Házibulit említetted, azt írja a rendszer, hogy nincs raktáron a Házibuli díszdoboz. Pedig megjelent, előrendeltem stb. egy nagyobb csomagból már csak ez hiányzik, hogy útnak indulhasson: megérkezhet még karácsonyig?

500
0
2004. december 15., szerda 21:54
SKY, Louise: sajnos a hasonló problémák ilyenkor csúcsosodnak ki igazán. Több ezer féle film van már a piacon, egyes címekből érthető módon csak néhány darabot tartunk raktáron. Ha egy hibás kópiát cserélnünk kell, és a kiadónak nincs készleten, természetesen a raktárunkból próbáljuk megoldani a cserét, így lehet, hogy mire valaki kéri a félretett film küldését, addig már csak egy hibás példány marad a raktárban, amit persze nem küldünk ki. Az is előfordul, hogy egy utolsó példányt nem találnak meg a kiküldés napján a kollégák - mondom, több ezer FÉLE film van jelenleg a piacon.
Természetesen olyan emberi tévedések is előfordulhatnak, hogy egy filmet tévesen rögzítünk a rendszerbe - mondjuk egy huszonhatodik extra változat helyett egy korábbi, huszonharmadik extra változatot viszünk be a rendszerbe, így torzul a készlet, de az sem egyedi eset, hogy a kiadótól jön hibásan a szállítmány - éppen a napokban fordult elő, hogy kettővel több Házibuli egy érkezett, és kettővel kevesebb Házibuli 2. Mi persze a számla alapján rögzítjük a beérkezést, így a rendszer szerint beérkezett a Házibuli 2., mégis mikor valakinek feldolgozta a rendszer a Házibuli 2. rendelését, kiderült, hogy valójában hiányzik ez a film.
Az ünnepi őrület lefutása után leltározunk és összehangoljuk a készletet a rendszer szerint félretett rendelésekkel, úgyhogy egy darabig minden bizonnyal kevesebb hasonló eset fordul majd elő, de elkerülni lehetetlen, pont azért mert emberek vagyunk.
0
2004. december 15., szerda 21:50
Bug a rendszerben, velem is megesett nyáron a Hitcher-rel.
0
2004. december 15., szerda 21:49
válassz egy tárhely szolgáltatot, majd töltsd fel a szerkesztett lapokat.
0