Kedves Xpress! Már napok óta Feldolgozás alatt állnak a filmjeim,pedig már mind1ik film raktáron és a limitet is levettem ,mikor tudjátok küldeni a csomagot?
0
2004. december 15., szerda 16:28
220
Kedves Xpress! Már napok óta Feldolgozás alatt állnak a filmjeim,pedig már mind1ik film raktáron és a limitet is levettem ,mikor tudjátok küldeni a csomagot?
0
2004. december 15., szerda 16:25
487
Arra gondoltam :) Ez jo hir. (Esetleg azt mar lehet tudni, hogy merrefele lesz? Vagy ez meg titok?)
0
2004. december 15., szerda 16:20
2062
Xpress: Én már nem rendelek meg semmit, többek között azért sem, mert a rendelésemnek a fele már csak előrendelhető nálatok. A tököm fog még egy hónapot várni a filmekre. Holnap elmegyek MM-ba és megveszem az összeset. Nem érdekel, ha 4000 Ft-tal is többe kerül, de nem idegelem ki magam a Magyar Posta amatör hozzáállásán.
0
2004. december 15., szerda 16:17
68
Én is remélem, hogy látják már a futárok az alagút végét. :)) Tegnap hiába vártam az email ellenére, ma ismét fogok várni, de holnap már nehezen tudnám megoldani. Eddig viszont mindig rendesen hozták a futárok a csomagot, nem panaszkodom, elfogadom, hogy most különlegesen sok a munka. Az átvevőhelyre kiváncsi leszek, jó lesz.
0
2004. december 15., szerda 16:16
416
Xpress! Nálunk nem tervezik kiadni a Szomszéd nője mindig zöldebb és a Még zöldebb a szomszéd nőjét? Xpress! Még 1 kérdés. Tudjátok volt ez az incidens, hogy a nevemben írkát valaki. Na már most én beregisztráltam újra új jelszóval meg minden. Az lenne a kérdésem, hogy megoldató lenne-e, hogy a korábbi rendeléseimet át írjátok az új felhasználói részemhez?(ennél értelmesebben nem tudtam magam kifejezni, remélem értitek mit szeretnék)!
0
2004. december 15., szerda 16:10
Moderátor
7449
Nem bolt, de átvevőhely lesz. Most alakítják ki. Január második felétől talán már működik is majd.
0
2004. december 15., szerda 16:08
487
Ertem, koszi,
(btw van fejlemeny az off-line boltal kapcsolatban?)
0
2004. december 15., szerda 16:00
450
Valamit akkor ki kellene találni, hogy működjön a rendszer, esetleg telefonon rövid értesítés, hogy a futár biztosan megy! Én ma egész nap itthon voltam, az email-t már tegnap megkaptam - a futár mégsem csengetett az általam megadott időintervallumban. Sajnos nem tudok tovább várni, a telefont senki nem veszi fel, így nem tudom, hogy egyáltán kihozta volna-e a mai napon. :(
0
2004. december 15., szerda 15:57
Moderátor
7449
Nem a mail előbb megy, mint ahogy a futár elindul. Ha megy a mail, akkor dolgozzuk fel a rendelést. De normál esetben ahhoz képest fél, egy órával már a futárnál vannak a filmek. Az elmúlt napok persze nem számítanak normál esetnek, a futárnak ilyenkor amint tudjuk, előkészítjük a napi rendelésadagot, és amikor a környéken járnak beugranak érte, és hozzáfűzik a korábbi rendelésekhez, hogy a lehető legkevesebb időt veszítsék.
0
2004. december 15., szerda 15:51
220
0
2004. december 15., szerda 15:49
487
Koszi. Tehat ha jol tevedek akkor ez ugy mukodik, hogy amikor a futar felkapja a csomagokat akkor kapom meg a mailt arrol, hogy a futar elindult. Tehat ha azon a napon nem er ki (forgalom, sok rendeles, egyeb miatt) akkor masnap "ott folytatja" ahol elozo nap abbahagyta. Vagy nem igy mukodik? Koszi a valaszt (azert en meg bizakodok a mai kezhezkapasban :))) )
(Egyebkent abszolute pozitiv a tapasztalat a futaraitokkal, nem "kekeckedesbol" kerdezem ,csak nagyjabol szeretnem tudni, hogy melyik nap tunok el vegre a varosbol :) )
0
2004. december 15., szerda 15:37
Moderátor
7449
Bocs, nem vettünk észre. Sajnos nem tudunk egzakt időintervallumot adni. A futárok egy része csak Budán, a másik része csak Pesten dolgozik, naponta bejönnek az újabb adag feldolgozott rendelésért és igyekeznek észszerűen csoportosítani a rendeléseket. Előfordulhat, hogy egy utcában lakó rendelők közül az egyik három nap után kapja meg a rendelést, a másik egy nap alatt. Azt mondják a futárok, hogy már látják az alagút végét, de persze ma is kaptak egy adagot.
0
2004. december 15., szerda 15:33
487
Kedves Xpress, Most, hogy karacsony elotti roham van megspekelve par nagyobb volumenu megjelenessel, meg lehetne saccolni, hogy az idaig 1 nap alatt lezajlo futaros kiszalitas (marmint a mail, miszerint a csomag uton van es a futar fizikai megjelenese kozotti idotartamra ertem az 1 napost) mennyivel nott meg? 2 nap? 4 nap? 1 het? (Az ok prozai, hivatalosan mar szabin lennek, de addig nincs kedvem elutazni amig az idei utolso rendeles meg nem jon. (Foleg mert vannak karacsonyfa ala szant filmek is kozte). ) Koszi elore is.
(bocs az ismetlesert de az elottem illetve az utanam feltett kerdesekre is erkezett mar valasz....)
0
2004. december 15., szerda 15:27
416
De csak a klasszikus magyar szinkronnal! "bunkó" :)
0
2004. december 15., szerda 15:26
2341
Hú, azok tényleg kellenének!
0
2004. december 15., szerda 15:22
416
Xpress! Nálunk nem tervezik kiadni a Szomszéd nője mindig zöldebb és a Még zöldebb a szomszéd nőjét?
0
2004. december 15., szerda 15:19
Moderátor
7449
Talán jövőre jön hozzánk is.
0
2004. december 15., szerda 15:19
Moderátor
7449
Davenport! Légyszives gyorsan rendeld meg újra, ami kell, ha bármi drágább lenne most, írd a megjegyzés rovatba, hogy eltűnt csomag pótlása, és átjavítjuk. A postára nem tudunk hatni, hiába érdeklődünk, telefonos felvilágosítás nincs, a hivatalos körözést papíron kell majd benyújtanunk (amit meg is teszünk), de még soha nem fordult elő, hogy egy eltűnt csomagot megtaláltak volna, mindig kártérítés a vége. R!áadásul minimum 1-2 hónap az átfutási idő. Lehet, hogy a karácsonyi őrületben keveredett el a csomagod, és egyszer csak megérkezik, de ne bízzunk ebben. Rendeld meg újra, mi küldjük, és ha véletlenül mindkettő megérkezne, az egyiket ne vedd át.
0
2004. december 15., szerda 15:12
416
Kiadták már, de nem Magyarországon és a külföldin nincs semmilyen magyarítás!
0
2004. december 15., szerda 14:50
12
Hali Mindenki! A Vészhelyzet sorozat évadjait kiadták DVD-n?? Tud erről valaki valamit?
0
2004. december 15., szerda 13:14
487
Kedves Xpress, Most, hogy karacsony elotti roham van megspekelve par nagyobb volumenu megjelenessel, meg lehetne saccolni, hogy az idaig 1 nap alatt lezajlo futaros kiszalitas (marmint a mail, miszerint a csomag uton van es a futar fizikai megjelenese kozotti idotartamra ertem az 1 napost) mennyivel nott meg? 2 nap? 4 nap? 1 het? (Az ok prozai, hivatalosan mar szabin lennek, de addig nincs kedvem elutazni amig az idei utolso rendeles meg nem jon. (Foleg mert vannak karacsonyfa ala szant filmek is kozte). ) Koszi elore is.
0
2004. december 15., szerda 13:13
2062
Tisztelt Xpress (Robi)!
Most már nagyon pipa vagyok, mert a mai nap folyamán sem jött meg a csomagom a postával, amit pénteken feladtatok. A részemről a feladatom elvégeztem, itt a dunaújvárosi postán nincs. Megkérdeztem. Kérlek benneteket, hogy nézzetek Ti utána, mert Pesten akadhatott el az elosztón. Remélem intézkedtek, ha már egy rakás pénzt elköltök nálatok. Köszi! Virág István
0
2004. december 15., szerda 12:28
289
Kedves Xpress!
Ha nem kaptatok ma sem A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső + Blöff díszdoboz-ból, akkor légyszíves küldjétek nélküle a csomagomat, mert jó lenne a héten megkapnom, mivel pénteken jövök utoljára dolgozni és a rendelésem egy jelentős része karácsonyi ajándék.
Előre is köszönöm!
ui: A Blöff díszdobozt természetesen kérem, de ha megjön, kérlek ne küldjétek el külön (ez nem olyan sürgős).
0
2004. december 15., szerda 12:24
371
Valaki nem vette föl véletlen videóra a Tizedik királyság c filmet ami idén ment az m1-en? Megvennék egy másolatot...